Skrij filtre
Filtri 0
Razvrsti po :
Filtri 0

DOGODKI

Ali imate radi šport in se želite preizkusiti v vseh disciplinah, ne veste pa, kje bi začeli?
Pridružite se nam na športnih dogodkih!

Veseli, sproščujoči in zabavni dogodki - ne glede na vaše želje, imamo pravo aktivnost za vas!

Teden trajnosti
Globalna podjetja imamo s svojimi oskrbnimi verigami velik učinek na okolje. Zavedamo se, da je naša dolžnost spodbujati in promovirati navade in prakse, ki delujejo kot protiutež negativnemu vplivu na okolje.
S tem namenom od 15. 9. do 22. 9. organiziramo dejavnosti in delavnice na temo trajnostnega razvoja. Pridružite nam se v Ljubljani, Mariboru in Celju, kjer bomo skupaj očistili okolico in se naučili novih spretnosti na delavnicah.
Ljubljana BTC

ČISTILNI ŠPANCIR NA GOLOVEC

21.09.2022.

Zbrali se bomo 15.09.2022. ob 13:00 na parkirišču ob grdau Fužine. Čistilna akcija bo potekala preko Golovca do Orl in nazaj. Vabljeni!

DAN MOBILNOSTI KAKO ZAMENJATI ZRAČNICO?

19.09.2022.

V okviru Evropskega tedna mobilnosti organiziramo delavnico, kjer se boste naučili zamenjati zračnico. Vabljeni,da se nam pridružite med 17:00 in 19:00.
Maribor

SVETOVNI DAN ČIŠĆENJA

17.09.2022.

S čistilno akcijo okoli nakupovalnega centra bomo obeležili svetovni dan čiščenja. Zberemo se od 7:00 pred vhodom v Decathlon.

DAN MOBILNOSTI KAKO ZAMENJATI ZRAČNICO?

19.09.2022.

V okviru Evropskega tedna mobilnosti organiziramo delavnico, kjer se boste naučili zamenjati zračnico. Vabljeni,da se nam pridružite med 16:00 in 17:00.
Celje

SVETOVNI DAN ČIŠČENJA

17.09.2022.

Skupaj z MCC bomo na Svetovni dan čiščenja s kolesi očistili Celje. Dobimo se ob 08:30 v atriju Mladinskega centra Celje.

DAN BREZPLAČNEGA SERVISA

17.09.2022.

Pripeljite svoje kolo na brezplačen servis (pregled kolesa, nastavitev menjalnika, zavor in krmila, čiščenje in mazanje verige, menjava in polnjenje zračnic ter pnevmatik) *Nadomestni deli so plačljivi.
Vabimo vse ljubitelje športa, da se nam pridružijo na dogodkih in se z nami gibajo ter zabavajo v kakovostnem športnem duhu in prijetnem okolju!
Decathlon organizira in izvaja različne dogodke, ki združujejo in predstavljajo številne športne dejavnosti in vsebine za športnike vseh starosti.
Dogodkov se lahko udeležite v Ljubljani, Mariboru in Celju. Na vse aktivnosti se je mogoče prijaviti.

Obiščite nas in spoznajte užitke športa - ne glede na vašo starost ali izkušnje. Dobrodošli so prav vsi ljubitelji in ljubiteljice športa!