Sklic : 8642284
Dodaj na moj seznam želja
Izdelek je že dodan
OPREMA ZA KUHANJE V KAMPU

Zamrznjeno sušena hrustljava sladica z malinami (70 g)

FORCLAZ
Decathlon
Sladica je zasnovana za obrok, ki je primeren za vašo aktivnost (pohode), saj je lahek, hkrati pa zagotavlja energijo. 70 g. Popolnoma zamrznjeno sušena sladica! 249 kcal energije na vrečko. Teža zamrznjeno sušene sladice: 50 g in 20-g vrečka. Rehidrirana teža: 75 g in 20-g vrečka.

Prednosti izdelka

Lahkost uporabe Hitra in preprosta priprava (v 2 minutah). Raven vode je vidna znotraj.
Energijska vrednost Zamrznjeno sušena sladica! 249 kcal za 50 g dehidrirane in 70 g rehidrirane.
Enostaven transport Vrečko lahko ponovno zaprete. Mere: 15 x 15 x 2,5 cm. Skupna teža: 70 g.

Tehnične informacije

Navodila za uporabo

Rehidrirate jo v 2 minutah. Odprite vrečko in jo zavihajte navzdol tako, da se strani dotikata, spodnji del vrečke pa odprite kot skledo. Dodajte 25 ml vroče ali hladne vode. Ne pokrivajte mešanice z vodo. Pomešajte s priborom in poskusite. 25 ml je težko izmeriti, zato lahko vodo dodate tudi z jušno žlico (približno 4 žlice), odvisno od tega, kako hrustljava želite da je sladica.

Prednosti sladice

Recept in količina sta primerna za aktivnosti na prostem. Ne vsebuje konzervansov. Popolnoma zamrznjeno sušena! Proizvedeno na Poljskem.

Dehidracija ali zamrznjeno sušenje?

100 % sestavin v te sladici je zamrznjeno sušenih. Zamrznjeno sušenje je postopek sublimacije (neposrednega prehoda vode iz trdnega v plinasto stanje). To omogoča konzerviranje vseh prehrambenih lastnosti sestavin, ki jih izberemo za recept (za razliko od postopka dehidracije). To nam tudi omogoča ohraniti okus hrane in zmanjšati količino uporabljenih konzervansov, kar je nadvse pomembno.

Teža in mere

Rehidrirana teža: 75 g. Suha teža: 50 g. Mere: 15 x 15 x 2,5 cm.
Skupna teža: 70 g z vrečko.

Ohranjanje svežine

Pakirano v zaščiteni atmosferi. Hrana ne ostane večno sveža. Sčasoma lahko splesni ali se pokvari. Da bi upočasnili ta proces in naše obroke kar se da dolgo ohranili sveže, pred zapiranjem v embalažo dodamo plin, ki je varen za uporabo s hrano (dušik E941). Dušik je neaktiven in brez vonja ter ščiti pred oksidacijo in odstranjuje vlago. Po odprtju izdelek porabite do konca

Výživa tabuľky

Hranilne vrednosti: 100 g | 50 g (= 1 obrok). Energijska vrednost: 2082 kJ | 498 kcal, 1041 kJ | 249 kcal. Maščobe: 26,0 g | 13,0 g, od tega nasičene: 17 g | 8,5 g. Ogljikovi hidrati: 59,0 g | 30,0 g, od tega sladkorji: 23 g | 12,0 g. Beljakovine: 6,2 g | 3,1 g. Sol: < 0,01 g | < 0,01 g.

Teža

0,112 kg

Podrobneje Manj

Sestava / nasvet

Navodila za vzdrževanje: Prati pred prvo uporabo. Kemično čiščenje ni dovoljeno.
Nasveti glede zaloge Hranite v čistem in suhem prostoru. Pakirano v zaščiteni atmosferi. Po odprtju izdelek porabite do konca

Naše obveze

Cela ekipa oblikovalcev je lahko izdelek preizkusila med razvojem med pogostimi pohodi na Mont Blanc, kjer je sedež znamke Forclaz (Decathlonove znamke za pohodništvo). Dehidriran obrok je odobril dietetik in skupina preizkuševalcev.
Preizkusni izdelek Izdelke na vsakem koraku izdelave preizkusijo naši tehnični sodelavci in potrošniki ter tako poskrbijo, da izpolnijo pričakovanja.

vaše ocene

Ocene članov naše ekipe