Skrij filtre
Filtri 0
Razvrsti po :
Filtri 0

NAČINI PLAčila

Varni spletni nakup

Na decathlon.si lahko plačate na naslednje načine.

Po povzetju
Plačanje z gotovino ob dostavi na dom.
Plačilo s kartico
Plačilo na spletu lahko opravite s kreditno/debitno kartico.
Darilna kartica
Možnost uporabe za vse nakupe na spletu in v trgovinah.
Potrebuješ pomoč?
Plačilo po povzetju

Plačilo celotne vrednosti (navedena v elektronskem sporočilu ob zaključku naročila) v evrih neposredno dostavljavcu ob prevzemu pošiljke.

Spletno plačilo s kartico

Spletno plačilo poteka s kreditno/debetno kartico (zasebno ali poslovno) – v varnih pogojih. Možna je uporaba kreditnih in debetnih kartic VISA (klasična in Electron) ter MASTERCARD (vključno s kartico Maestro, če ima številko CVV2/CVC2).

Decathlon.si varno transakcijo zagotavlja s pomočjo CorvusPay (mednarodni ponudnik storitev za plačilo s karticami).

Za pravilno izvedbo transakcije prek OnePay morate brez presledka vpisati vse 4 skupine številk kreditne/debetne kartice na prednji strani, datum veljavnosti in 3 številke, ki se nahajajo na zadnji strani kartice, kjer je vaš podpis (ti podatki se, odvisno od kartice, morda ne nahajajo na kartici).

Ne glede na valuto računa se transakcija izvede v evrih po trenutnem tečaju, ki ga določa vaša banka in pogoji vaše kartice.

Pri plačilu prek OnePay obdelava podatkov vaše kartice poteka le na strežnikih OnePay. Decathlon.si ne obdeluje in ne shranjuje podatkov o vaši kreditni ali debetni kartici.

Znesek bo z vaše kreditne ali debetne kartice odtrgan, ko bo vaše naročilo pripravljeno za pošiljanje.

Plačilo z darilno kartico

Če imate Decathlonovo darilno kartico, lahko z njo plačate celoten ali delni znesek naročila. Za več informacij kliknite na: Darilna kartica.

Imate dodatno vprašanje?