Sklic : 8642287
Dodaj na moj seznam želja
Izdelek je že dodan
OPREMA ZA KUHANJE V KAMPU

Zamrznjeno sušena vegetarijanska juha s korenjem, čičeriko, Dhal lečo (70 g)

FORCLAZ
1.5/5
1.5/5
Decathlon
Juha je zasnovana za obrok, ki je primeren za vašo aktivnost (pohode), saj je lahek, hkrati pa zagotavlja energijo. Teža: 65 g. Popolnoma zamrznjeno sušena in vegetarijanska juha! 186 kcal energije na vrečko. Teža zamrznjeno sušenega izdelka: 45 g in 20-g vrečka. Končna rehidrirana teža: 245 g.

Prednosti izdelka

Lahkost uporabe Hitra in preprosta priprava (v 9 minutah). Raven vode je vidna znotraj.
Energijska vrednost Popolnoma zamrznjeno sušena juha. 414 kcal na 100 g.
Enostaven transport Vrečko lahko ponovno zaprete. Mere: 18,5 x 15 x 5,5 cm. Skupna teža: 65 g.

Tehnične informacije

Navodila za uporabo

Odprite vrečko in jo zavihajte navzdol tako, da se strani dotikata, spodnji del vrečke pa odprite kot skledo. Dodajte 210 ml vrele (stopnja 3) vode, pomešajte z žlico in zaprite vrečko. Neprestano tresite vrečko. Počakajte 9 minut, odprite vrečko, pomešajte in zaužijte vsebino. Vrečko lahko pretrgate na pol in jo uporabite kot skledo za pol obroka.

Navodila za uporabo (nadaljevanje)

Bolj ko je voda vroča, boljša je rehidracija. Če voda ne vre, počakajte nekaj minut, nato poskusite jed. Poskrbite, da ste rehidrirali celoten obrok tako, da celotno mešanico dobro premešate. Količino vode določimo glede na določene kriterije. Količino vode lahko zato prilagodite po svojem okusu. Vi ste glavni kuhar!

Dehidracija ali zamrznjeno sušenje?

Vse sestavine v te juhi so zamrznjeno sušene. Zamrznjeno sušenje je postopek sublimacije (neposrednega prehoda vode iz trdnega v plinasto stanje). To omogoča konzerviranje vseh prehrambenih lastnosti sestavin, ki jih izberemo za recept (za razliko od postopka dehidracije). To nam tudi omogoča ohraniti okus hrane in zmanjšati količino uporabljenih konzervansov, kar je nadvse pomembno.

Kako pripravimo jedi?

Proizvedene so pri našem dobavitelju na Poljskem. Vsako sestavino (zelenjavo) zamrznjeno sušimo ločeno. Vse sestavine zmešamo z začimbami in zelišči, odvisno od recepta. Vse skupaj nato razdelimo v posamezne kraft vrečke.

Teža in mere

Rehidrirana teža: 245 g. Suha teža: 45 g. Mere: 18,5 x 15 x 5,5 cm.
Skupna teža: 65 g z vrečko.

Ohranjanje svežine

Pakirano v zaščiteni atmosferi. Hrana ne ostane večno sveža. Sčasoma lahko splesni ali se pokvari. Da bi upočasnili ta proces in naše obroke kar se da dolgo ohranili sveže, pred zapiranjem v embalažo dodamo plin, ki je varen za uporabo s hrano (dušik E941). Dušik je neaktiven in brez vonja ter ščiti pred oksidacijo in odstranjuje vlago. Po odprtju izdelek porabite do konca

Výživa tabuľky

Hranilne vrednosti: 100 g | 55 g (= 1 obrok). Energijska vrednost: 1732 kJ | 414 kcal, 779 kJ | 186 kcal. Maščobe: 17,0 g | 7,7 g, od tega nasičene: 2,2 g | 1 g. Ogljikovi hidrati: 43,0 g | 19,0 g, od tega sladkorji: 20 g | 9,0 g. Beljakovine: 16,0 g | 7,2 g. Sol: 3,9 g | 1,8 g.

Teža

0,045 kg
Skupna teža.

Podrobneje Manj

Sestava / nasvet

Nasveti glede zaloge Hranite v čistem in suhem prostoru.

Naše obveze

Del ekipe oblikovalcev je lahko izdelek preizkusil med razvojem med pogostimi pohodi na Mont Blanc, kjer je sedež znamke Forclaz (Decathlonove znamke za pohodništvo). Dehidrirano zamrznjen obrok je odobril dietetik in skupina preizkuševalcev.
Preizkusni izdelek Izdelke na vsakem koraku izdelave preizkusijo naši tehnični sodelavci in potrošniki ter tako poskrbijo, da izpolnijo pričakovanja.

vaše ocene

Ocene članov naše ekipe