Skrij filtre
Filtri 0
Razvrsti po :
Filtri 0
  • Liofilizirana jabolčna kaša s črnim ribezom (85 g)
  • Liofilizirana jabolčna kaša s črnim ribezom (85 g)
  • Liofilizirana jabolčna kaša s črnim ribezom (85 g)
Liofilizirana jabolčna kaša s črnim ribezom (85 g)
FORCLAZ
8734130

Liofilizirana jabolčna kaša s črnim ribezom (85 g)

5,49 €
Z davkom
  • Liofilizirana jabolčna kaša s črnim ribezom (85 g)
  • Liofilizirana jabolčna kaša s črnim ribezom (85 g)
  • Liofilizirana jabolčna kaša s črnim ribezom (85 g)
Liofilizirana jabolčna kaša s črnim ribezom (85 g)
Size :
Ni na voljo prek spleta

Razpoložljivost v trgovinah

Kaša je zasnovana za začetek dneva v gorah.

PREDNOSTI

Lahkost uporabe

Lahkost uporabe

Čas priprave: 10 minut (vroča voda). Vrečka z oznakami. Zapiranje vrečke.
Energijska vrednost

Energijska vrednost

387 kcal (1629 kJ) na 100 g. 329 kcal (1385 kJ) na 235 g pripravljenega obroka.
Enostaven transport

Enostaven transport

Neto teža: 85 g. 11-g vrečka. Skupna teža: 96 g.

TEHNIČNE INFORMACIJE

Priprava liofiliziranega obroka

Odprite vrečko in združite oba dela tako, da se dotikata. Nato vrečko napolnite z vročo vodo do oznake 4 (150 ml). Premešajte. Zaprite vrečko. Počakajte 10 minut in obrok ponovno premešajte, preden ga poskusite. Količino vode lahko prilagodite po želji. Vi ste glavni kuhar!

Dehidracija ali liofilizacija?

Oba postopka je navdihnila narava. S postopkom liofilizacije ter sušenja s pomočjo vročine iz hrane izčrpamo vodo, da poskrbimo za daljšo obstojnost. Postopek liofilizacije vodo iz hrane izčrpa tako, da jo iz trdnega (zamrznjenega) stanja spremeni v plinasto obliko. S pomočjo dehidracije hrano sušimo pri visokih temperaturah. Tako voda izhlapi iz hrane.

Kako pripravimo jedi?

Pri znamki Forclaz vam želimo ponuditi vse več popolnoma liofiliziranih izdelkov. V primeru liofilizacije se bolje ohranijo hranilne vrednosti in okus hrane, uporaba konzervansov in dodatkov pa ni potrebna. To prav tako pomeni, da lahko pripravite obrok, ki je skoraj tako okusen kot tisti, ki ga skuhate doma. Postopek liofilizacije ni potreben pri hrani, ki že sama po sebi dolgo ostane sveža (riž, testenine, zdrob itd.).

Prednosti jabolčne kaše s črnim ribezom

Recept in količina sta primerna za aktivnosti na prostem. Proizvedeno na Poljskem.

Teža in mere

Suha teža: 85 g. Teža pripravljenega obroka: 235 g. Teža vrečke: 11 g. Mere vrečke: 18,5 x 15 x 4 cm.
Skupna teža: 96 g z vrečko.

Pakirano v zaščiteni atmosferi. Po odprtju izdelek porabite do konca

Hrana ne ostane večno sveža. Sčasoma lahko splesni ali se pokvari. Da bi upočasnili ta proces in naše obroke kar se da dolgo ohranili sveže, pred zapiranjem v embalažo dodamo plin, ki je varen za uporabo s hrano (dušik E941). Dušik je neaktiven in brez vonja ter ščiti pred oksidacijo in odstranjuje vlago.