Sklic : 8385017
Dodaj na moj seznam želja
Izdelek je že dodan
DESKARSKE HLAČE ZA ZAČETNICE

Zgornji del kopalk MAE OLAIAN

OLAIAN
Ocena velikosti
Trenutno ocene velikosti izdelek še nima
Po nakupu izdelka lahko ocenite ustreznost velikosti
Decathlon
Smo ženske z različnim znanjem deskanja na valovih, zato smo oblikovale spodnji del kopalk za začetnice z deskanjem na zlomljenih valovih. Zgornji del kopalk s trikotno obliko omogoča večje ali manjše prekrivanje prsi. Ima podložene košarice, elastične robove in trakove za zavezovanje okoli vratu in na hrbtu.

Prednosti izdelka

Nepremično na valovih Kopalke so oblikovane tako, da ostanejo na svojem mestu v majhnih valovih.

Tehnične informacije

Učite se deskati na valovih

Učite se deskati na valovih ali deskate na valovih le nekajkrat letno med počitnicami. Ostajate na mestu, kjer se z nogami lahko dotaknete dna, v majhnih valovih ali na mestu, kjer se valovi lomijo. Z deskanjem na valovih se ukvarjate zaradi tega, ker uživate v vodi, in dobrega občutka, ki vam ga ponuja deskanje. Med aktivnostjo pogosto padete v valove, ki niso premočni. Za vas smo oblikovali široko ponudbo kopalk, ki so primerne za vašo aktivnost in obliko telesa.

Oblika telesa

Zgornji del kopalk s trikotno obliko se prilega različnim postavam. Zaradi rahle opore je primeren predvsem za majhne in srednje velike prsi. Zaradi zavezovanja na vratu in hrbtu je zelo udoben, spredaj pa vam trikotna oblika omogoča večje ali manjše prekrivanje prsi. Zgornji del kopalk s trikotno obliko ima odstranljivi blazinici, ki ustvarita privlačno obliko prsi.

Plavalne kratke hlače v valovih ostanejo na svojem mestu: testiranje

Kopalke v valovih ostanejo na svojem mestu. V bazenu našega centra za oblikovanje v Hendayu so jih testirale deskarke na valovih z različnimi oblikami postav. Testiranje poustvarja občutek prevračanja v valovih. Če so kopalke prestale ta test, se odpravimo na deskanje na valovih v morje in kopalke testiramo še v dejanskih pogojih.

Prilagodljivost

Prednost trikotne oblike je v tem, da vam omogoča prilagajanje pokritosti glede na velikost prsi.

Podloga

Ta zgornji del kopalk je v celoti podložen, zaradi česar je manj prosojen, ko se zmoči.

Velikost suhih in mokrih plavalnih kratkih hlač

Za zagotavljanje popolnega prileganja v vodi je pomembno izbrati velikost, ki se vam dobro prilega na suho telo, saj se v vodi plavalne kratke hlače raztegnejo. Priporočamo vam, da izberete pravo velikost. Ko plavalne kratke hlače pomerite, se vam morajo tesno prilegati in vam nuditi dobro oporo. Elastan, ki je uporabljen v določenih delih naših plavalnih kratkih hlač, se v vodi zmehča in razteza.

Kaj so podložene blazinice?

Oblikovane košarice, všite v zgornji del kopalk, laskajo vašim prsim in jih oblikujejo brez vidnih šivov in draženja, ki nastane pri rezanih vložkih iz pene. Pri znamki Olaian so mislili na vaše udobje, zato so pri večini svojih modelov uporabili podložene blazinice.
Podloženi blazinici lahko odstranite, s čimer spremenite velikost kopalk za pol številke.

Kopalke z odstranljivima podloženima blazinicama

Odstranljivi podloženi blazinici omogočata povečanje ali zmanjšanje velikosti za pol številke.

Želite zamenjati plavalne kratke hlače?

Velikost in stil nista primerna za vas? Želite izdelek zamenjati v trgovini Decathlon? Ne skrbite. Le pazite, da s kopalk ne odrežete etikete, če jih želite zamenjati.

Decathlonova znamka za deskanje Olaian

Olaian je Decathlonova nova znamka za deskanje, oblikovana v Hendayu v jugozahodni Franciji. V našem centru na obali oblikujemo plavalne kratke hlače in jih še isti dan testiramo v morju, da preverimo, ali v valovih ostanejo na svojem mestu.

Podrobneje Manj

Sestava / nasvet

Sestava
Glavni material
83% Poliester, 17% Elastan
Zunanji material
80% Poliamid, 20% Elastan
Notranji material
100% Poliester
Notranjost
91% Poliester, 9% Elastan
Navodila za vzdrževanje: Po uporabi izperite v čisti vodi.
Navodila za pranje
Ročno pranje
Ročno pranje
Ne uporabljajte belila
Ne uporabljajte belila
Ni primereno za strojno sušenje
Ni primereno za strojno sušenje
Ne likajte
Ne likajte
Ni primereno za kemično čiščenje
Ni primereno za kemično čiščenje
Omejitev uporabe: Izdelek ni primeren za redno uporabo v klorirani vodi.

Naše obveze

Preizkusni izdelek Ta izdelek je bil preizkušen v Hendayu, kjer je prestal številne laboratorijske preizkuse, da bi zagotovili ustrezno opravljanje funkcije, za katero je bil izdelan: testiranje elastičnosti in moči materiala, odpornosti barve na pranje, drgnjenje, izpostavljanje morski vodi, klorirani vodi in svetlobi ter testiranje splošne funkcionalnosti izdelka po večkratnem pranju.
Garancija: 2 Let

vaše ocene

Ocene članov naše ekipe