Žoge in dodatki

11 Izdelki Izdelkov

razporedi po

Izberite vrsto izdelka

Kakovost, ki zadovolji vaša pričakovanja!

Ne glede na to, ali ste začetnik, igrate rekreativno, ali pa ste že pravi profesionalci, poskrbite, da imate vedno popoln nadzor nad žogo. Izberite visoko funkcionalno opremo, prilagojeno vsem svojim potrebam. Vrhunska odbojkarska žoga boš vaš najboljši zaveznik tako na treningih, kot tudi tekmah. S svojimi dolgoletnimi izkušnjami je Decathlon ustvaril celovito ponudbo različnih žog - namenjenih vsem vrstam ekip in posameznikov, ne glede na stopnjo igranja.

Žoge ustvarjenje za različne kategorije igralcev

Odbojkarske žoge se razlikujejo po svojih tehničnih značilnostih, ki so prilagojene različnim vrstam uporabnikov. Premer žog je približno enak pri vseh žogah (od 18 do 22 cm), tlak v žogi je od 0,3 do 0,325 barov, teža pa se razlikuje glede na kategorijo igralcev: - od 180 do 200 g pri starosti od 5 do 9 let - od 200 do 220 g pri starosti od 9 do 11 let - od 230 do 250 g pri starosti od 12 do 13 let - od 260 do 280 g pri starosti od 14 let naprej

Odbojkarske žoge ustvarjene za različne stopnje uporabnikov

Potrebujete pomoč? Ni vedno preprosto izbrati primerne žoge. Tukaj je nekaj nasvetov, ki vam bodo pomagali pr izbiranju: Začetniki: Izberite lahko in mehko žogo. Penasta prevleka vam bo pomagala pri nadzoru nad žogo. Izkušeni igralci: Izberite nekoliko težjo žogo iz usnjenih vlaken. Zdržala bo napore vseh treningov in dolgo nudila dobro stabilnost v zraku. Napredni igralci, ki igrajo trikrat tedensko: Pri svoji žogi iščite stabilnost v zraku. Najboljši material je umetno usnje z vdolbinami, ki dodatno izboljša aerodinamiko žoge. Ne glede na to, katero žogo izberete, bodite pozorni, da vam ustreza tudi pri sprejemu.

Številne različice odbojke

Odbojka je vsestranski šport, ki se lahko igra v dvorani, zunaj, ali na mivki. Žoge izrazitih barv se odlično obnesejo v dvoranah, saj so na umetni svetlobi bolj vidne. Za igro na mivki pa so najboljše mehke, trpežne žoge, ki ne vpijajo vlage.