Sklic : 8586418
Dodaj na moj seznam želja
Izdelek je že dodan
KOŠARKAŠKA OBLAČILA ZA OTROKE

Črne hlače P100 za otroke

TARMAK
Ocena velikosti
Trenutno ocene velikosti izdelek še nima
Po nakupu izdelka lahko ocenite ustreznost velikosti
Decathlon
Hlače so zasnovane za treninge, ogrevanje ter nošenje pred tekmo in po njej. Hlače so zasnovane za igranje košarke. Izdelane so iz materiala, ki med igro nudi odličen nivo toplote.

Prednosti izdelka

Toplota Lahke in udobne hlače, v katerih vas ne bo zeblo.
Svoboda giba Izdelana je iz mehkega materiala, ki omogočajo neovirano gibanje.

Tehnične informacije

Zakaj izbrati te košarkarske hlače za vašega otroka?

Hlače so odlične za otroke, ki redno igrajo košarko. Nosite jih lahko na treningih, med ogrevanjem ter pred tekmo in po njej. Material poskrbi za ustrezno temperaturo. Hlače imajo na voljo 2 praktična žepa.

Neovirano gibanje je pomemben dejavnik, ki prispeva k udobju otroka med igro!

Košarkarske hlače so izdelane iz mehkega materiala. Čeprav dobro zadržujejo toploto, so še vedno lahke in izredno udobne. Ohlapen kroj omogoča neovirano gibanje. Igrajte sproščeno!

Kdo oblikuje izdelke za vašega otroka?

Tarmak sestavlja skupina navdušenih igralcev košarke, ki razvijajo izdelke za košarko. Naša celotna kolekcija izdelkov je zasnovana tako, da zadovolji potrebe najzahtevnejših igralcev košarke ter vam pomaga, da na treningih in tekmah kar najbolj uživate.

Ali ste vedeli, da izdelke Tarmak preizkusimo v dejanskih pogojih uporabe?

Ekipa, ki oblikuje izdelke Tarmak, ima sedež v objektu Kipstadium na severu Francije. Naša naloga je, da poskrbimo, da bo igralcem med igro udobno. Vsi naši izdelki so izdelani iz kakovostnih materialov, katerih lastnosti (uravnavanje vlage, trpežnost itd.) temeljito preizkusimo. Košarkarji čisto vse naše modele več tednov preizkušajo v realnih pogojih uporabe. Na podlagi povratnih informacij naših strank izdelke tudi nenehno izboljšujemo.

Košarkarski nasveti o treningu in ustrezni opremi!

Tarmak želi pomagati vsem igralcem košarke, od začetnikov do rednih igralcev. Preberite si naše nasvete za učinkovitejši trening, izbiro prave opreme in samostojno ali skupinsko uživanje v igri košarke.
https://conseilsport.decathlon.fr/conseils/basketball-al_332.

Primerjava okoljskega vpliva izdelkov

Vpliv izdelka na okolje je izračunan glede na njegovo celotno življenjsko dobo in upošteva različne dejavnike. Izdelku je dodeljena splošna ocena (A, B, C, D, E), ki omogoča, da izdelek primerjate z isto ali drugo vrsto izdelka (majice, hlače, nahrbtniki itd.) in tako z lahkoto prepoznate izdelek, ki ima najboljši vpliv na okolje. Decathlon se je prostovoljno odločil za prikaz te sheme okoljskih oznak. Več najdete na: http://sustainability.decathlon.com/.

Podrobneje Manj

Sestava / nasvet

Sestava
Glavni material
58% Poliester, 42% Bombaž
Zaplata
4% Elastan, 96% Bombaž
Navodila za vzdrževanje: Prati obrnjeno navzven.
Navodila za pranje
Strojno pranje - 30° max - normalno
Strojno pranje - 30° max - normalno
Ne uporabljajte belila
Ne uporabljajte belila
Ni primereno za strojno sušenje
Ni primereno za strojno sušenje
Ne likajte
Ne likajte
Ni primereno za kemično čiščenje
Ni primereno za kemično čiščenje
Nasveti glede zaloge Priporočamo, da izdelek hranite na suhem mestu. Po uporabi ga vzemite iz športne torbe, operite in posušite.
Omejitev uporabe: Priporočamo, da hlač ne likate.

Naše obveze

Preizkusni izdelek Izdelek je pri testiranju pranja in sušenja ohranil obliko in barve. Ti preizkusi nam omogočajo potrditev naših standardov kakovosti.
Garancija: 2 Let

vaše ocene

Ocene članov naše ekipe