KIPRUN Ref. 8569900 2956853

Univerzalen nahrbtnik za tek po brezpotjih z mehom za vodo (10 l)

69,99 €
Z DDV
Barva: ČRNA / SIVA
  • ČRNA / SIVA
  • MODRA / SIVA
Ni na voljo na spletu

Razpoložljivost v trgovinah

Ta 10-litrski nahrbtnik, ki so ga zasnovali ljubitelji teka po brezpotjih, vam bo omogočil, da nosite vso svojo opremo na dirkah do 80 km.

PREDNOSTI

Anatomska oblika

Končno nahrbtnik po vaši meri, začenši z velikostjo: XS/S, M/L, XL.

Kompatibilnost

Pritrdite palice neposredno na sprednji del - vse je odvisno od vas.

Lahkost uporabe

Žepi so prilagojeni vsebini zahvaljujoč dvema patentiranim inovacijam.

Lahkost

Prazen tehta le 240 g, zato boste morda kar pozabili, da ga nosite s seboj.

Prostornina

10-l prostor za shranjevanje, za razdelitev in varno prenašanje vaše opreme.

Številni predelki

5 sprednjih žepov, 2 stranska žepa in 4 zadnji žepi - skupaj 11 žepov.

Dobra hidracija

Prenašajte do 2 litra vode: 1 l zadaj in dvakrat po 500 ml spredaj.

Stabilnost

S 3 paščki preprosto prilagodite nahrbtnik svojemu telesu.

TEHNIČNE INFORMACIJE

10 l in 11 žepov: za ločevanje in prenašanje vse potrebne opreme

Na sprednji strani tega 10-litrskega nahrbtnika za tek po brezpotjih je 5 žepov: 2 za 500-ml mehke plastenke (niso vključene), patentiran vodoodporen žep za telefon ter 2 žepa za gele ali žitne ploščice. Poleg tega smo nahrbtniku dodali 2 stranska žepa in 4 zadnje žepe: en kenguru žep, pa tudi velik predal s stransko zadrgo, ki ima svoj žep z zadrgo, in velik žep, namenjen litrskemu vodnemu mehurju (vključen).

Nahrbtnik, ki je zasnovan tako, da lahko ostanete hidrirani, hkrati pa zlahka dostopate do pijače in jo prenašate

Če upoštevamo, da med tekom popijemo povprečno 500 ml vode na uro napora, in da lahko s tem nahrbtnikom nosite 2 litra vode, boste lahko tekli 4 ure, preden boste potrebovali ponovno polnjenje. Priročno, kajne?Zato lahko z litrskim zadnjim žepom (o katerem bomo govorili čez trenutek) in dvema sprednjima žepoma za 500-mililitrske plastenke, da se med postanki okrepčate, tečete brez stresa!

Poudarek na mehu za vodo

Ta nahrbtnik za tek po brezpotjih s prostornino 10 litrov ima na hrbtu posebno držalo za litrski mehur za vodo. Vključen je v prodajno ceno in pritrjen s pomočjo kavlja. Uporablja se lahko pri temperaturah od -20 do +40 °C, namenjen je izključno vodi (izogibajte se mleku in alkoholu ali dajanju meha v mikrovalovno pečico). Cev lahko tudi odrežete na želeno dolžino in končni del pritrdite na magnet na sprednji strani torbe ali z 2 elastičnima trakoma na vsaki strani.

Izberite način pritrditve in prenašanja palic

Ker so palice ključni del opreme številnih tekačev, ima naš 10-l nahrbtnik za tek po brezpotjih vgrajen sistem za pritrditev tulca (tulci se prodajajo ločeno).

Za ljubitelje tradicionalnega načina smo spredaj dodali dva elastična nastavitvena trakova za navpično pritrditev pohodnih palic. Zahvaljujoč tema dvema genialnima sistemoma lahko palice prenašate in shranjujete tako, kot vam je všeč... in glede na strmino

Lahkost, prileganje in tehnična kakovost

Prazen tehta le 240 g, zato je vaš nahrbtnik res peresno lahek! Da bi zagotovili pravo velikost in prileganje, je na voljo v treh velikostih: XS/S, M/L, XL.Poleg tega lahko zahvaljujoč trem po višini nastavljivim naramnicam ta nahrbtnik prilagodite in stabilizirate glede na obliko svojega telesa za več udobja med ultra vzdržljivostnimi dogodki. Naša zasnova vključuje tehnične in raztegljive komponente, zato bo nahrbtnik ostal ob telesu, vendar se bo po potrebi še vedno lahko razširil.

Dve patentirani tehnologiji za optimalno zmogljivost nahrbtnika ... in tudi vas

Ta nahrbtnik je odlična ilustracija duha teka po brezpotjih: preprost užitek in premikanje meja. Vodoodporni žep za pametni telefon je podložen in v njem lahko brez težav nosite telefon, tudi če je pod njim plastenka. Dva elastična trakova za varno pritrditev, stabilizacijo in prenašanje plastenk. Nazadnje smo zasnovali inovativni zadnji kenguru žep s poševno odprtino, tako da lahko preprosto dostopate do vetrovke.

Nahrbtnik z veliko detajli

V zadnjem predalu z zadrgo boste našli črtno kodo: skenirajte jo in poiščite več informacij o tem nahrbtniku. Vrvice na hrbtni strani nahrbtnika so majhen oblikovalski dodatek, ki ga je uvedel naš oblikovalec oblačil. Všeč nam je (tako dizajn kot oblikovalec, seveda). Poleg tega je v sprednjem desnem žepu shranjena piščalka z močjo 110 db, ki je nepogrešljiv pripomoček na številnih tekmah na prostem, zlasti v gorah.

Navodila za vzdrževanje

Kar zadeva vzdrževanje nahrbtnika za tek po brezpotjih, priporočamo, da ga operete ročno, pred čiščenjem pa tudi odstranite magnet (ki se uporablja za pritrditev konice cevke vašega 1-l vodnega meha). Po čiščenju nahrbtnik temeljito osušite in shranite na suhem mestu.

V mehu za vodo ne puščajte vode več kot 24 ur, po uporabi ga sperite s svežo vodo in pustite, da se posuši, preden ga shranite.

Na voljo 3 velikosti

Enakovrednost velikosti nahrbtnika/velikosti prsi v cm

XS/S = 81-91 cm

M/L = 92-103 cm

XL = 104-113 cm

Sestava

Sestava

Glavna tkanina: 100.0% Poliester; Zaplata: 26.0% Elastan, 74.0% Poliester; Hrbtna tkanina: 20.0% Elastan, 80.0% Poliamid; Podloga: 10.0% Poliuretan, 90.0% Poliester

Nasveti za shranjevanje in vzdrževanje

ROčNO PRANJE. - NAJVIšJA TEMPERATURA 40 °C. ROčNO PRANJE. - NAJVIšJA TEMPERATURA 40 °C.
BELJENJE JE IZKLJUčENO. BELJENJE JE IZKLJUčENO.
NE SUšITI V SUšILNEM STROJU. NE SUšITI V SUšILNEM STROJU.
NE LIKATI. NE LIKATI.
NE čISTITE NA SUHO. NE čISTITE NA SUHO.

Nasveti za shranjevanje

Priporočamo, da 10-litrski nahrbtnik hranite v notranjosti doma... Čeprav obožuje veliko naravo, ni lepšega prostora, kot je toplina in udobje doma!

Omejitve glede uporabe

Primeren izključno za športno uporabo, za starost od 6 let naprej.

TESTI IN GARANCIJA

Testi

Ta nahrbtnik so preizkusile nekatere članice ženske ekipe Evadict in tekači po brezpotjih, ki so nam pomagali pri njegovem ustvarjanju. Ob tej priložnosti bi se jim radi zahvalili za njihovo pomoč in nasvete: njihovi komentarji so nam pomagali izkoristiti svoje sposobnosti in posledično razviti popolno različico izdelka, na katero smo še posebej ponosni.

Garancija

2 let(i)

Odobril

Ta nahrbtnik je odobrila celotna naša oblikovalska ekipa in vsi uporabniki, ki so ga testirali in ga pomagali izboljšati. Iskreno upamo, da bo všeč tekačem, ki so nam v svojih povratnih informacijah na listu izdelka prejšnje različice tega izdelka navedli področja za izboljšave... In seveda, če je všeč tudi vam, nam to sporočite! :)

Video