Skrij filtre
Filtri 0
Razvrsti po :
Filtri 0
  • Otroški lopar za padel Hack JR
  • Otroški lopar za padel Hack JR
  • Otroški lopar za padel Hack JR
  • Otroški lopar za padel Hack JR
Otroški lopar za padel Hack JR
BULLPADEL
8818998

Otroški lopar za padel Hack JR

54,99 €
Z davkom
  • Otroški lopar za padel Hack JR
  • Otroški lopar za padel Hack JR
  • Otroški lopar za padel Hack JR
  • Otroški lopar za padel Hack JR
Otroški lopar za padel Hack JR
Size :
Ni na voljo prek spleta

Razpoložljivost v trgovinah

Bullpadelov lopar Hack JR 2023 je bil zasnovan za otroke z dobro tehniko, ki si želijo več moči in stabilnosti, da bi kar najbolje izkoristili svoj potencial.

PREDNOSTI

Moč

Moč

Tehnologija Carbon Tube v okvirju in glava v obliki diamanta.
Udobje

Udobje

Steklena vlakna (poliglass) in EVA pena.
Uporaba

Uporaba

Zaradi teže 335-345 g in težišča na sredini je zelo enostaven za uporabo.

TEHNIČNE INFORMACIJE

Nivo znanja: napredni

Ta model je bil zasnovan za napredne mlajše igralce, ki želijo izboljšati svojo tehniko z visoko zmogljivim loparjem (prilagojen različici loparja Paquita Navarra za odrasle).

Način igre: ofenzivni

Ta lopar ima glavo v obliki diamanta in zmogljivost, ki zagotavlja bolj močne udarce. Zaradi nizke teže in površine iz steklenih vlaken (PolyGlass) je manj tog, zato lahko mladi igralci igrajo bolj agresivno. Kljub temu tehnologija v grlu loparja pomaga izboljšati raven nadzora. To pomeni, da Bullpadel Hack JR 2023 ponuja moč in nadzor, ki ju potrebujejo mladi igralci.

Težišče: Srednje

To je točka ravnotežja loparja, ki se meri v milimetrih od spodnjega dela (ročaja).
Višja kot je številka (ko je točka ravnotežja bližje glavi), močnejši in stabilnejši je lopar, zato se vam zdi, da je težji (čeprav dejansko ni). Težje ga bo obvladati.Nasprotno, nižja kot je številka (težišče v ročaju), lažje bo rokovanje z loparjem, vendar bo tudi manj zmogljiv in stabilen.

Teža: 335-345 g.

Tako kot težišče tudi teža vpliva na kontrolo loparja ter s tem na njegovo okretnost, stabilnost in sposobnost prenosa energije na žogico (moč). Težji kot je lopar, večjo moč boste imeli in težje ga boste obvladali. Nasprotno, lažji kot je lopar, enostavneje ga je upravljati, vendar je manj zmogljiv.

Zunanji material: steklena vlakna

Steklena vlakna so najbolj prilagodljiva izbira za zunanji material: bolj kot so vlakna prožna, lažje se žogica odbije od loparja in udarec je bolj udoben. Z manj prožnimi vlakni lahko dosežemo večjo moč loparja.

Notranji material: EVA pena

EVA pena je na voljo v različnih gostotah: večja kot je gostota, trša je. Trdota je ena od lastnosti tega materiala, zato lahko za večjo moč enostavno prilagodite gostoto. EVA pena zagotavlja prožnost in mehek občutek.

Tehnologija karbonskih vlaken

V okvir so vgrajena 100 % karbonska vlakna, ki so spletena v različnih smereh, da se doseže ravnovesje med močjo in nadzorom.

Tehnologija PolyGlass

Vlakna iz staljenega stekla.To je zelo trpežen material, ki zagotavlja udobje pri udarcih; z drugimi besedami, zagotavlja odlično ravnovesje med elastičnostjo in trpežnostjo.

Tehnologija EVA 

Pena nizke gostote s specifično elastičnostjo in gostoto za boljši občutek in večje udobje. Sestava loparja omogoča, da dlje časa ohrani prvotno raven zmogljivosti.

Tehnologija Hack

Zaradi te tehnologije je lopar bolj tog in bolje razporedi težo sestavnih delov loparja, kar zagotavlja popolno ravnovesje. V trenutku udarca lopar izboljša nadzor nad streli izven centra, ki zgrešijo najboljšo točko.