Novost: naročila Click&Collect iz skladišča lahko sedaj plačate tudi po povzetju v trgovini. Plačilo je možno le z bančno kartico.
Sklic : 8389061
Dodaj na moj seznam želja
Izdelek je že dodan
BILJARD

Kreda za palico za biljard (4 kosi)

GEOLOGIC
5/5
5/5
Decathlon
Kreda je zasnovana za povečanje natančnosti med igranjem biljarda. Simbol biljarda in osnovni pripomoček za igro! Kreda poveča trenje med kroglo in palico ter poskrbi za natančnejšo igro.

Prednosti izdelka

Natančnost Z dodatnim trenjem med palico in kroglo poskrbite za večjo natančnost.

Tehnične informacije

Zakaj morate na kapico palice nanesti kredo?

Kreda je osnovni pripomoček. Razlog je povsem enostaven: z nanašanjem krede na kapico (konico palice, s katero udarite kroglo) poskrbite za boljši oprijem.
Kaj to pomeni? S kredo poskrbite za lažje udarce in omogočite, da kroglo zavrtite in preprečite zdrse (ko palica zdrsne s krogle, zaradi česar zgrešite udarec).

Strokovni nasvet

Večina kapico postrga s kredo, zaradi česar se kreda ne porazdeli. Namesto tega kapico podrgnite s kredo in preverite, ali se je enakomerno porazdelila.

Dobro je vedeti: uporaba krede na kroglah

Po vsakem udarcu na krogli ostane malo smole. Zato čez nekaj časa obrišite krogle (s primernim izdelkom ali napravo, ki jo najdete v biljardnih klubih).
Prav tako kredo po uporabi na mizo postavite obrnjeno navzgor, da ne umažete mize. Na voljo so tudi magnetna držala za kredo, kamor lahko med igro odložite kredo.

Sestava / nasvet

Sestava
Glavni del
50% Silicij, 50% Aluminij

Naše obveze

Garancija: 2 Let

vaše ocene

Ocene članov naše ekipe