Sklic : 8497297
Dodaj na moj seznam želja
Izdelek je že dodan
NETBALL

Žoga za netball CLOUD 100

TARMAK
Decathlon
Žoga je zasnovana za igranje netballa. Žoga je odlična za začetnike in za igranje s prijatelji. Žoga velikosti 5 je odlična za učenje netballa. PVC zagotavlja, da je žoga mehka na dotik in enostavna za lovljenje in držanje.

Prednosti izdelka

Kontakt z žogo Žoga z zunanjim slojem iz PVC-ja zagotavlja dober občutek.
Vzdržljivost Trpežna žoga z zunanjim slojem iz PVC-ja (debelina 2,5 mm).
Oprijem Material žoge omogoča enostavno držanje žoge.

Tehnične informacije

Kakšen je primeren pritisk za dober odboj žoge?

Premalo ali preveč napolnjena žoga ne daje pravega občutka v rokah na igrišču. Priporočeni pritisk za žogo je jasno naveden na njej s strani proizvajalca.
Če se le da, jo napolnite s tlačilko z manometrom, ki je bolj natančna. Tarmak priporoča naslednji pritisk: od 0,76 do 0,83 bara. Uživajte v igranju.

Katera žoga je primerna za igranje netballa?


Če potrebujete zelo trpežno žogo, izberite žogo iz gume. Če želite uporabljati žogo, ki zagotavlja dober občutek, izberite žogo iz PVC-ja. Za igranje netballa izberite žogo velikosti 5.

Ste vedeli, da so vsi izdelki znamke Tarmak testirani v laboratoriju in v pogojih, ki vladajo na tekmah?

Ekipa za oblikovanje izdelkov za netball deluje v našem centru za raziskave in razvoj, ki se nahaja na severu Francije. Naša naloga je, da poskrbimo, da bo igralcem med igro udobno. Vsi naši izdelki so izdelani iz kakovostnih materialov, katerih lastnosti (uravnavanje vlage, trpežnost itd.) temeljito preizkusimo. Igralci čisto vse naše modele več tednov preizkušajo v dejanskih pogojih uporabe. Na podlagi povratnih informacij naših strank izdelke tudi nenehno izboljšujemo.

Kdo oblikuje izdelke za netball znamke Tarmak?

Tarmak sestavlja skupina navdušenih igralcev netballa, ki razvijajo izdelke za netball. Celoten nabor izdelkov je zasnovan za vse igralce netballa. Naš cilj je, da pomagati vam želimo, da boste uživali med igranjem netballa.

Podrobneje Manj

Sestava / nasvet

Sestava
Glavni material
100% Polivinil klorid
Nasveti glede zaloge Hranite jo na suhem mestu.

Naše obveze

Preizkusni izdelek Testiranje odpornosti: žoga zdrži najmanj 2500 udarcev v betonsko površino pri hitrosti 50 km/h.
Garancija: 2 Let

vaše ocene

Ocene članov naše ekipe