Skrij filtre
Filtri 0
Razvrsti po :
Filtri 0
  • Rumen in črn badminton lopar ASTROX
  • Rumen in črn badminton lopar ASTROX
  • Badminton lopar ASTROX 99
  • Rumen in črn badminton lopar ASTROX
Rumen in črn badminton lopar ASTROX
YONEX
8821896

Rumen in črn badminton lopar ASTROX

69,99 €
Z davkom
  • Rumen in črn badminton lopar ASTROX
  • Rumen in črn badminton lopar ASTROX
  • Badminton lopar ASTROX 99
  • Rumen in črn badminton lopar ASTROX
Rumen in črn badminton lopar ASTROX
Size :
Ni na voljo prek spleta

Razpoložljivost v trgovinah

Lopar je namenjen naprednim igralcem. Zagotavlja moč in toleranco.

PREDNOSTI

Moč

Moč

Težišče v glavi, volfram in Nanomesh Neo zagotavlja maksimalno moč.
Odpuščanje

Odpuščanje

Prožni vrat in izometrični okvir zagotavljata izjemne razdalje tudi pri udarcih izven centra.
Uporaba

Uporaba

Teža 83 g ohranja dobro hitrost loparja.

TEHNIČNE INFORMACIJE

Serija loparjev Astrox

Močen lopar, ki je primeren za igralce z agresivnim načinom igre. Lopar ima težišče v glavi. Z njim boste lahko samozavestno napadli.

Teža

Teža 83 g - razred 4U (80-84 g). Teža se meri v gramih. Teža tega badminton loparja znaša med 60 in 100 gramov in spada v razred teže U. Lažji ko je lopar, več kontrole in udobja zagotavlja. Prav tako omogoča hitrejše zamahe. Težji ko je lopar, več moči zagotavlja. Težji loparji so manj udobni za igranje.

Prožnost

Zelo prožen.
Prožnost določa zmožnost upogibanja vratu med udarcem. Vrat loparja je lahko prožen ali trd. Prožni vrat zagotavlja več tolerance in omogoča daljše udarce pri nižji hitrosti. Trd vrat zagotavlja večjo dinamičnost, za kar so potrebni hitrejši zamahi. V tem primeru lopar zagotavlja manj tolerance.

Težišče

Težišče v glavi.
Težišče se nanaša na porazdelitev teže loparja. Vrednost je navedena v milimetrih in se meri od spodnjega dela ročaja do točke težišča. Loparji s težišče v ročaju omogočajo boljšo kontrolo in so dinamični. Loparji s težišče v glavi so primerni za igralce z obrambnim načinom igre in igralcem, ki igrajo dvojice. Loparji s težiščem v glavi zagotavljajo več moči in so primerni za igralce z napadalnim načinom igre. Loparji s težiščem v glavi so po občutku težji in z njimi je zamah težji.

Sestava

Grafit HM
Cena badminton loparja je odvisna od njegove sestave. Jekleni in/ali aluminijasti loparji so trpežni, težki in bolj primerni za rekreativno uporabo. Grafitni/aluminijasti in popolnoma grafitni loparji so lahki in primerni za začetnike in napredne igralce. Loparji iz visoko modularnega grafita in drugih materialov, kot je volfram, so primerni za zahtevnejše igralce.

Dolžina

Dolžina 675 mm: 10 mm daljši.
Dolžina loparja za odrasle se meri v milimetrih. Loparji so dolgi od 660 do 680 mm. Dejansko je vrat edini del loparja, ki lahko ima drugačno dolžino. Krajši vrat zagotavlja več kontrole in boljši občutek. Daljši vrat zagotavlja večjo inercijo in dodatno moč.

Velikosti ročaja

G4 = manjša velikost (85-89 mm). Dolžina ročaja se meri v milimetrih. Dolžina ročaja od 75 do 90 mm je označena s črko G. Daljši ročaj omogoča lažje držanje loparja. Veliko igralcev ima težave pri menjavi ročaja. Krajši ročaj omogoča več moči.

Originalne strune

Lopar ima prednameščeno struno debeline 0,7 mm (ni na voljo v trgovinah). Samo najboljši loparji, ki so izdelani na Japonskem imajo prednameščene strune BG65 debeline 0,7 mm.

Prednameščena struna in priporočena napetost

Tovarniška napetost: 8-10 kg. Priporočena napetost: 8-16 kg.
Loparji s prednameščeno struno imajo napetost od 8 do 10 kg. Vsaka znamka priporoča napetost strune. Loparji imajo prednameščene strune zato, da bi preprečili poškodbe strune ali okvirja. Nekateri loparji imajo ojačan okvir, ki lahko zdrži napetost do 16 kg.

Vzorec strune (B = spodnji del, T = zgornji del)

22 x 21.
Navodila za 4 vozle. Navpične strune: začnite na zgornjem srednjem delu in struno nameščajte navzdol proti B9 (izpustite odprtine T8, in T10). Pojdite čez B12 do T15 in se potem vrnite na T13 in potem nadaljujte dol do B10 in končajte pri B8. Enako izvedite na drugi strani. Vodoravne strune: vozel izvedite pri B6 in začnite nameščati vodoravne strune pri B9. Nadaljujte do T8 (preskočite T11 in T9) in končajte z vozlom pri T5.

Okvir DG

Trpežni material okvirja za večjo napetost.

Material Nanomesh Neo

Grafit prve generacije zagotavlja, da je okvir trpežnejši in prožnejši. Material izboljša prožnost vratu za maksimalno moč in hitro vrnitev v prvotni položaj pri vsakem udarcu.

Sistem Rotational Generator

Po načelu protiuteži se teža porazdeli s spodnjega dela ročaja proti glavi, kar omogoča odlično kontrolo ter tekoč in hiter prehod na naslednji udarec.

Okvir Aero+Box

Okvir združuje aerodinamičen sprednji profil z izjemno trdim zadnjim profilom za hitrejši zamah in stabilen občutek pri udarcih.

Izometrična oblika

Izometrična zasnova poveča točko udarca za 7 %*. Oblika loparja in izometrična zasnova ustvarita večjo točko udarca kot pri klasičnih loparjih z okroglo glavo.

Sistem Control Support Cap

Boljši prijem in boljša kontrola.

Tanek vrat

Tanek vrat omogoča lažje premikanje po zraku in ustvari hitrejše in močnejše udarce.

Tehnologija T-joint

Ojačitve med vratom in okvirjem zmanjšajo zasuke vratu in boljšo kontrolo.

Volfram


Material poskrbi za težišče v glavi in dodatno moč.

Koda modela in barva

AX07DG črna/rumena barva.

Referenca dobavitelja

231-AX07DG-079

Izvor

Tajvan