Skrij filtre
Filtri 0
Razvrsti po :
Filtri 0

Odkup športne opreme

Imate doma staro športno opremo, na kateri se nabira prah in je še vedno v dobrem ali zelo dobrem stanju?

Podarite svoji rabljeni športni opremi drugo priložnost! Mi jo bomo odkupili, v zameno pa vam bomo ponudili darilno kartico.

Opremo bomo pregledali in popravili ter jo ponudili novemu uporabniku. To je majhen, a pomemben korak k bolj trajnostnemu načinu potrošnje.

Trenutno ponujamo to storitev le za Decathlonova kolesa, v prihodnje pa želimo razširiti možnost odkupa tudi za druge izdelke iz Decathlonove ponudbe.

Zakaj odkup športne opreme?

Podarite drugo priložnost rabljenemu kolesu, ki ga ne potrebujete več in naredite nekaj dobrega za naš planet! Izdelki so omejeni na kolesa naših znamk: ROCKRIDER, BTWIN, VANRYSEL, TRIBAN in RIVERSIDE. V zameno vam ponudimo darilno kartico v ocenjeni vrednosti rabljenega kolesa. Lahko jo izkoristite za nakup vseh naših izdelkov, v katerikoli poslovalnici.

Menjava kolesa podpira trajnostne prakse ter zmanjšuje naš vpliv na okolje. Pridružite se nam pri tem zelenem projektu in izkoristite prednosti naše ponudbe odkupa rabljenih koles!

Pogosto zastavljena vprašanja

S storitvijo odkupa dajemo naši rabljeni športni opremi drugo priložnost.

Postopek je hiter in enostaven. V izbrani poslovalnici se dogovorite za termin in prinesite izdelek. V roku 48 ur bomo v našem servisu preverili stanje kolesa in ocenili njegovo vrednost.

Če se strinjate s predlagano ceno, bomo kolo odkupili in sklenili pogodbo, odkupni znesek pa vam bomo izplačali v obliki Decathlonove darilne kartice, ki jo lahko unovčite v katerikoli poslovalnici. Odkupljeno kolo bomo ponovno prodali in mu s tem podaljšali življenjsko dobo. Zanj bo veljala 2-letna garancija.

Izdelek bo pregledal in popravil usposobljeni serviser. Ocena kolesa se poda na podlagi vizualnega in mehanskega stanja.

Da. Naši serviserji bodo kolo pregledali in glede na stanje kolesa ponudili odkupno ceno.

Odkupni znesek vam bomo naložili na Decathlonovo darilno kartico.

Več informacij o naših darilnih karticah lahko najdete tukaj.

Podrobnejše pogoje odkupa najdete v Splošnih pogojih storitev krožnega gospodarstva.

Otkup sportke opreme

Podpora strankam

Potrebujete pomoč? Tukaj smo za vas!

Naša podpora strankam je tu, da vam pomaga v vsakem koraku! Če imate vprašanja o dostavi, cenah ali kateri koli drugi temi, je naš prijazen tim pripravljen odgovoriti na vsa vaša vprašanja. Posvečeni smo zagotavljanju najboljše možne storitve, zato se ne obotavljajte, da nas kontaktirate. Vaše zadovoljstvo je naša prednostna naloga, in veselimo se priložnosti, da vam zagotovimo vse potrebne informacije in podporo. Hvala vam za zaupanje!