OLAIAN Ref. 8646491 4311753

Ženske enodelne kopalke z zavezovanjem okoli vratu MAE JUNGLE

24,99 €
13,99 €
-44%
Z DDV
Barva: BEŽ
  • BEŽ
Ni na voljo na spletu

Razpoložljivost v trgovinah

Kopalke so namenjene začetnicam, ki začenjajo z deskanjem na zlomljenih valovih.

PREDNOSTI

Nepremično na valovih

Kopalke so oblikovane tako, da ostanejo na svojem mestu v majhnih valovih.

TEHNIČNE INFORMACIJE

Učite se deskati na valovih

Učite se deskati na valovih ali deskate na valovih le nekajkrat letno med počitnicami. Ostajate na mestu, kjer se z nogami lahko dotaknete dna, v majhnih valovih ali na mestu, kjer se valovi lomijo. Z deskanjem na valovih se ukvarjate zaradi tega, ker uživate v vodi, in dobrega občutka, ki vam ga ponuja deskanje. Med aktivnostjo pogosto padete v valove, ki niso premočni. Za vas smo oblikovali široko ponudbo plavalnih kratkih hlač, ki so primerne za vašo aktivnost in obliko telesa.

Aktivni na plaži

Ne glede na to ali deskate na valovih ali uživate v kopanju v morju, ne želite izgubiti svojih kopalk. Zato naše kopalke preizkusimo v valovih. Vsi modeli so zasnovani za deskanje na valovih in so odlični za ostale vodne športe: stoječe veslanje na deski, jadranje, kajtanje, plavanje itd.

Oblika telesa

Deskarke, ki začenjajo z deskanjem, potrebujejo kopalke, ki so primerne za majhne valove. Odlično je, če jih lahko uporabijo tudi za druge aktivnosti. Kopalke so zelo ženstvene, saj imajo trikoten izrez. Hrbtni del je zelo odprt, vendar pa široki trakovi za zavezovanje okoli vratu in na hrbtu skrbijo za dober oprijem v valovih. Blazinici lahko odstranite.

Kopalke v valovih ostanejo na svojem mestu: testiranje

Kopalke v valovih ostanejo na svojem mestu. V bazenu našega centra za oblikovanje v Hendayu na jugozahodu Francije so jih testirale deskarke na valovih z različnimi oblikami postav. Testiranje poustvarja občutek prevračanja v valovih. Če so kopalke prestale ta test, se odpravimo na deskanje na valovih v morje in jih testiramo še v dejanskih pogojih.

Počutite se lepe v naših kopalkah

Že 6 let si prizadevamo prikazati ženska telesa z enim samim ciljem: da se ženske počutijo lepo v naših kopalkah. Prsni koš ni zmečkan, zadnjica ni poudarjena in dekolte je okrepljen. Naše poslanstvo je zagotoviti, da vsaka ženska, ne glede na njeno postavo ali velikost, najde kopalke, ki ji ustrezajo.

Velikost suhih in mokrih kopalk

Za zagotavljanje popolnega prileganja v vodi je pomembno izbrati velikost, ki se vam dobro prilega na suho telo, saj se v vodi kopalke raztegnejo. Priporočamo vam, da izberete pravo velikost. Ko kopalke pomerite, se vam morajo tesno prilegati in vam nuditi dobro oporo. Elastan, ki je uporabljen v določenih delih naših kopalk, se v vodi zmehča in razteza.

Odstranili smo plastično higiensko nalepko

Od leta 2022 so vse ženske kopalke, ki so naprodaj pri Decathlonu, brez plastične higineske nalepke. Za to odgovorno odločitev smo se odločili, da bi pomagali zaščititi naš planet in zmanjšali uporabo plastike. Vsako leto prihranimo 940 km plastike. Potrudite se tudi vi in med pomerjanjem nosite spodnje perilo.

Želite zamenjati kopalke?

Velikost in stil nista primerna za vas? Želite izdelek zamenjati v trgovini Decathlon? Ne skrbite. Le pazite, da s kopalk ne odrežete etikete, če jih želite zamenjati.

Decathlonova znamka za deskanje Olaian

Olaian je Decathlonova nova znamka za deskanje, oblikovana v Hendayu v jugozahodni Franciji. V našem centru na obali oblikujemo kopalke in jih še isti dan testiramo v morju, da preverimo, ali v valovih ostanejo na svojem mestu.

Sestava

Sestava

Glavni material: 18.0% Elastan, 82.0% Poliester; Notranjost: 100.0% Poliester

Nasveti za shranjevanje in vzdrževanje

ROčNO PRANJE. - NAJVIšJA TEMPERATURA 40 °C. ROčNO PRANJE. - NAJVIšJA TEMPERATURA 40 °C.
BELJENJE JE IZKLJUčENO. BELJENJE JE IZKLJUčENO.
NE SUšITI V SUšILNEM STROJU. NE SUšITI V SUšILNEM STROJU.
NE LIKATI. NE LIKATI.
NE čISTITE NA SUHO. NE čISTITE NA SUHO.

Omejitve glede uporabe

Izdelek ni primeren za redno uporabo v klorirani vodi.

TESTI IN GARANCIJA

Testi

Ta izdelek je bil preizkušen v Hendayu, kjer je prestal številne laboratorijske preizkuse, da bi zagotovili ustrezno opravljanje funkcije, za katero je bil izdelan: testiranje elastičnosti in moči materiala, odpornosti barve na pranje, drgnjenje, izpostavljanje morski vodi, klorirani vodi in svetlobi ter testiranje splošne funkcionalnosti izdelka po večkratnem pranju.

Garancija

2 let(i)

Video