Sklic : 8615212
Dodaj na moj seznam želja
Izdelek je že dodan

Enodelne kopalke DOLI

4.3/5
4.3/5
Decathlon
Enodelne kopalke so zasnovane za vodni fitnes. Iščete primerne kopalke za vodne vadbe? Te kopalke združujejo lahko podporo za prsi, zahvaljujoč všitemu nedrčku, in enostavnost oblačenja s hrbtom v obliki črke U.

Prednosti izdelka

Podpora prsnega koša Imajo všit nedrček z elastičnim trakom za oporo.
Odpornost proti kloru Za ure vodne vadbe enkrat do dvakrat tedensko. Do 100 ur uporabe.
Pokritost Pokrijejo boke z nizkim izrezom.

Tehnične informacije

Zakaj nositi kopalke z všitim nedrčkom?

Nahajali se boste v vodi, vendar v navpičnem položaju, zato so prsi v določeni meri izpostavljene močnejšemu udarjanju, ne glede na postavo ali starost. Med vadbo se bodo prsi premikale in poskakovale in s tem je učinek na telo močnejši za petkratno njihovo težo. Kopalke z všitim nedrčkom vam pomagajo zaščititi prsi pred ponavljajočimi se udarci. Na voljo so trije nivoji, med katerimi lahko izbirate, odvisno od intenzivnosti vadbe.

Stopnja opore glede na intenzivnost vadbe

Manjša opora: primerna za manj intenzivne aktivnosti z malo gibanja v vodi (manj intenziven vodni fitnes, kolesarjenje v vodi, vadba krepitve mišic, vodna joga itd.). Zmerna opora: primerna za dinamične aktivnosti z gibanjem v vodi (vodni fitnes, vodna zumba, vodni boks itd.). Večja opora: primerna za zelo dinamične aktivnosti z veliko ponovitev (vodno skakanje, vodna funkcionalna vadba itd.). Za večje prsi priporočamo, da izberete model z večjo oporo.

Kakšen tip nedrčka imajo kopalke?

Všit nedrček: preprečuje poskakovanje prsi. Vaše oprsje podpira podloga in silikonska elastika, ki drži nedrček med uporabo na mestu.

Kroj hrbtnega dela

Hrbtni del v obliki črke U: hrbtni izrez v obliki črke U omogoča lažje oblačenje in slačenje. Ta kroj je odličen za večje številke, saj kopalke lažje povlečete prek bokov in namestite naramnice.

Zakaj se ukvarjati z vodnim fitnesom ali vodno aerobiko?

Ko ste v vodi, telo postane lažje, prav tako tudi gibi, čeprav voda ustvarja več upora kot zrak in morajo zato mišice delati močneje. Mišice tako intenzivnejše krepite, ne da bi to opazili. Prednost vodnega fitnesa je tudi manjša obremenitev sklepov. Torej, kaj še čakate?Koristno je za vaše telo, srce, zdravje in splošno razpoloženje.

Podrobneje Manj

Sestava / nasvet

Sestava
Glavni material
80% Poliamid, 20% Elastan
Notranjost
100% Poliester
Navodila za vzdrževanje: Po uporabi izperite v čisti vodi.
Navodila za pranje
Strojno pranje - 30° max - normalno
Strojno pranje - 30° max - normalno
Ne uporabljajte belila
Ne uporabljajte belila
Ni primereno za strojno sušenje
Ni primereno za strojno sušenje
Ne likajte
Ne likajte
Ni primereno za kemično čiščenje
Ni primereno za kemično čiščenje
Omejitev uporabe: Izdelek ni priporočljiv za uporabo na toboganih.

Naše obveze

Garancija: 2 Let

vaše ocene

Ocene članov naše ekipe