VAN RYSEL Ref. 8569285 2954468

Rumena kolesarska jakna RACER

49,99 €
Z DDV
Barva: RUMENA
  • RUMENA
  • ČRNA
Vodič velikosti Moja velikost je:
Ni na voljo na spletu

Razpoložljivost v trgovinah

Najnovejša jakna v liniji Van Rysel Racer je zasnovana za visoko intenzivne vožnje pri temperaturah od 7 °C do 15 °C. Idealna za športne vožnje.

PREDNOSTI

Aerodinamika

Tesno prileganje za boljšo aerodinamiko.

Odbija vodo

Vetrotesna in vodoodporna membrana vas ščiti pred rahlim dežjem.

Lahkost

Tehta le 340 g, kar je zelo malo za zimsko jakno.

Toplota

Zelo tanka in zelo topla. Vozite se pri temperaturah okoli 6 °C.

Optimalna temperatura

Odlična za temperature od 6 do 15 °C.

Žepi

7 žepov.

Prezračnost

Mrežast material na hrbtu in pod pazduhami za hitro odvajanje toplote.

TEHNIČNE INFORMACIJE

Drzna zasnova

Včasih drznost pomeni biti drugačen. Žene nas učinkovitost. In za zimsko jakno to pomeni, da vas greje, ne da bi morali delati kompromise. Brez kompromisov pri toploti, s Kima Toplight, materialom, ki je tanek, lahek in vetrotesen. Brez kompromisov pri zračnosti z Matrixom, zelo zračnim materialom, ki smo ga uporabili na zgornjem delu hrbta in pod pazduhami. Brez kompromisov pri aerodinamiki s tanko in tesno jakno z daljšim hrbtnim delom.

Zasnova z daljšim hrbtnim delom

Odločili smo se, da bo hrbtni del jakne daljši. Vzrok je preprost: da zaščitimo vaše kolesarske hlače in hrbet pred brizganjem. Druga prednost je, da smo lahko žepe razporedili nižje, da vam ni treba obračati roke, da bi kaj vanje spravili ali vzeli iz njih med kolesarjenjem.

Kaj je Pro Fit zasnova?

Pro Fit so kolesarska oblačila zasnove znamke Van Rysel. Gre za zasnovo za vrhunske kolesarje, ki želijo oblačila ožjega kroja, ki pa jih ne bi ovirala med gibanjem. Jakna je zasnovana, da se nosi prek tehničnega osnovnega sloja. Če jo boste nosili prek dveh slojev, vam priporočamo, da kupite eno velikost večjo kot običajno. Naša Pro Fit zasnova je namenjena rednim kolesarjem. Če menite, da potrebujete malce širšo jakno, kupite eno velikost večjo kot običajno.

Razlika je v podrobnostih

Jakna izstopa po tem, da smo vsaki podrobnosti namenili pozornost.

Poklopec čez spodnji del zadrge, da ne poškoduje vaših kolesarskih hlač. Poklopec čez zgornji del zadrge, da ne draži v predelu vratu. Mehki rokavi z elastičnimi manšetami. Manjše vrvice na zadrgah za lažje prijemanje z rokavicami.

Žepi

Jakna ima 7 žepov.

Dva manjša stranska žepa, kamor lahko spravite odpadke, ter 5 hrbtnih žepov, ki vključujejo: 2 žepa za prigrizke ali manjše stvari, 1 žep z zadrgo za telefon, ključe ali kartico, 1 mrežast žep za rokavice, kapo ali druge dodatke.

Tehnične specifikacije

100-% poliester. RET < 12 in ocena prepustnosti zraka 4/5 od 5. Glavni sestavni deli:

185 g/m².

Katero jakno naj izberem - Racer ali Racer Xtrem?

Jakni se zelo razlikujeta. Racer tehta 340 g, medtem ko Xtrem tehta dvakrat več, tj. 680 g. Racer je jakna ozkega kroja, ki je zelo učinkovita za vožnje spomladi, jedeni ali v milih zimah. Vendar pa pri temperaturah, nižjih od 7 °C, začne kazati svoje meje in takrat oblecite model Xtrem. Ne pozabite, da so jakne vodoodbojne, ne vodoodporne. Zato priporočamo, da s seboj vzamete lahko deževno jakno za primer dežja.

Nasveti za vzdrževanje

Da bi jakno lahko dolgo uporabljali, vam priporočamo, da jo perete pri 30 °C na programu za sintetična oblačila. Pred pranjem zapnite zadrge. Ne sušite v sušilnem stroju in ne uporabljajte mehčalca. Ne čistite jo v kemični čistilnici. Sušite na vrvi za sušenje na zračnem mestu.

Sestava

Sestava

Glavna tkanina: 100.0% Poliester; Membrana: 100.0% Poliuretan; Zaplata: 19.0% Elastan, 81.0% Poliester; Manšeta: 100.0% Poliester; Žep: 23.0% Elastan, 77.0% Poliester; Obloga: 100.0% Poliuretan

Nasveti za shranjevanje in vzdrževanje

NAJVIšJA TEMPERATURA PRANJA JE 30 °C. - OBIčAJEN PROGRAM. NAJVIšJA TEMPERATURA PRANJA JE 30 °C. - OBIčAJEN PROGRAM.
BELJENJE JE IZKLJUčENO. BELJENJE JE IZKLJUčENO.
NE SUšITI V SUšILNEM STROJU. NE SUšITI V SUšILNEM STROJU.
NE LIKATI. NE LIKATI.
NE čISTITE NA SUHO. NE čISTITE NA SUHO.

TESTI IN GARANCIJA

Testi

Naše jakne so v zimski sezoni 2019-2020 testirali izkušeni kolesarji v Ardenih (Belgija) in v Lillu. Jakne so rezultat sodelovanja med našimi ekipami oblikovalcev in 20 kolesarji, ki so podajali povratne informacije.

Garancija

2 let(i)

Video