Z našim enostavnim in varnim načinom spletnega plačevanja vam nudimo maksimalno prilagodljivost. Sedaj lahko izbirate med plačilom ob prevzemu naročila ali enostavnim spletnim plačilom s kreditno kartico. Ne glede na vašo preferenco, vam zagotavljamo hitro in zanesljivo izkušnjo. Varnost vaših transakcij je naša prednostna naloga.

Nakup preko spleta

Plačilo po povzetju

Plačilo gotovine dostavljalcu ob dostavi

Plačilo s kartico

Plačilo s kreditno/debetno kartico

Plačilo z darilno kartico

Velja za vse izdelke v trgovinah in na spletu.

Plačilo v trgovinah
Vrsta plačila   Število obrokov Minimalni znesek
Gotovinsko plačilo / /
Darilna kartica / /
VISA / /
Mastercard / /
Maestro / /
Diners Club   2-12 60€
BTC Boni V poslovalnici Ljubljana BTC je
plačilo možno tudi z BTC boni.
 
Potrebuješ pomoč?

Plačilo celotne vrednosti (navedena v elektronskem sporočilu ob zaključku naročila) v evrih neposredno dostavljavcu ob prevzemu pošiljke.

Spletno plačilo poteka s kreditno/debetno kartico (zasebno ali poslovno) – v varnih pogojih. Možna je uporaba kreditnih in debetnih kartic VISA (klasična in Electron) ter MASTERCARD (vključno s kartico Maestro, če ima številko CVV2/CVC2).
Decathlon.si varno transakcijo zagotavlja s pomočjo CorvusPay (mednarodni ponudnik storitev za plačilo s karticami).
Za pravilno izvedbo transakcije prek OnePay morate brez presledka vpisati vse 4 skupine številk kreditne/debetne kartice na prednji strani, datum veljavnosti in 3 številke, ki se nahajajo na zadnji strani kartice, kjer je vaš podpis (ti podatki se, odvisno od kartice, morda ne nahajajo na kartici).
Ne glede na valuto računa se transakcija izvede v evrih po trenutnem tečaju, ki ga določa vaša banka in pogoji vaše kartice.
Pri plačilu prek OnePay obdelava podatkov vaše kartice poteka le na strežnikih OnePay. Decathlon.si ne obdeluje in ne shranjuje podatkov o vaši kreditni ali debetni kartici.
Znesek bo z vaše kreditne ali debetne kartice odtrgan, ko bo vaše naročilo pripravljeno za pošiljanje.

Če imate Decathlonovo darilno kartico, lahko z njo plačate celoten ali delni znesek naročila. Za več informacij kliknite na: Darilna kartica.