Sklic : 8496478
Dodaj na moj seznam želja
Izdelek je že dodan
DODATKI ZA EKIPNE ŠPORTE

Oranžna vadbena lestev ESSENTIAL (3,2 m)

KIPSTA
5/5
5/5
Decathlon
Lestev je zasnovana za izvajanje vaj za koordinacijo nog. Lestev lahko uporabljate doma ali v klubu. Je odlična za trening nogometa.

Prednosti izdelka

Vzdržljivost Trpežen material.
Stabilnost Lestev ostane na svojem mestu. Delno gibljivi klini preprečujejo spotikanje.
Vidljivost Barva zagotavlja vidnost.
Eko dizajn Z manjšo embalažo smo zmanjšali izpuste CO2 za 65 %.

Tehnične informacije

Izdelki serije Essential

Pri opazovanju igralcev na igrišču in pri pogovorih s trenerji smo ugotovili potrebe igralcev in trenerjev na treningu. Da bi izpolnili potrebe igralcev, smo zasnovali linijo izdelkov Essential. Gre za pametne izdelke za učinkoviti trening nogometa za vse starostne skupine.

Razvoj

Izdelek smo želeli zasnovati tako, da bo usmerjal igralce. Zaradi tega smo izdelku dodali obliko puščice. Intuitiven in zabaven izdelek.

Mere in zasnova za učinkovitejši trening

Vadbena lestev Essential je dolga 3,2 m in ima 7 klinov z razmikom 51 cm. Mere izdelka so odlične tudi za vadbo za otroke. Želeli smo ustvariti osnoven in cenovno ugoden izdelek, ki je preprost za shranjevanje in uporabo.

Testiranje zanesljivosti in trpežnosti

Prepoznavna oblika je pomembna. Varna vadba je naša prioriteta. Zaradi tega smo izdelek obsežno testirali. Izdelek smo zasnovali tako, da je trpežen in stabilen. Rezultat? Lestev se med uporabo ne premika ali poškoduje.

Nogometni trening

Vadbena lestev je zelo pomembna za nogometni trening. Izboljšajte svojo koordinacijo in postanite boljši igralec. S hitrejšimi nogami boste tudi bolj stabilni. Na vadbeni lestvi lahko izvajate več kot 80 vaj.

Okolju prijazen izdelek

Vložili smo veliko napora pri oblikovanju izdelka in zmanjšali njegov vpliv na okolje. Zasnovali smo enostavno in učinkovito lestev. Težo lestve smo zmanjšali za 250 g. Izdelana je 99% iz polipropilena. Izdelek ima embalažo iz kartona.

Preizkusite aplikacijo Decathlon Coach

Aplikacija Decathlon Coach omogoča spremljanje različnih programov treninga. Poleg programov Running in Walking zdaj aplikacija ponuja tudi programe za različne vrste treningov. Prenesite si aplikacijo: https://www.decathloncoach.com/fr/home/

Podrobneje Manj

Sestava / nasvet

Sestava
Okvir
100% Polipropilen
Jermen
100% Polipropilen
Zaponke
100% Med
Nasveti glede zaloge Izdelek hranite tako, da je zaščiten pred vremenskimi vplivi.

Naše obveze

Garancija: 2 Let

vaše ocene

Ocene članov naše ekipe