WEIDER
8845929
Veganske beljakovine (čokolada, 750 g)
29,49 €
Z davkom
Razpoložljivost v trgovinah
Razpoložljivost v trgovinah
Ohranjajte mišično maso z veganskimi beljakovinami.
PREDNOSTI
Razvoj in vzdrževanje mišic
Grahove beljakovine (Pisane C9) in riževe beljakovine z organskimi žitaricami.Vsebina beljakovin
Receptura, izdelana iz 71 % rastlinskih beljakovin.TEHNIČNE INFORMACIJE
Nasveti za uporabo
Zahvaljujoč odličnemu profilu aminokislin lahko proteine zaužijete pred ali po telesni vadbi za izgradnjo mišic in okrevanje. Lahko jih zaužijete tudi pred spanjem in med obroki. Zmešajte 30 g praška (1 merica) v 300 ml vode. Hraniti na hladnem in suhem mestu.
Poleg fizične aktivnosti je potrebno uživati raznoliko in uravnoteženo hrano ter vzdrževati zdrav življenjski slog.
Poleg fizične aktivnosti je potrebno uživati raznoliko in uravnoteženo hrano ter vzdrževati zdrav življenjski slog.
Hranilna vrednost
Hranilna vrednost: Na 100 g | Na porcijo 30 g
Energija: 399 kcal | 120 kcal. Energijska vrednost: 1680 kJ | 504 kJ. Maščobe: 8,7 g | 2,6 g,
od tega nasičene: 2,5 g | 0,75 g.
Ogljikovi hidrati: 6,0 g | 1,8 g.
Od tega sladkor: 0,0 g | 0,0 g.
Beljakovine: 71 g | 21,0 g.
Sol: 4,1 g | 1,2 g.
Energija: 399 kcal | 120 kcal. Energijska vrednost: 1680 kJ | 504 kJ. Maščobe: 8,7 g | 2,6 g,
od tega nasičene: 2,5 g | 0,75 g.
Ogljikovi hidrati: 6,0 g | 1,8 g.
Od tega sladkor: 0,0 g | 0,0 g.
Beljakovine: 71 g | 21,0 g.
Sol: 4,1 g | 1,2 g.
Komu so veganske beljakovine namenjene?
Namenjeno posameznikom, ki potrebujejo dodatne beljakovine in skrbijo za svoje zdravje, kot so športniki, starejši ljudje in ljudje z veliko fizično utrujenostjo. Veganski proteini so kot nalašč za tiste, ki želijo uživati beljakovine rastlinskega izvora, ki so čiste, varne in naravno brez laktoze, glutena in holesterola.
Prednosti veganskih beljakovin
Zaradi odlične aminokislinske sestave so grahove beljakovine najboljše veganske beljakovine, saj ponujajo podobno hranilno vrednost kot beljakovine sirotke. Glavna sestavina izdelka Vegan Protein je izolat graha (Pisane C9), ki je obogaten z riževimi proteini. S kombinacijo beljakovin iz stročnic in žitaric ustvarimo beljakovine z visoko biološko vrednostjo, ki so lahko prebavljive.