OXELO Ref. 8583968 4016712

Bela kolesa za rolko (52 mm, 99A, 2 para)

19,99 €
14,99 €
-25%
Z DDV
Barva: SIVA / RUMENA
  • SIVA / RUMENA
  • SIVA / MODRA
Ni na voljo na spletu

Razpoložljivost v trgovinah

Kolesa je razvila naša ekipa rolkarjev. Zasnovana so za rolkarje, ki želijo trda in vsestranska kolesa.

PREDNOSTI

Natančnost

Na voljo so v treh velikostih, da zadostijo vašim potrebam.

Vzdržljivost

100-% poliuretanska kolesa (nova formula).

Kvaliteta drsenja

Trdota 99A za občutek drsenja tudi na hrapavih površinah.

TEHNIČNE INFORMACIJE

Mere56 mm: za odlično zmogljivost in pospešek med karvingom. Stožičasta oblika s široko kontaktno površino (20 mm). Zagotavlja dober oprijem pri visoki hitrosti.

54 mm: vsestranska, za karving in vožnjo po ulicah. 52 mm: manjša in lažja za uporabo, zato so idealna za tehnične ulične trike.

Trdota

Naša nova poliuretanska formula je odporna na obrabo. Nič več obrabljenih koles že po desetih treningih. Trdota koles je 99A in zagotavlja vsestranskost in udobje na ulicah in v skate parkih. So razmeroma trda za izvajanje powerslideov, obenem pa dovolj mehka, da ne čutite vibracij zaradi neravnih tal.

Formula

Naša nova formula Super High Rebound zagotavlja odlično učinkovitost kolesa, ki bo izpolnila pričakovanja najzahtevnejših rolkarjev. Zelo trpežna na ploskih površinah.

Nastanek koles

Kolesa smo razvili tako, da smo opravili številne laboratorijske prizkuse in preverili splošno odpornost na obrabo ter čvrstost. Izvedli smo tudi teste z različnimi rolkarji v različnih skateparkih, da bi dobili njihove povratne informacije o kakovosti drsenja, drsnosti itd. S tesnim sodelovanjem z rolkarji med razvojnim procesom lahko ustvarimo kakovostne izdelke, ki izpolnjujejo potrebe uporabnikov in ponujajo odlično vrednost za denar.

Sestava

Sestava

Okvir: 100.0% Poliuretan; Embalaža: 100.0% Viskoza

TESTI IN GARANCIJA

Garancija

2 let(i)

Odobril

Testirano in odobreno s strani naše ekipe. Naša kolesa vozijo na številnih mednarodnih tekmovanjih, vključno z nizozemskim rolkarjem Roosom Zwetslootom.

Video