Skrij filtre
Filtri 0
Razvrsti po :
Filtri 0

izjava o varstvu podatkov

IZJAVA O VARSTVU OSEBNIH PODATKOV

www.decathlon.si 

Avgust 2022

V družbi Decathlon Ljubljana, d.o.o., matična številka 6886825000, s poslovnim naslovom na Moskovska ulica 10, 1000 Ljubljana ("Decathlon"), obravnavamo varstvo vaših osebnih podatkov resno in odgovorno. Z osebnimi podatki, ki nam jih zaupate, ravnamo skladno s Splošno uredbo o varstvu podatkov (GDPR) ter drugimi veljavnimi predpisi s področja varstva osebnih podatkov.

Za nas kot upravljavca je pomembno, da razumete, kaj počnemo z vašimi osebnimi podatki in kako skrbimo za njihovo varnost, zato priporočamo, da se seznanite z vsebino Politike zasebnosti, ki je dostopna na naslednji povezavi: https://www.decathlon.si/content/8-izjava-o-varstvu-podatkov.

Pri interakciji z Decathlon Ljubljana d.o.o. morate kot potrošnik zagotoviti določene osebe podatke, saj so ti ključni, da vam lahko ponudimo celostno izkušnjo, kot jo obljubljamo in zagotavljamo. Naj vas opozorimo, da so nekatere informacije, ki jih prejmemo od vas pridobljene izključno na podlagi vašega predhodnega soglasja. 

Pomembno je, da tudi kot potrošnik in uporabnik naših storitev spremljate kako se vaši osebni podatki obdelujejo in za kaj. Da bi vam omogočili izvajanje tega nadzora smo sprejeli in izvedli več ukrepov in sicer kot sledi:

Najprej smo oblikovali Politiko zasebnosti ali drugače tudi Politiko obdelave osebnih podatkov. V tem dokumentu vam pojasnimo katere vaše osebne podatke obdelujemo, kako to počnemo, kakšne so vaše pravice v zvezi s tem in vse druge informacije, ki so pomembne za vas.
Ustvarili smo tudi Pravno obvestilo o uporabi piškotkov. Piškotki so podatki o vas ali vašem načinu komuniciranja z www.decathlon.si, ki se uporabljajo za zagotavljanje prijetnega brskanja in personaliziranih spletnih storitev.
Poleg tega smo ustvarili namenski e-poštni naslov ([email protected]) na katerega se lahko obrnete glede kakršnihkoli vprašanj o vaših osebnih podatkih.
Prav tako smo za zagotavljanje varstva osebnih podatkov izvedli naslednje korake:
- izvedli smo centralizacijo obdelave osebnih podatkov;
- zmanjšujemo obdelavo osebnih podatkov za vse nove dejavnosti, ki jih bomo izvajali;
- izvedli smo varnostne ukrepe za zaščito vaših osebnih podatkov;
- informiramo zaposlene kako pravilno ravnati pri uporabi osebnih podatkov; in
- posodobili smo naše protokole in dokumente, ki se nanašajo na varstvo osebnih podatkov.

Decathlon se zavezuje, da bo v skladu z veljavno zakonodajo spoštoval vaše pravice v zvezi z obdelavo osebnih podatkov in vam omogočil čimjhitrejše uveljavljanje vaših pravic. 

Če boste imeli v zvezi z vašo obdelavo osebnih podatkov kakršnakoli vprašanja ali zahteve nam pišite na elektronski naslov: [email protected].

Odgovornost je ena izmed temeljnih vrednot na kateri temelji Decathlon in to vrednoto želimo spoštovati tudi v povezavi z obdelavo vaših osebnih podatkov

POLITIKA ZASEBNOSTI 

www.decathlon.si

MAJ 2021

1. POGLAVJE - UVODNE INFORMACIJE

1.1. Dobrodošli na spletno stran Decathlon Slovenija (www.decathlon.si). Decathlon se zavzema za Vaše pravice glede zasebnosti na spletu in skrbi za transparentnost tehnologij, ki jih uporablja. V skladu s členi 12, 13 in 14 Uredbe (EU) 2016/679 evropskega parlamenta in Sveta z dne 27. aprila 2016 o zaščiti posameznikov na področju obdelave osebnih podatkov in prostem pretoku takšnih podatkov in razveljavitvijo Direktive 95/46/ES (splošna uredba o zaščiti podatkov, v nadaljevanju »Splošna uredba« ali “GDPR”), vam tu nudimo osnovne informacije o tem, kdo je zadolžen za obdelavo, kdo prejme podatke (osebam, katerim se v skladu s pogodbo in zakonskimi predpisi posredujejo podatki), katere osebne podatke obdelujemo ter za katere namene in koliko dolgo podatke hranimo. Vse osebne podatke obdelujemo v skladu s Splošno uredbo, zakonom o izvajanju Splošne uredbe in drugimi veljavnimi predpisi.

1.2. DECATHLON LJUBLJANA d.o.o., družba, osnovana v skladu s slovensko zakonodajo, vpisana v poslovni register Slovenije v Ljubljani, matična številka: 6886825000, davčna številka: SI76789055, s sedežem v Ljubljani, Moskovska ulica 10 (v nadaljevanju »Decathlon« ali »mi«) v skladu s Splošno uredbo deluje kot vodja obdelave, namen te politike zasebnosti pa je obiskovalce seznaniti s postopki zbiranja in obdelave osebnih podatkov ter s splošnimi pogoji uporabe naše spletne strani.

1.3. Vsi vaši osebni podatki, ki nam jih boste zaupali bodo namenjeni samo za Decathlon Ljubljana in ne bodo prodani ali predani v korist tretjim osebam. V primeru, da se podatki delijo s tretjimi osebami, našimi pogodbenimi podizvajalci, zagotavljamo, da podizvajalci delujejo v našem imenu in skladno z našimi navodili. 

1.4. Na tej strani boste lahko našli vse informacije in podatke glede načina obdelave vaših osebnih podatkov, kje, kdaj, zakaj obdelujemo vaše osebne podatke in kakšne so vaše pravice glede obdelave osebnih podatkov. 

2. SPLOŠNE INFORMACIJE O OBDELAVI OSEBNIH PODATKOV

2.1. Nameni obdelave osebnih podatkov v Decathlon Ljubljana:

Zaradi nudenja storitev, ki ste jih zahtveali:

Pri naročanju izdelkov prek spletne strani zbiramo podatke o vaši identiteti, kontaktne podatke, podatke za pošiljanje, podatke o plačilu in druge podatke, ki jih potrebujemo za izvedbo transakcije. Na naši spletni strani lahko prav tako ustvarite račun in tako olajšate stik z nami.

Zaradi naših poslovnih potreb:

Spletno stran lahko obiščete, ne da bi razkrili podatke o sebi. Vendar pa naši strežniki samodejno beležijo tehnične podatke o obiskovalcih, ki so potrebni za pravilno delovanje spletne strani, zagotavljanje varnosti ter za analizo uspešnosti delovanja naše spletne strani.

Osebne podatke, ki jih zbiramo, uporabljamo tudi za interne namene, kot je izboljšava naših izdelkov in ponudbe, upravljanje z računi strank, spoznavanje potreb naših strank in kontaktiranje strank z namenom raziskovanja in obveščanja.

Vaše osebne podatke lahko uporabimo v okviru transakcij podjetja in zaščite naših pravic ali lastnine, izvedbo naših pogojev uporabe in pravnih obvestil ter podajanje, uresničevanje in obrambo pravnih zahtev.

Zaradi izpolnjevanja naših zakonskih obveznosti:

Vaše osebne podatke obdelujemo tudi za izpolnjevanje davčnih, računovodskih in drugih zakonskih obveznosti, ki so povezane s trgovanjem. Poleg tega vaše osebne podatke obdelujemo v primerih, ko to določa zakon ali odločitev sodišča oziroma druga zavezujoča odločitev.

Z vašim dovoljenjem:

V nekaterih primerih vas lahko prosimo za dovoljenje za obdelavo vaših osebnih podatkov. To na primer naredimo pri uporabi določenih piškotkov, pri uporabi vašega elektronskega naslova za oglaševanje, pri naročilu na določene storitve (npr. redna obvestila) ali ko želite postati član programa zvestobe Decathlon Team. To dovoljenje lahko kadarkoli prekličete.

Poleg tega lahko v nekaterih primerih prostovoljno posredujete osebne podatke, kot so: ime, kontaktni podatki (telefonska številka, elektronski naslov in naslov), datum rojstva, naziv delovnega mesta, imena in kontaktni podatki prijateljev in družinskih članov, hobiji, področja, ki vas zanimajo, članstvo v strokovnih združenjih, nagibanje k določenim znamkam in izdelkom, reference. Če posredujete podatke prijateljev in družinskih članov soglašate, da ste tem osebam predali ta pravila o zasebnosti in dobili njihovo dovoljenje za posredovanje podatkov.

Če ste mlajši od 16 let, osebnih podatkov ne smete posredovati brez dovoljenja ali odobritve staršev ali skrbnikov.

2.2. Deljenje podatkov

Vaše osebne podatke lahko z vnaprej predvidenim namenom delimo z:

 • drugim subjektom skupine Decathlon; 

 • ponudniki storitev, ki so povezani z delovanjem te spletne strani in našega podjetja, zagotavljanjem storitev, ki so povezane s tehnologijo, obdelovanjem in odobritvijo plačil in distribucijo promocijskega materiala; 

 • javnim oblastem, državnim regulatornim organom ali uradnikom, ki so zadolženi za izvedbo zakona, in sodiščem, ko je to predpisano, določeno z zakonom ali pa ko smo k temu zavezani; 

 • in ostalim tretjim osebami, ki so povezane s prestrukturiranjem podjetja, prodajo in razdelitvijo lastnine, združevanjem ali prodajo lastnine družbe Decathlon ali katerekoli naše hčerinske družbe ali podružnic.

Pri delitvi vaših osebnih podatkov s subjekti, ki se nahajajo izven EGP ali Švice, in ne nudijo enake stopnje zaščite podatkov, bomo s pogodbo določili zaščito, ki je skladna z veljavno zakonodajo o varstvu podatkov.

2.3. Varnost podatkov

Skrbimo za ustrezne tehnične, fizične in organizacijske ukrepe, da bi zaščitili osebne podatke od nenamernega ali nezakonitega uničenja, nenamerne izgube, izmenjave, nepooblaščenega razkritja ali dostopa. Žal noben sistem zagotavljanja varnosti podatkov ne more biti 100 % varen. Tako vam kljub temu, da se trudimo zaščititi vaše osebne podatke, ne moremo zagotoviti, da bodo vaši osebni podatki zaščiteni pred nepredvideno izgubo ali nepooblaščenim dostopom, lahko pa obljubimo, da bomo storili vse, da vaše osebne podatke zaščitimo.

2.4. Popolnost podatkov

Sprejemamo potrebne ukrepe, da bi zagotovili, da so zbrani osebni podatki primerni za namene, za katere jih bomo uporabljali, da so podatki zanesljivi ter da so pravilni, popolni in aktualni. V nekaterih primerih se bomo morda morali zanesti na uporabnike, da nam posredujejo osebne podatke in skrbijo, da so pravi. Če vam naše storitve omogočajo upravljanje podatkov, ste sami odgovorni za posodabljanje in pravilnost svojih posredovanih podatkov.

2.5. Shranjevanje podatkov

Osebne podatke hranimo toliko časa, koliko to določa trenutna zakonodaja, oziroma koliko časa jih potrebujemo za namene, za katere podatke obdelujemo. Osebne podatke bomo izbrisali, ko jih ne bomo več potrebovali, oziroma najkasneje do izteka najdaljšega roka za shranjevanje, ki ga določa trenutna zakonodaja.

3. POGLAVJE - KAKO OBDELUJEMO VAŠE OSEBNE PODATKE?

3.1. Nakupovanje v trgovinah Decathlon in na spletni strani www.decathlon.si:

Nakup izdelkov v trgovini ali preko spletne strani www.decathlon.si je prvi korak k novim športnim izkušnjam. Da vam lahko zagotovimo to novo športno izkušnjo moramo zbrati in obdelati nekatere vaše osebne podatke, saj bomo le tako lahko obdelali vaše naročilo (npr. naslov za dostavo) in identificirali kupljene izdelke v primeru uveljavljanja prostovoljne garancije (npr. številka kartice zvestobe).

V nadaljevanju po korakih predstavljamo dejavnost obdelave vaših osebnih podatkov, ko kupujete v trgovinah Decathlon ali v spletni trgovini www.decathlon.si

NAROČILA V SPLETNI TRGOVINI www.decathlon.si

Odgovorna oseba za obdelavo osebnih podatkov je Decathlon Ljubljana d.o.o., Moskovska ulica 10, 1000 Ljubljana. 


Kontakt: 

Obdelujemo naslednje osebne podatke:

 • ime & priimek,

 • naslov prebivališča in naslov za dostavo, 

 • e-poštni naslov,

 • številka telefona,

 • vaša starost,

 • spol, in

 • najljubša/najbližja trgovina Decathlon.

 

Namen obdelave zgornjih podatkov je zagotoviti možnost dostave naročila, plačila naročila in informiranje o stanju vašega naročila. Podatek o najljubši/najbližji trgovini in spolu pa omogoča, da se vam prikazuje zaloga v izbrani trgovini in da ugotovimo vaše potrebe ter želje. 

Pravna podlaga obdelave:

Z oddajo naročila pri Decathlon Ljubljana ste opravili nakup, kar v pravnem smislu pomeni, da je s tem nastala kupoprodajna pogodba. Za izpolnitev našega dela obveznosti, ki izhajajo iz pogodbe, moramo obdelati vaše osebne podatke. 

Vaše pravice:

Zahtevate lahko ogled, brisanje, popravek in omejitev obdelave vaših osebnih podatkov. Vse kar morate storiti je, da pošljete sporočilo na naslednji e-poštni naslov: [email protected]. Pod določenimi pogoji lahko zahtevate tudi, prenos vaših osebnih podatkov subjektu, ki ni Decathlon Ljubljana. Več o vaših pravicah si lahko preberete v 4.2. Poglavju te Politike zasebnosti.

Prejemniki vaših podatkov:

Za obdelavo vašega naročila ali odgovor na vaša vprašanja lahko nekateri naši oddelki dostopajo do vaših podatkov in sicer:

 • IT oddelek,

 • oddelek za pomoč strankam in

 • ekipe v trgovinah.


Za dostavo naročila uporabljamo tudi podizvajalce (npr. za dostavo na dom), ki imajo dostop osebnih podatkov, ki so nujno potrebni za izvedbo naročila. Njihov dostop strogo nadzoruje Decathlon Ljubljana in vaših podatkov ne morejo uporabiti za noben drug namen razen za izvajanje svoje storitve. 


Dostop do vaših osebnih podatkov imajo lahko tudi druge družbe v skupini Decathlon, saj zagotavljajo ustrezno podporo in rešitve Decathlon Ljubljana (npr. Decathlon Zagreb d.o.o. nudi IT podporo). 

Prenos podatkov izven EU:

Vaši osebni podatki ostajajo v Evropski uniji, kjer se trudimo, da jih zaščitimo v skladu z veljavnimi predpisi. Več informacij o prenosu si lahko preberete v 4.1. Poglavju te Politike zasebnosti.

Obdobje obdelave:

Podatki, ki so poslani dostavni službi se hranijo še eno leto po dostavi vašega naročila. Vsi drugi podatki se hranijo dokler lahko v povezavi z vašim nakupov uveljavljate določene pravice. Podatki na spletni strani se izbrišejo v roku treh let od zadnje aktivnosti na profilu. Podatkov o kreditni kartici ne shranjujemo. 

Samodejno profiliranje:

Opravljeno naročilo z naše strani ni predmet avtomatiziranega profiliranja ali drugačne targetiranja kupca.

PREVZEM IZDELKOV NAROČENIH PREKO SPLETA V TRGOVINI - STORITEV CLICK & COLLECT

Odgovorna oseba za obdelavo osebnih podatkov je Decathlon Ljubljana d.o.o., Moskovska ulica 10, 1000 Ljubljana. 


Kontakt: 

Obdelujemo naslednje osebne podatke:

 • ime & priimek,

 • e-poštni naslov,

 • številka naročila

 • številka telefona (neobvezno),

 • spol (neobvezno),

 • najljubša/najbljižja trgovina Decathlon


Namen obdelave zgornjih podatkov je zagotoviti možnost prevzema naročila v trgovini, plačila naročila in  informiranje o stanju vašega naročila. Podatek o najljubši/najbližji trgovini in spolu pa omogoča, da se vam prikazuje zaloga v izbrani trgovini in da ugotovimo vaše potrebe ter želje. 

Pravna podlaga obdelave:

Z oddajo naročila pri Decathlon Ljubljana ste opravili nakup in izrazili željo, da boste naročilo fizično prevzeli v trgovini, kar v pravnem smislu pomeni, da je s tem nastala kupoprodajna pogodba. Za izpolnitev našega dela obveznosti, ki izhajajo iz pogodbe, moramo obdelati vaše osebne podatke. 

Vaše pravice:

Zahtevate lahko ogled, brisanje, popravek in omejitev obdelave vaših osebnih podatkov. Vse kar morate storiti je, da pošljete sporočilo na naslednji e-poštni naslov: [email protected]. Pod določenimi pogoji lahko zahtevate tudi, prenos vaših osebnih podatkov subjektu, ki ni Decathlon Ljubljana. Več o vaših pravicah si lahko preberete v 4.2. Poglavju te Politike zasebnosti.

Prejemniki vaših podatkov:

Za obdelavo vašega naročila ali odgovor na vaša vprašanja lahko nekateri naši oddelki dostopajo do vaših podatkov in sicer:

 • IT oddelek,

 • oddelek za pomoč strankam,

 • ekipe v trgovinah in 

 • notranja logistika. 


Dostop do vaših osebnih podatkov imajo lahko tudi druge družbe v skupini Decathlon, saj zagotavljajo ustrezno podporo in rešitve Decathlon Ljubljana (npr. Decathlon Zagreb d.o.o. nudi IT podporo). 


Zagotavljamo, da je njihov dostop do vaših osebnih podatkov omejen in je namenjen zgolj izpolnitvi vašega naročila. 

Prenos podatkov izven EU:

Vaši osebni podatki ostajajo v Evropski uniji, kjer se trudimo, da jih zaščitimo v skladu z veljavnimi predpisi. Več informacij o prenosu si lahko preberete v 4.1. Poglavju te Politike zasebnosti.

Obdobje obdelave:

Podatki se hranijo dokler lahko v povezavi z vašim nakupov uveljavljate določene pravice (npr. garancija). Podatki na spletni strani se izbrišejo v roku treh let od zadnje aktivnosti na profilu. Podatkov o kreditni kartici ne shranjujemo. 

Samodejno profiliranje:

Opravljeno naročilo z naše strani ni predmet avtomatiziranega profiliranja ali drugačne targetiranja kupca.

PROGRAM ZVESTOBE - DECATHLON TEAM

Odgovorna oseba za obdelavo osebnih podatkov je Decathlon Ljubljana d.o.o., Moskovska ulica 10, 1000 Ljubljana. 


Kontakt: 

Obdelujemo naslednje osebne podatke:

 • ime & priimek,

 • naslov prebivališča,

 • e-poštni naslov,

 • številka telefona,

 • datum rojstva,

 • spol in 

 • najljubši šport.


Namen obdelave osebnih podatkov je izdelati vašo digitalno kartico zvestobe in določiti vaše želje/interese. Pomembno je vedeti, da s pridobitvijo kartice zvestobe pridobite dostop do vseh drugih ugodnosti/storitev, ki so povezane s kartico:

 • zbiranje medalji, 

 • testiranje produktov, 

 • daljši roki za vračilo izdelkov in

 • možnost podajanja povratnih informacij.

Da vam lahko zagotovimo koriščenje vseh ugodnosti kartice zvestobe moramo obdelati zgornje osebne podatke. 

Pravna podlaga obdelave:

Zahtevali ste izdajo kartice zvestobe Decathlon, kar v pravnem smislu pomeni, da je med Decathlon Ljubljana in vami nastala pogodba. Za izpolnitev našega dela obveznosti, ki izhajajo iz pogodbe, moramo obdelati vaše osebne podatke. 

Vaše pravice:

Zahtevate lahko ogled, brisanje, popravek in omejitev obdelave vaših osebnih podatkov. Vse kar morate storiti je, da pošljete sporočilo na naslednji e-poštni naslov: [email protected]. Pod določenimi pogoji lahko zahtevate tudi, prenos vaših osebnih podatkov subjektu, ki ni Decathlon Ljubljana. Več o vaših pravicah si lahko preberete v 4.1. Poglavju te Politike zasebnosti.

Prejemniki vaših podatkov:

Glede na to, da je kartica zvestobe namenjena koriščenju vseh storitev, ki jih ponuja Decathlon (spletno nakupovanje, nakupovanje v trgovini, zbiranje medalji, garancije, storitve v servisu, pritožbe, povratne informacije, itd.) bodo do vaših podatkov lahko dostopali naslednji oddelki:

 • IT, 

 • oddelek za pomoč strankam,

 • ekipe v trgovinah in

 • notranja logistika.


Zagotavljamo, da je njihov dostop do vaših osebnih podatkov omejen in je namenjen zgolj izpolnitvi vašega naročila in ali zahteve/želje. 


Za izvedbo programa zvestobe lahko koristimo tudi zunanje pogodbene partnerje, ki  imajo omejen vpogled v vaše osebne podatke in so pod nadzorom Decathlon Ljubljana. Zagotavljamo, da vaših podatkov ne morejo uporabiti za noben drug namen razen za izvajanje svoje storitve.

Prenos podatkov izven EU:

Vaši osebni podatki ostajajo v Evropski uniji, kjer se trudimo, da jih zaščitimo v skladu z veljavnimi predpisi. Več informacij o prenosu si lahko preberete v 4.2. Poglavju te Politike zasebnosti.

Obdobje obdelave:

Osebni podatki se hranijo 3 let od dneva zadnje komunikacije z nami, to je od dneva, ko ste zadnjič uporabili kartico zvestobe.

Samodejno profiliranje:

Opravljeno naročilo z naše strani ni predmet avtomatiziranega profiliranja ali drugačne targetiranja kupca. 

OBRAČUN SPLETNIH NAKUPOV ALI NAKUPOV V TRGOVINI

Odgovorna oseba za obdelavo osebnih podatkov je Decathlon Ljubljana d.o.o., Moskovska ulica 10, 1000 Ljubljana. 


Kontakt: 

Obdelujemo naslednje osebne podatke:

 • ime & priimek,

 • naslov za izstavitev računa,

 • e-poštni naslov,

 • vrednost naročila,

 • način plačila,

 • podrobnosti o naročenih izdelkih in

 • datum nakupa.

Osebne podatke obdelujemo z namenom, da lahko zakonito izdamo račun za opravljen nakup ali storitve, ki jih naredite v spletni trgovini.

Pravna podlaga obdelave:

Podlaga za obdelavo osebnih podatkov je zakonska obveznost izdaje računa za opravljen nakup ali storitev. 

Vaše pravice:

Zahtevate lahko ogled, brisanje, popravek in omejitev obdelave vaših osebnih podatkov. Vse kar morate storiti je, da pošljete sporočilo na naslednji e-poštni naslov: [email protected]. Pod določenimi pogoji lahko zahtevate tudi, prenos vaših osebnih podatkov subjektu, ki ni Decathlon Ljubljana. Več o vaših pravicah si lahko preberete v 4.2. Poglavju te Politike zasebnosti.

Prejemniki vaših podatkov:

Za uspešno obdelavo vašega plačila v trgovini ali na spletu lahko vaše osebne podatke obdelujejo tudi naslednji oddelki:

 • Administrativni in finančni oddelek,

 • IT in 

 • naše ekipe v trgovinah.


Poleg naših internih oddelkov so osebni podatki lahko razkriti tudi drugim družbam v skupini Decathlon, saj nudijo ustrezne rešitve in podporo delovanju naše spletne strani (npr. Decathlon Zagreb skrbi za pravilnost transakcij in plačil) in zunanjim pogodbenim partnerjem, ki skrbijo za izvedbo plačila (banke, računovodstvo).

Prenos podatkov izven EU:

Vaši osebni podatki ostajajo v Evropski uniji, kjer se trudimo, da jih zaščitimo v skladu z veljavnimi predpisi. Več informacij o prenosu si lahko preberete v 4.1. Poglavju te Politike zasebnosti.

Obdobje obdelave:

Vaši osebni podatki se bodo izbrisali v skladu z davčno in računovodsko zakonodajo po preteku 10 let od dneva nakupa.

Samodejno profiliranje:

Vaša zahteva za izdajo računa ni predmet avtomatiziranega procesa ali procesa odločanja na naši strani. 

NAROČILO IN IZDAJA DARILNE KARTICE

Odgovorna oseba za obdelavo osebnih podatkov je Decathlon Ljubljana d.o.o., Moskovska ulica 10, 1000 Ljubljana. 


Kontakt: 

Obdelujemo naslednje osebne podatke:

 • e-poštni naslov,

 • način plačila,

 • komentarje in slike, ki so povezane s personalizacijo vaše kartice,

 • ima & priimek

 • naslov za dostavo,

 • naslov za izdajo računa,

 • telefonska številka,

 • številko naročila in

 • podrobnosti o naročenih izdelkih.


Osebne podatke obdelujemo z namenom, da lahko izdamo veljavno darilno kartico in da zagotovimo njeno optimalno uporabo.

Pravna podlaga obdelave:

Zahtevali ste nakup in izdajo darilne kartice, kar pravno gledano pomeni, da je nastalo pogodbeno razmerje. Da bi uspešno izpolnili naš del pogodbenih obveznosti moramo obdelati vaše osebne podatke. 

Vaše pravice:

Zahtevate lahko ogled, brisanje, popravek in omejitev obdelave vaših osebnih podatkov. Vse kar morate storiti je, da pošljete sporočilo na naslednji e-poštni naslov: [email protected]. Pod določenimi pogoji lahko zahtevate tudi, prenos vaših osebnih podatkov subjektu, ki ni Decathlon Ljubljana. Več o vaših pravicah si lahko preberete v 4.2. Poglavju te Politike zasebnosti.

Prejemniki vaših podatkov:

Vaši osebni podatki so namenjeni našemu darilnemu programu in oddelku za pomoč strankam. Dostop do vaših podatkov ima lahko v nekaterih primerih tudi podizvajalec odgovoren za IT podporo. Njegov dostop je strogo nadzorovan s strani Decathlon Ljubljana.

Prenos podatkov izven EU:

Vaši osebni podatki ostajajo v Evropski uniji, kjer se trudimo, da jih zaščitimo v skladu z veljavnimi predpisi. Več informacij o prenosu si lahko preberete v 4.1. Poglavju te Politike zasebnosti.

Obdobje obdelave:

Vaši osebni podatki se bodo izbrisali v skladu z zakonodajo po preteku 10 let od dneva nakupa.

Samodejno profiliranje:

Vaša zahteva za nakup in izdajo darilne kartice ni predmet avtomatiziranega procesa ali procesa odločanja na naši strani. 

3.2. Uporabniški račun Decathlon

Ustvarjen račun na www.decathlon.si je v času realna nadzorna plošča, ki vam omogoča centralizacijo koristnih in pomembnih informacij. Med drugim vam račun Decathlon omogoča, da spremljate potek naročila, si ogledate zgodovino nakupov ali oddate komentar oziroma mnenje o izdelku. 

S pomočjo računa nam tudi poveste ali želite prejemati naša sporočila (informacije, nasvete, ponudbe, dogodki, itd.) in na kakšen način jih želite prejeti. 

Za oddajo spletnega naročila na www.decathlon.si je potrebno obvezno ustvariti račun, saj brez računa nakup ni mogoč. Za nakupe v trgovinah Decathlon po Sloveniji pa ustvarjanje računa ni potrebno. S tem, ko si ustvarite račun na spletni strani in/ali oddate naročilo se strinjate s to politiko zasebnosti in Splošnimi pogoji prodaje. 

Odgovorna oseba za obdelavo osebnih podatkov je Decathlon Ljubljana d.o.o., Moskovska ulica 10, 1000 Ljubljana. 


Kontakt: