Naše poslovalnice so normalno odprte od ponedeljka do sobote. Oglejte si odpiralne čase.
Sklic : 8404879
Dodaj na moj seznam želja
Izdelek je že dodan
UZDE IN VAJETI

Črna uzda za ponija 580 STRASS

FOUGANZA

Barva : BLACK

Decathlon
Ta elegantna, tehnična uzda je zasnovana za izvajanje različnih disciplin jahanja. Z elegantnim videzom in podrobnostmi je uzda za ponija zelo udobna.

Prednosti izdelka

Vzdržljivost Izdelana je iz kombinacije bivoljega ter telečjega usnja.
Udobje Ergonomski naglavnik in usnje sta za ponija udobnejša.
Lahkost uporabe Zaradi zaponk in karabinov se lažje namešča.
Enostavno vzdrževanje Bivolje usnje premažite z malce mila in videti bo kot novo.
Anatomska oblika Ergonomski naglavnik, čelni jermen v obliki črke V in zaščitni vložki.

Tehnične informacije

Udobje

Ne glede na disciplino jahanja, je najpomembneje, da se vaš poni dobro počuti. To je tudi naš cilj. Uzda je torej zasnovana za udobje konja: z ergonomskim naglavnikom, zaščitnimi vložki in vložki iz telečjega usnja na naglavniku in nosniku, zmanjšuje pritisk na konjev vrat in lica.

Enostavnost uporabe

Uzda je zasnovana, da izpolnjuje zahteve jahalcev. Zaradi zaponk se namešča z lahkoto. Zaradi karabina na predelu grla in različnih velikosti ličnih delov uzde, je nameščanje in odstranjevanje veliko enostavnejše. Prilagodite uzdo hitreje in preživite več časa s konjem.

Ergonomija

Uzda je bila zasnovana za enostavno in naravno prilagajanje konjevi glavi, ne glede na izbrani model ali velikost. Ergonomski naglavnik objame vrat in povzroča manj pritiska nanj. Sponke v obliki črke D omogočajo da se nosnik prilagodi konjevi glavi in ne vleče ličnega dela uzde. Ker je vsak poni drugačen, mu bo zaradi čelnega traku v obliki črke V udobno ne glede na obliko glave.

Estetika

Uzda je na voljo v več različicah: popolnoma izpolnjuje potrebe jahačev, ne glede na disciplino, ki jo izvajajo. Ste bolj za skoke? Izberite model z vidnimi okrasnimi šivi ali bleščeč model. Ljubitelji dresure bi morali izbrati različico s štrasom z nosnikom. Linije, oblika in materiali uzde 580 so primerni tako za treniranje kot za tekmovanje. Udobje in stil.

Enostavno vzdrževanje

Uzda je izdelana pretežno iz bivoljega usnja, ki je zelo trpežno in enostavno za čiščenje. Opremo redno čistite z milom, ki vsebuje glicerin, in jo občasno zdrgnite z loščilom za usnje.

Kako prilagoditi uzdo

Za dobro prilagojeno uzdo morajo biti žvale v stiku s kotički ponijevih ust, ne da bi nanje pritiskale. Dva lična dela morata biti nameščena simetrično, jermen na predelu grla pa ne sme pritiskati na grlo. Med grlo in uzdo bi moralo biti toliko prostora, da lahko mednju porinete roko.Če pri izbiranju niste prepričani o nečem, se posvetujte s svojim trenerjem.

Dobro prilagojen nosnik

Nosnik se lahko prilagodi na več načinov, odvisno od ponijevega temperamenta, kako občutljiva usta ima in kako mirna je vaša roka. V vsakem primeru bi moral biti ta del uzde prilagojen obliki konjevega telesa, da je lahko konj med delom v sproščenem položaju. Če ste glede česar koli v dvomih, poiščite strokovno pomoč. Jeziček ni vedno potreben in se na uzdi 580 z lahkoto odstrani.

Vodič po velikostih

Uzda 580 je na voljo v treh velikostih*:
PS (poni: manj od 13,5 hh), CS (manjši konj: od 13,5 do 15,5 hh) in FS (konj: več od 15,5 hh).

*Te višine pri vihrah so le za orientacijo in se lahko razlikujejo glede na pasmo in obliko konjevega telesa.

Podrobneje Manj

Sestava / nasvet

Sestava
Glavni material
100% Goveje usnje
Notranjost
100% Kravje usnje
Zaponke
100% Nerjavno jeklo
Navodila za pranje
Ne perite
Ne perite
Ne uporabljajte belila
Ne uporabljajte belila
Ni primereno za strojno sušenje
Ni primereno za strojno sušenje
Ne likajte
Ne likajte
Ni primereno za kemično čiščenje
Ni primereno za kemično čiščenje
Nasveti glede zaloge Hranite v visečem položaju v suhem in hladnem prostoru.

Naše obveze

Garancija: 2 Let

vaše ocene

Ocene članov naše ekipe