Sklic : 8558018
Dodaj na moj seznam želja
Izdelek je že dodan
DODATKI ZA OROŽJE

Čistilna vrvica za 12-kalibrsko puško BORE SNAKE NO BRAND

NO BRAND
Decathlon
Čistilna vrvica je zasnovana za hitro in enostavno čiščenje 12-kalibrske puške. Čistilna vrvica vam omogoča, da cev puške očistite z eno potezo. Vrvica je sestavljena iz blaga in krtač za vse vrste ostankov.

Prednosti izdelka

Enostavno vzdrževanje Očistite puško v enem koraku.
Lahkost uporabe Čistilno vrvico vstavite skozi predel za naboje in jo povlecite pri koncu cevi.

Tehnične informacije

Vgrajen ročaj

Vsi, ki uporabljajo čistilno vrvico vedo, da jo je težko povleči skozi cev. S tem modelom ne boste imeli več težav, saj ima na vrečki za prenašanje vgrajen ročaj. Nič več porezanih rok. Vrvica je prijetna za uporabo.

Čistite kjerkoli

Glavna prednost čistilne vrvice je kompaktna zasnova, zato jo lahko s seboj vzamete povsod. Po streljanju glinastih golobov ali lovu lahko z njo enostavno očistite cev puške.

Popolno čiščenje v enem koraku

Čistilna vrvica je sestavljena iz gladkih delov in delov s krtačami, ki omogočajo odstranjevanje vseh vrst ostankov iz cevi. Pri prvi uporabi utež (kovinski del) potisnite v komoro puške in pustite, da s pomočjo gravitacije pade do ustja cevi. Vrvico povlecite s pomočjo ročaja tako, da je poravnan s cevjo, in s tem preprečite poškodbe ustja cevi ali vrvice.

Kdaj naj uporabim olje ali topilo?

Vaša puška bo očiščena z enim potegom vrvice skozi cev. Po čiščenju na vrvico nanesite nekaj kapljic olja ter jo ponovno povlecite skozi cev ter tako zaščitite cev. Sedaj lahko puško shranite koliko dolgo želite.

Podrobneje Manj

Sestava / nasvet

Omejitev uporabe: Pred uporabo se prepričajte, da je orožje izpraznjeno.

Naše obveze

Garancija: 2 Let

vaše ocene

Ocene članov naše ekipe