Sklic : 8573271
Dodaj na moj seznam želja
Izdelek je že dodan
VABE IN PIŠČALI ZA GOLOBE

3D vaba v obliki goloba s palčko

SOLOGNAC
Decathlon
Vaba je namenjena lovcem, ki želijo postaviti vabe okoli svoje lokacije in tako privabiti golobe grivarje. Realistična vaba je odlična za lov grivarjev na poljih pšenice, koruze itd. Ne zavzame veliko prostora v torbi. Priložena palčka.

Prednosti izdelka

Vizualna zmogljivost Vaba je zaradi kakovostnih barv realistična.
Odpornost proti abraziji Kakovostna barva je odporna na sončno svetlobo, dež in drgnjenje.
Večnamenskost S priloženo palčko jo lahko postavite v dva položaja (hranjenje in stoja).
Eko dizajn Plastična vaba je izdelana iz recikliranega poliuretana z visoko gostoto.
Kompaktnost Votlo vabo lahko shranite eno vrh druge, da prihranite prostor.

Tehnične informacije

Realistična vaba v obliki goloba poveča možnost, da privabite grivarje

Plastična vaba je prva votla vaba v obliki goloba, ki jo je v celoti zasnovala naša ekipa. Pri znamki Solognac je naš cilj olajšati srečanje med lovci in golobi grivarji: to pomeni, da zmanjšamo razdaljo med ptico in lovcem. Zaradi realističnega videza (še posebej barv in velikosti) je plastična vaba ključnega pomena pri privabljanju divjih ptic.

Realističen videz vabe: osnovna lastnost

Med lovom je pomembno, da so vabe na tleh čvrste, popolne in kar se da realistične. Uporabljena barva kar se da posnema barvo ptic in je odporna na propadanje zaradi sonca, dežja, peska in drgnjenja ob druge vabe med prenašanjem.

Vsestranska vaba: dva položaja z vgrajeno palčko

Votlo vabo lahko shranite eno vrh druge, da prihranite prostor med prenašanjem. To predstavlja prednost predvsem, ko na mesto lova s seboj vzamete 10, 20, 30 ali več vab. Izdelek ima na vrhu dve luknji: tako lahko pritrdite palčko na različne načine in se odločite, ali bo vaba posnemala goloba, ki je, ali goloba, ki stoji pokonci. Palčka je pritrjena pod vabo (dela vam ni treba prenašati posebej in tvegati, da ga izgubite).

Kaj pa okolju prijazna zasnova?

Vendar to ni vse! Tekom zasnove vabe smo ves čas pazili na njen vpliv na okolje. Ker vabe nismo izdelali iz običajne plastike, je naša ekipa oblikovalcev uspela zmanjšati vpliv vabe na okolje. Kako? Uporabili so 100 % recikliran polietilen.

Kako postaviti vabo na tleh?

Priporočamo, da vabe postavite naključno. Pri tem morate biti pozorni na tri stvari: smer vetra, smer, od koder bodo prišli grivarji, in vaš položaj. Na voljo je več vzorcev, vendar v odličnih pogojih (veter piha za vami, golobi pa prihajajo od zgoraj), vabe postavite 20 do 25 m od skrivališča v obliki široke črke U ter tako poskrbite, da grivarji pristanejo na sredini.

S pomočjo teh trikov povečajte možnost za privabljanje grivarjev

Da boste še bolj povečali realističnost vabe priporočamo, da vabe uporabite skupaj z novimi trdimi vabami 500 in premičnimi vabami (vabe s premičnimi krili), ki jih postavite tako, da so obrnjene proti vetru. Oblecite maskirna oblačila in se ne pozabite skriti! Oglejte si naše zastorje za skrivanje.

Mere in teža

Dolžina: 32 cm.
Širina: 14,5 cm. Teža: 135 g.

Podrobneje Manj

Sestava / nasvet

Sestava
Glavni del
100% Polietilen visoke gostote
Ročaj
100% Akrilonitril butadien stiren
Navodila za vzdrževanje: Ročno pranje.
Nasveti glede zaloge Ne hranite je v vlažnem prostoru in je ne izpostavljajte predolgo sončni svetlobi. Z vlažno krpo odstranite prah, pesek in ostalo umazanijo. Vabe ne drgnite z grobo gobico.

Naše obveze

Garancija: 2 Let

vaše ocene

Ocene članov naše ekipe