OLAIAN Ref. 8557125 2937945

Rumena bodyboard deska z vrvico za zapestje 100

28,50 €
Z DDV
Barva: MODRA / BREZ BARVE‎
  • MODRA / BREZ BARVE‎
  • ROZA
  • MODRA / BREZ BARVE‎
  • ROZA
Vodič velikosti Moja velikost je:
Ni na voljo na spletu

Razpoložljivost v trgovinah

Deska je namenjena začetnikom v bodyboardingu s plavutmi. Primerna je za valove do 1 m. Nosite majico, da preprečite drgnjenje. Na voljo v treh velikostih.

PREDNOSTI

Lahkost uporabe

Priložena vrvica za zapestje. Pritrdite jo z eno roko. Nanesite vosek.

Ergonomski prijem

Posebej oblikovana deska za intuitivno namestitev rok in komolcev.

Vzdržljivost

Laminiran spodnji del. Upoštevajte velikost uporabnika. Ni za valove višje od 1 m.

TEHNIČNE INFORMACIJE

Uporabniku prijazno in poučno

Da bi vam pomagali ujeti več valov, si prizadevamo, da bi bili naši izdelki čim bolj uporabniku prijazni in poučni. Zato ima ta bodyboard deska skrbno nameščene ročaje, ki vam omogočajo, da se intuitivno namestite v pravi položaj.

Uporabnikova višina in velikost vala sta označeni na deski.

QR koda vam omogoča dostop do navodil in drugih koristnih informacij: vzdrževanje, popravila itd.

Izbira velikosti bodyboard deske

Velikost deske vpliva na stabilnost in enostavnost uporabe. Prilagoditi jo morate teži in velikosti uporabnika. Deska 100 je na voljo v treh velikostih, odvisno od višine uporabnika: Velikost 36" za višino med 1,25 m in 1,45 m. Velikost 39" za višino med 1,45 m in 1,65 m. Velikost 42" za višino med 1,65 m in 1,85 m. Premajhna deska ne bo plovna in ne boste ujeli vala. Prevelika deska je težka za uporabo.

Izdelke oblikujemo v skladu s 4 stopnjami izkušenj: za novince, začetnike, redne in napredne uporabnikeNovinci: voda do popka, brez plavuti, majhni valovi do 50 cm. Potisnejo se tako, da se odrinejo od tal in se vozijo do obale. Za prvo izkušnjo z deskanjem na valovih (bodyboard deske z ročaji).

Začetniki: nežni zavoji v valovih do 1 m, potisnejo se s pomočjo plavuti. Obvezne za učenje deskanja z bodyboard desko.

Redni uporabniki: valovi do 1,5 m, več hitrosti in prvi triki (360 °, El Rollo itd.).

Napredni uporabniki: Vse vrste valov, izvajanje trikov, tudi zračnih: ARS, 360°, tube ...

Deska za določeno težo in pogoje uporabe: za začetnike

Ta bodyboard deska je zasnovana za začetnike, za uporabo v valovih do 1 m. Desko so v realnih pogojih preizkusili in odobrili začetniki, redni in izkušeni uporabniki.

Uporaba v valovih, višjih od 1 m, lahko povzroči škodo: zlom, ukrivitev deske ... V tem primeru se odločite za bodyboard desko 500 ali 900.

Spodnja stran deske s plastično prevleko omogoča boljše drsenje in desko ojača.

Desko lahko v primeru poškodbe popravite. Pozanimajte se na naši spletni strani ali v trgovinah.

Ali ste vedeli? S plavutmi lahko ujamete 2- do 3-krat več valov!

Če voda sega višje od popka, boste brez plavuti zelo težko ujeli val. Ne boste se mogli odriniti z nogami, samo veslanje z rokami pa velikokrat ni dovolj. Opazili smo, da lahko s plavutmi ujamete 2- do 3-krat več valov in se bolj zabavate! Plavuti omogočajo hitrejše premikanje in povečajo potisk. Plavuti: ne pozabite na njih!

Pravilen položaj na deski zagotavlja dobro vožnjo na valovih

Posebej oblikovana deska za intuitivno namestitev rok in komolcev. Ko ujamete val, morate obe roki namestiti na prednji del.

Če želite zaviti v levo, položite naprej levo roko (dlan, komolec in rame morajo biti poravnani, roka pa se mora nahajati pod kotom 90°), desno roko pa premaknite na sredino deske in z njo primite desni rob deske. Levo nogo poravnajte z levim robom, da ohranite smer. Enako ponovite pri zavijanju v desno.

Navodila za preprečevanje draženja in dober oprijem na deski

Med deskanjem na valu morate ležati na deski. Nosite majico z UV-zaščito z dolgimi rokavi ali obleko, da preprečite draženje trebuha in rok.

Da poskrbite za dober oprijem, na zgornji del deske nanesite vosek (naprodaj posebej na oddelku za deskanje na valovih), še posebej na prednji del, kamor namestite roke, ob straneh in pod trebuh. Postopek ponovite pri vsaki uporabi.

Varnostna navodila in vedenje v vodi (1. del)

Deskanje z bodyboard desko je fantastičen šport, pri katerem pa morate za dobro zabavo in varnost vseh upoštevati določena pravila.

1. Pozanimajte se in si oglejte lastnosti mesta, kjer boste deskali: tok, kamenje, vpliv plimovanja, velikost valov, število oseb v vodi itd. 2. Ne precenite svojih sposobnosti in izberite lažje mesto, če pogoji niso primerni za vas. 3. Uporabite primerno opremo: vrvico, plavuti, desko in primerno obleko za deskanje.

Varnostna navodila in vedenje v vodi (2. del)

4. Upoštevajte pravila za vrstni red deskanja na valovih: prednosti imajo tisti, ki se nahajajo najbližje zlomljenega vala.

5. Ko se premikate nazaj, se izognite mestu za deskanje, da ne ovirate drugih deskarjev. 6. Če vam voda sega višje kot do bokov, uporabite plavuti.

7. Če nimate plavuti, priporočamo, da ostanete na območju, kjer dosežete tla. Pozanimajte se pri reševalcih na plaži. 8. Na valove se podajte skupaj s prijatelji.

Deske ne izpostavljajte neposredni vročini

Deske ne izpostavljajte neposredni sončni svetlobi in temperaturi nad 50 °C.

Desko zaščitite tako, da jo pospravite v torbo, pod senčnik, v senco ali pod svetlo brisačo ter tako poskrbite, da se deska ne segreje. Ne puščajte je v vozilu na neposredni vročini.

Če desko izpostavljate previsoki vročini, se lahko na njej pojavijo mehurčki in poškodbe, deska pa se lahko tudi zvije.

Nasveti za popravilo vaše deske

Kljub vsej skrbnosti pri oblikovanju naših izdelkov se lahko pena odlomi ali pa jo preluknjate. Ta videoposnetek ponuja vse informacije, ki jih potrebujete za popravilo teh majhnih težav in podaljšanje življenjske dobe izdelka. https://www.youtube.com/watch?v=DFTUqJ6P7UE

Mere

Velikost 36": 92 cm x 47,4 cm x 5,7 cm.

Velikost 39": 100 cm x 50,9 cm x 5,7 cm.

Velikost 42": 107 cm x 54,5 cm x 5,7 cm.

Sestava

Sestava

Deska za surfanje: 80.0% Polistiren, 10.0% Polietilen, 10.0% Penast polietilen

Nasveti za shranjevanje in vzdrževanje

Nasveti za shranjevanje

Desko zaščitite in prenašajte v vrečki. Deske ne puščajte na soncu. Po uporabi jo izperite in posušite na senčnem mestu.

Omejitve glede uporabe

Valovi do višine 1 m. Priporočamo uporabo plavuti.

TESTI IN GARANCIJA

Testi

Izdelek so razvile in preizkusile naše ekipe za oblikovanje v francoskem mestu Hendaye. Materiali, uporabljeni za ta izdelek, so bili testirani v laboratoriju, s čimer zagotavljamo najboljšo mogočo kakovost in trpežnost.

Garancija

2 let(i)

Video