TRIBORD Ref. 8583685 4016187

Moška neoprenska obleka

34,99 €
Z DDV
Ni na voljo na spletu

Razpoložljivost v trgovinah

Neoprenska obleka je zasnovana za redno jadranje v toplem vremenu.

PREDNOSTI

Odpornost proti abraziji

Ojačitev na zadnjici, stegnih, kolenih in golenici.

Toplota

Skupna debelina neoprena: 2 mm (1,5 mm pene).

Raztegljivost

Elastični neopren se lahko oblači in slači, ni potrebe po zadrgi.

TEHNIČNE INFORMACIJE

Okolju prijazna zasnova

Obleke so izdelane iz neoprena na bazi apnenca. Črna barva, imenovana Eko Carbon Black, nastane s pomočjo recikliranja pnevmatik. Lepilo, ki se uporablja za spajanje tekstila in neoprena, se imenuje Aquaglue in je izdelano na vodni osnovi in ne vsebuje topil. Okolju prijazen postopek barvanja porabi manj vode. Za 29 % manj CO emisij v primerjavi z obleko Tribord (1-mm neopren).

Ojačitve na kolenih, golenici, prednji in zadnji strani stegen

Ojačitev na zadnjici, stegnih, kolenih in golenici. Dodaten material ima dve funkciji:

omejuje obrabo in drgnjenje neoprena na najbolj izpostavljenih delih, omejuje neudobje in iritacije, ki jih povzroča neizogibno trenje med jadranjem. Za dodatno udobje je debelina neoprena na kolenih podvojena.

Urinirajte, ne da bi morali sleči obleko.

Razvili smo sistem, ki olajša uriniranje med jadranjem: zasnovali smo diskretno in udobno (ne drgne) odprtino, ki je posebej zasnovana za jadranje. To pomeni, da lahko brez teža urinirate stoje.

Nasvet za oblačenje

Obleko povlecite nase prek ovratnika. Da bi v odprtini vtaknili roki, vam priporočamo, da povlečete obleko visoko na prsi, kolikor le gre, nato pa najprej vtaknete eno roko in zatem še drugo. Zgornji del obleke boste morali razvleči, da jo potegnete na ramena. Ko je obleka oblečena, si vzemite čas in jo poravnajte in prilagodite. Raztegljivi neopren se bo prilagodil vaši postavi, zato ni potrebe po moteči zadrgi.

Zasnova

Kroj obleke je zasnovan tako, da se lahko neovirano gibljete. Odprtini za roke sta oblikovani tako, da omogočata neovirano gibanje ramen in rok. Uporabljeni neopren je izjemno raztegljiv, zato lahko obleko oblečete in slečete brez kakršne koli zadrge. To, da nima zadrge, je velika prednost, saj je udobje v obleki večje. Vsi šivi so ploski.

Za različne športe

Obleka je zasnovana glede na pogoje, v katerih se znajdejo jadralci. Naše izbire pri zasnovi omogočajo uporabo oblege pri drugih športih (npr. sup, jadranje na deski, hojo v morju in celo vožnje s kajakom ali kanujem).

Izberite pravo velikost

Da bi neoprensko obleko kar najbolje izkoristili, morate izbrati primerno velikost. Neoprenska obleka se mora povsem prilegati. Če boste izbrali preveliko obleko, se bodo pojavile gube, občutili boste draženje, toplotna izolacija pa se bo zmanjšala (zaradi vdora vode).


Idealen razpon kombinacij

Obleko lahko kombinirate z zgornjim delom, ki ščiti pred UV žarki, pa tudi z vetrovko za jadranje. Za jadranje v hladnejšem vremenu obleko kombinirajte z neoprenskim zgornjim delom.

Popravila

Z lepilom za neopren (glej povezavo), lahko popravite svojo obleko, kot je to pokazano v videu (glej povezavo).

Sestava

Sestava

Pena: 100.0% Guma; Glavni material: zunanji sloj: 14.0% Elastan, 86.0% Poliamid; Glavni material: notranji sloj: 100.0% Poliamid

Nasveti za shranjevanje in vzdrževanje

ROčNO PRANJE. - NAJVIšJA TEMPERATURA 40 °C. ROčNO PRANJE. - NAJVIšJA TEMPERATURA 40 °C.
BELJENJE JE IZKLJUčENO. BELJENJE JE IZKLJUčENO.
NE SUšITI V SUšILNEM STROJU. NE SUšITI V SUšILNEM STROJU.
NE LIKATI. NE LIKATI.
NE čISTITE NA SUHO. NE čISTITE NA SUHO.

Nasveti za shranjevanje

Hranite jih na suhem in zračnem mestu. Ne izpostavljajte jih virom toplote. Da bi neoprenski obleki podaljšali življenjsko dobo, je ne sušite neposredno na soncu. Priporočila za pranje v stroju TBC.

TESTI IN GARANCIJA

Testi

Oblikovano in preizkušeno s strani naših ekip v francoskem mestu Hendaye. Materiali, uporabljeni pri izdelavi tega izdelka, so bili laboratorijsko preizkušeni, da bi izdelku zagotovili najboljšo možno kvaliteto in trpežnost.

Garancija

2 let(i)

Odobril

Naši ambasadorji iz kluba Arradon (47 Nautik) in kolegi iz Triborda.

Video