Pred nakupovanjem v naših fizičnih trgovinah vas vljudno naprošamo, da se seznanite z najnovejšim odlokom Vlade Republike Slovenije.
Sklic : 8542270
Dodaj na moj seznam želja
Izdelek je že dodan
ROLKE

Rumena in zelena deska 100 (7,75 palca)

OXELO
5/5
5/5
Decathlon
Desko je zasnovala naša skupina oblikovalcev. Namenjena je vsem, ki želijo preprost videz, obenem pa tehnično brezhibno desko. Deska je 100-% izdelana iz kanadskega javorja za odlično kakovost in dolgotrajnost. Široka, rahlo dvignjen sprednji in zadnji del. Srednje konkavna. Idealna za carving. Na voljo v petih velikostih:

Prednosti izdelka

Odboj 100 % kanadski javor, 7-slojna deska.
Natančnost Na voljo v petih velikostih:
7,75, 8, 8,25, 8,5 in 8,75''.
Srednje konkavna.
Večnamenskost Oblika deske je primerna tako za rolkanje po ulicah kot po krivinah v skateparku

Tehnične informacije

Kako izbrati primerno velikost?

Desko bi morali izbrati glede na potrebno širino. Ožja deska pomeni lažje upravljanje (odlično za začetnike in krajše vožnje). Širša deska je stabilnejša in varnejša pri doskokih, zato je primernejša za visoke uporabnike in tiste, ki se radi vozijo po ceveh. Dimenzije so podane v palcih. 1 palec = 2,54 cm.
Dolžina in medosna razdalja prav tako zelo vplivata na upravljivost in stabilnost rolke.

Katere velikosti deske so na voljo?

Zelena deska 100: 7,75" x 31,4" / medosna razdalja: 14".
Rumena deska 100: 8" x 31,6" / medosna razdalja: 14,1''. Modra deska 100: 8,25" x 31,9" / medosna razdalja: 14,2''. Rdeča deska 100: 8,5" x 32,2" / medosna razdalja: 14,3''. Črna deska 100: 8,75" x 32,7" / medosna razdalja: 14,7".

Koliko tehta deska 100?

Približno 1,2 kg v velikosti 8,25''. Ker so deske ročno peskane in se lahko gostota plasti lesa razlikuje, lahko teža variira. Seveda deska ni edina komponenta, ki določa težo vaše rolke.Tudi kolesa in podvozje vplivajo nanjo.

Kako poteka testiranje naših izdelkov?

Pred začetkom proizvodnje z deskami opravimo številna testiranja. Testiramo jih v laboratoriju, da se prepričamo, da so čvrste in trpežne. Nato te teste dopolnimo s testiranji na terenu. Pri tem nam pomagajo naši ambasadorji. Tesnejše sodelovanje z našimi ambasadorji nam omogoča, da preverimo kakovost in dolgotrajnost, trpežnost lesa ter priljubljenost oblike.

Podrobneje Manj

Sestava / nasvet

Sestava
Glavni del
100% Les
Nasveti glede zaloge Vlaga poškoduje deske rolk. Hranite jo na suhem mestu, stran od izvorov vlage.

Naše obveze

Zasnovala in odobrila jo je skupnost ambasadorjev in tehničnih partnerjev. Ti rolkarji delajo pri Decathlonu po vsem svetu in jim je skupna strast, ki jo čutijo do rolkanja.
Preizkusni izdelek Pred lansiranjem izdelka smo opravili vrsto laboratorijskih testiranj, da bi preverili kakovost in čvrstost. Naši Decathlonovi ambasadorji so nato opravili testiranja v realnih okoliščinah, da bi preverili, ali izdelek ustreza njihovim potrebam. Naši ambasadorji res dobro preizkusijo izdelke, da bi se prepričali, da so primerni za vse. To bližnje sodelovanje z ambasadorji med razvojnim procesom omogoča resnično kakovost izdelkov.
Garancija: 2 Let

vaše ocene

Ocene članov naše ekipe