Nasvet za pripravo
Ekipa znamke Caperlan priporoča, da uporabite 2 deleža vabe na 0,75 delež vode. Za najboljše rezultate morate vabo zmočiti dvakrat. Da zmočite vabo, v vedru na vabo zlijte 3/4 potrebne vode. Dobro premešajte, da poskrbite, da delci v vabi vpijejo dovolj vode. Vabo pustite 15 minut, nato pa na njo zlijte preostanek vode, da ustvarite dovolj mokro snov, da lahko iz nje oblikujete kroglice.
Sestava
Pekovski izdleki, koruza, mešanica začimb za medenjake (10 %) (cimet, janež, klinčki, štiri začimbe, komarček, muškatni orešček), arašidi.
Dodatki: aroma vanilije in karamele (0,36 %).
Analitične sestavine in vrednosti
Surove beljakovine: 12,4 %. Surova maščoba: 11,2 %. Mineralna snov: 2,7 %. Surove vlaknine: 3 %. Natrij: 0,4 %.
Uradno ime
Prehranski dodatek za ciprinidne ribe.
Identifikacijska številka
484 324 934 000 21