DOMYOS Ref. 8589403 4050487

Črn športni nedrček 900 (visoka opora)

24,99 €
Z DDV
Barva: ČRNA
  • ČRNA
  • BELA
  • KAKI
Vodič velikosti Moja velikost je:
Ni na voljo na spletu

Razpoložljivost v trgovinah

Športni nedrček je zasnovan za zahtevne športe z visoko intenzivnostjo, kot so HIIT, kardio vadbe, preskakovanje kolebnice, trampolin in jahanje. .

PREDNOSTI

Prenos vlage

Zračen material, ki se med treningom hitro suši.

Svoboda giba

Elastan (24 % ) v tkanini vam omogoča neovirano gibanje.

Prilagodljiv

Prilagodljive naramnice za popolno prileganje.

Podpora prsnega koša

Visoka stopnja opore za visoko intenzivne športe.

TEHNIČNE INFORMACIJE

Katere dejavnosti lahko počnete z nedrčkom z visoko oporo?

Športni nedrček z visoko oporo je zasnovan tako, da nudi vašim prsim oporo, ki jo potrebujejo med intenzivnimi aktivnostmi, kot so HIIT, kardio vadbe, bodyattack, jahanje in skakanje na trampolinu.

Na kakšen način nedrček z visoko oporo olajša gibanje?

Bistveno je, da se med gibanjem počutite udobno in da uživate v svoji aktivnosti. To vključuje tudi prava oblačila.

Zaradi elastana je nedrček bolj raztegljiv.

Zasnovali smo hrbtišče, da bi sprostili lopatice in zagotovili lažje gibanje rok. To omogoča, da nedrček sledi vašim gibom, tako da se lahko neovirano gibate.

Zračnost nedrčka

Vadba in potenje gresta običajno z roko v roki. Vendar ni prijeten moker in lepljiv občutek vsakič, ko telovadite. S športnim nedrčkom iz tehnične tkanine, ki odvaja znoj in se hitro suši, omejimo ta neprijeten občutek. Zato tudi po naporni vadbi ostanete suhi.

Prilagajanje nedrčka

Vsak sistem prilagajanja na nedrčku smo razvili z mislimi na vaše udobje. Kavlje na sprednji strani lahko uporabite za prilagajanje širine. Naramnice lahko dvignejo ali znižajo višino nedrčka.

Zakaj ima nedrček penaste košarice?

Temu športnemu nedrčku smo dodali dve penasti blazinici. Z objemom prsi poskrbijo za udobje in oporo. In ker želimo med vadbo izgledati odlično, ustvarijo tudi lepo obliko.

Kako pomembno je zaščititi prsi med vadbo?

Prsi v glavnem podpira koža. Med vadbo so vaše prsi veliko bolj obremenjene, kot v vsakdanjem življenju, ne glede na starost in velikost košarice. Vaše prsi lahko tehtajo 5-krat več kot pri vsakodnevnih aktivnostih. Nošenje športnega nedrčka zagotavlja oporo, udobje in ščiti vaše prsi pred udarci, kar preprečuje bolečine in prezgodnje povešenje.

Zakaj je pomembna prava opora?

Vadba izpostavlja vaše prsi obremenitvam, ki raztezajo kožo in vezi. Odsotnost podpore poveča tveganje za bolečino ali prezgodnjo povešenost. Po drugi strani pa ima lahko prevelika podpora škodljive posledice. Bistvenega pomena je, da nedrček nudi pravo raven opore glede na košarico in intenzivnost vadbe.

Testiranje nedrčkov

Ta test meri zmanjšanje dvigovanja prsi med športno aktivnostjo. Naši nedrčki so nato ocenjeni in razvrščeni v te 3 stopnje: 1 za rahlo podporo, 3 za srednjo podporo in 5 za visoko podporo.

Stopnja opore glede na aktivnosti

Stopnja opore vašega nedrčka mora ustrezati aktivnosti.Tri stopnje:

1. stopnja: lahka opora za manj intenzivne aktivnosti (pilates, raztezanje, trening moči itd.), 3 stopnja: Srednja opora (fitnes ples, kardio trening itd.). Srednje intenzivne aktivnosti. Visoka opora (step, tek, vadba na trampolinu itd.). Visoko intenzivne aktivnosti.

Izbira prave velikosti nedrčka

Če se nedrček dobro prilega, bo zagotavljal dobro oporo, obenem pa vam bo v njem udobno. Izbira prave velikosti: Uporabite zrcalo.

Šiviljski meter držite vodoravno pod lopaticami. Ovijte ga okrog najširšega dela prsi. Izmerite obseg. Pri tem metra ne napnite premočno.Za večjo natančnost uporabite naš spletni kalkulator.

Zasnova športnega nedrčka

Naši modeli nedrčkov so zasnovani za optimalno udobje in za preprečevanje zdravstvenih težav.

Da bi se izognili nevarnosti poškodb in stiskanja bezgavk nimajo kosti. Nad bradavicami ni šivov, zato je manjše tveganje drgnjenja. Tkanine, ki odvajajo znoj, poskrbijo za čim večje udobje in znatno zmanjšajo draženje kože.

Vzdrževanje

Nedrček je zasnovan za intenzivno športno uporabo in ga je mogoče zelo pogosto prati. Priporočamo pranje v naši vrečki za perilo, ki je naprodaj posebej (ref.: 8505236). Strojno pranje pri 30 °C.Uporabljajte tekoči detergent namesto praška in ne uporabljajte mehčalcev, saj lahko vplivajo na zračnost tkanine.

Ne priporočamo sušenja v sušilnem stroju.

Sestava

Sestava

Glavna tkanina: 8.0% Elastan, 92.0% Poliester; Hrbtna tkanina: 24.0% Elastan, 76.0% Poliester; Hrbtna podloga: 24.0% Elastan, 76.0% Poliester; Podloga košarice: 100.0% Poliester; Sekundarna podloga: 100.0% Poliamid

Nasveti za shranjevanje in vzdrževanje

NAJVIšJA TEMPERATURA PRANJA JE 30 °C. - OBIčAJEN PROGRAM. NAJVIšJA TEMPERATURA PRANJA JE 30 °C. - OBIčAJEN PROGRAM.
BELJENJE JE IZKLJUčENO. BELJENJE JE IZKLJUčENO.
NE SUšITI V SUšILNEM STROJU. NE SUšITI V SUšILNEM STROJU.
NE LIKATI. NE LIKATI.
NE čISTITE NA SUHO. NE čISTITE NA SUHO.

TESTI IN GARANCIJA

Testi

Oporastopnjo opore testiramo in potrjujemo v laboratoriju Decathlon z merjenjem gibanja prsi. Vsaka velikost je testirana posebej. Odvajanje znojaIzdelek je bil tudi podvržen preskusu vpijanja znoja, da se prepričamo, ali tkanina absorbira vlago in jo prenaša z notranje strani na zunanjo stran tkanine, kjer lahko izhlapi. Pranje: Testiranje izdelka na pranje in sušenje je dokazalo, da oblačilo ohrani obliko in barvo.

Garancija

2 let(i)

Odobril

Izdelek smo testirali v laboratoriju Decathlon, kjer smo preverili stopnje opore. Skupina preizkuševalk ga je nato preizkusila med vadbo z utežmi (standardiziran preskus uporabe), da bi se prepričala, če je udoben med vadbo. Izdelek so uporabljale še nadaljnjih 6 mesecev, preden so ga končno potrdile.

Video