Naročila, ki vam ne ustrezajo, lahko vrnete v 30 dneh od dneva nakupa.

Izdelki in storitve za šole

Request a Free Catalogue 2019 CATALOGUE DISCOVER NOW
Pay by Invoice
Outstanding Service
Free Delivery Over £30
Over 70 Sports
Low Prices Unbeatable Value
365 Days Return

UKVARJANJE S ŠPORTOM. DOSTOPNO ZA VSE
VAŠA SLUŽBA, NAŠA STRAST

Pokličite nas za nasvet, kako vas lahko podpremo pri nakupu ali prenovi vaše šolske športne opreme in vam omogočimo ogromne prihranke, ne da bi pri tem ogrožali kakovost - vse s storitvijo, ki bi jo pričakovali od vodilne športne trgovine v Evropi.

Faq

VISA CARD
VISA ELECTRON
MASTERCARD
MAESTRO
AMERICAN EXPRESS
PAYPAL
DECATHLON DAROVNA KARTICA
BANČNO NAKAZILO (šole in podjetja)

Za vsa prejeta naročila uporabljamo protokol SSL (Secure Socket Layer). To varnostno šifriranje zagotavlja visoko raven varnosti vaših transakcij. Prenos vaše kartice in osebnih podatkov je popolnoma varen.

Opozarjamo vas, da bo pri plačilu z bančno kartico bremenilo kartico šele, ko je vaše naročilo pripravljeno za odpremo.

Za plačilo BACS je potrebna veljavna REFERENCA ŠTEVILA NAROČILA DCUK. Sledijo podatki o našem bančnem računu:

Sort Code: 400250
Broj računa: 91414291
IBAN: GB74MIDL40025091414291

Potrdilo o plačilu lahko posredujete na decathlonforschools@decathlon.com

pm

Račun lahko plačate v 30 dneh po datumu računa, račun lahko zahtevate vnaprej, naši B2B strokovnjaki za prodajo pa bodo na voljo od 9. do 21. ure.

Vsakodnevno ponujamo nizke cene, ki so na voljo vsem. Zaradi tega poslovnim uporabnikom ne dajemo popustov.

Ne morete imeti zasebnega in poslovnega računa z istim e-poštnim naslovom. Če želite ustvariti poslovni račun z e-poštnim naslovom, ki ga pozna Decathlon, imate dve možnosti: Prekličite zasebni račun, tako da pošljete e-pošto na decathlonforbusiness@decathlon.com ali uporabite drug e-poštni naslov za svoj poslovni račun.

Lahko nam pošljete e-pošto na decathlonforschools@decathlon.com in oddate podrobno naročilo, ki vsebuje ustrezne referenčne številke in količine izdelkov iz naše spletne strani, mi pa vam bomo poslali račun, vključno z zahtevano številko naročila...

Za plačilo po računu morate ustvariti poslovni račun.

V vsakem opisu izdelka je določen čas, ki je potreben za obdelavo vašega naročila v našem skladišču. Skupni časi naročil vključujejo čas obdelave v skladišču in dostavo na naš domači naslov s strani dobaviteljev.

Ko boste vse izdelke postavili v košarico, bo predviden datum dostave tik pod izbranim načinom pošiljanja. Datum dobave temelji na datumu dostave izdelka z najdaljšim rokom dobave. Če ne morete čakati, priporočamo, da naročite samo izdelke z istim datumom dostave.

Ko bo izdelek odpremljen, boste prejeli samodejno potrditev po e-pošti, kmalu zatem pa boste lahko spremljali svoje naročilo na mestu dostavljalca.

Upoštevajte, da prazniki lahko vplivajo na dobavne roke.

Za več informacij glejtetukaj.

Our Partners