Skrij filtre
Filtri 0
Razvrsti po :
Filtri 0
  • Rdeča in rumena kuhana koruza za krapolov (1 kg)
  • Rdeča in rumena kuhana koruza za krapolov (1 kg)
  • Rdeča in rumena kuhana koruza za krapolov (1 kg)
Rdeča in rumena kuhana koruza za krapolov (1 kg)
CAPERLAN
8738449

Rdeča in rumena kuhana koruza za krapolov (1 kg)

6,49 €
Z davkom
  • Rdeča in rumena kuhana koruza za krapolov (1 kg)
  • Rdeča in rumena kuhana koruza za krapolov (1 kg)
  • Rdeča in rumena kuhana koruza za krapolov (1 kg)
Rdeča in rumena kuhana koruza za krapolov (1 kg)
Size :
Ni na voljo prek spleta

Razpoložljivost v trgovinah

Kuhana koruza je namenjena ribičem, ki želijo prihraniti čas in povečati učinkovitost za takojšnje ribolovne podvige.

PREDNOSTI

Večnamenskost

Večnamenskost

Koruza je učinkovita vse leto. Vaba je magnet za krape!
Lahka prebavljivost

Lahka prebavljivost

Nadzorovano kuhanje za optimalno prebavljivost.

TEHNIČNE INFORMACIJE

Prihranite čas

Nič več namakanja, nič več vonja po kuhanju, nič več zapravljenega časa za pripravo na ribolov! Z našimi 1-kilogramskimi vrečkami, pripravljenimi za takojšnjo uporabo, morate le k vodi. Omejitev uporabe: ni združljiva s PVA, da se lahko bolje skuha.

Informacije

Sestava: Rumena koruza (44 %), rdeča koruza (44 %) monopropilen glikol, sončnično olje, sol. Analitske sestavine: Surove beljakovine: 5,6 %.
Surove maščobe: 2,3 %.
Surovi pepel: 4,2 %.
Surove vlaknine: 2,6 %. Natrij: 1,5 %. Vlaga 42,2 %. Proizvedeno na Nizozemskem. Številka certifikata: NL 211366. Dopolnilna krma za krape.
Uporabite do datuma, navedenega na embalaži.
Po uporabi zaprite. Hranite jih v čistem, hladnem in suhem prostoru.
Pakirano v 1-kg vrečki.

Shranjevanje

Priporočamo, da semena hranite v nepredušni posodi, ko jih odprete, in shranite na suhem mestu pri sobni temperaturi. Če je posoda popolnoma nepredušna, se seme lahko hrani do datuma, do katerega je izdelek priporočljivo uporabiti. To pomaga zagotoviti organoleptične lastnosti izdelka *.

*Lastnosti živila glede na njegov okus, vonj, videz, barvo in konsistenco.