Sklic : 8560838
Dodaj na moj seznam želja
Izdelek je že dodan
ŽENSKA OBLAČILA ZA JOGO

Mornarsko modre legice za jogo

KIMJALY
4.4/5
4.4/5

Barva : Navy blue / Navy blue

Ocena velikosti
Trenutno ocene velikosti izdelek še nima
Po nakupu izdelka lahko ocenite ustreznost velikosti
Decathlon
Legice so zasnovane za jogo. Mehke bombažne legice oprijetega kroja. Izdelane so iz udobnega in toplega ekološkega bombaža. Visok prilagodljiv pas podpira trebušne mišice in se prilagaja vsem postavam, tudi nosečniškim.

Prednosti izdelka

Stabilnost Visok pas, ki prekriva trebuh, vendar ne pretesno.
Svoboda giba Elastan za večjo raztegljivost.
Eko dizajn Material je izdelan iz 92 % ekološkega bombaža.

Tehnične informacije

Zakaj reciklirani bombaž?

Reciklirani bombaž pridobimo iz odpadkov pri proizvodnji in ga je zaradi tehničnih razlogov treba zmešati z novimi vlakni. S tem so odpadki ponovno uporabljeni. Nit iz recikliranega bombaža posledično porabi veliko manj surovin od konvencionalnega organskega bombaža. Zato je to zelo trajnostna rešitev.

Zakaj organski bombaž?

Za sveža vlakna smo izbrali organski bombaž, saj je pridelan brez GMO in kemičnih izdelkov, način vzgajanja pa ohranja rodovitnost prsti ter zmanjšuje onesnaževanje voda.

Kaj je joga za nosečnice?

Joga za nosečnice se osredotoča na fizične položaje in tehnike dihanja, ki pomagajo nosečnicam pred, med in po porodu. Učitelji joge zagotovijo nosečnicam več pripomočkov, s katerimi lahko udobno vadijo in povečajo moč ter gibčnost, s čimer so bolje pripravljene na porod.

Prednosti joge za nosečnice

Prednosti je več. Okrepi mišice, poveča vzdržljivost in gibčnost. Izboljša kakovost spanca. Lajša bolečine v spodnjem delu hrbta. Zmanjša stres in anksioznost. Izboljša koncentracijo. Skratka, vadba joge med nosečnostjo je odlična ideja!

Primerjava okoljskih vplivov izdelkov

Vpliv izdelka na okolje je izračunan glede na njegovo celotno življenjsko dobo in upošteva različne dejavnike. Izdelku je dodeljena splošna ocena (A, B, C, D, E), ki omogoča, da izdelek primerjate z enako ali drugo vrsto izdelka (majice, hlače, nahrbtniki itd.). Decathlon prostovoljno podpira označevanje okoljskega vpliva svojih izdelkov.
Splet: sustainability.decathlon.com.
Video: https://youtu.be/8t63KkRwn_8

Zasnova naših izdelkov

Tako začetniki kot učitelji joge, vsem članom je skupna ista strast. Najsi gre za bolj počasne ali bolj dinamične vaje joge, vsi iščemo ravnotežje. Ustvarjamo izdelke, ki bodo izpolnjevali vaše potrebe in zahteve. Prizadevamo si, da bi z našimi izdelki poskrbeli za pozitivno in okolju prijazno izkušnjo.

Podrobneje Manj

Sestava / nasvet

Sestava
Glavni material
8% Elastan, 92% Bombaž
Navodila za vzdrževanje: Prati pred prvo uporabo. Kemično čiščenje ni dovoljeno. Prepovedano sušenje s centrifugo.
Navodila za pranje
Strojno pranje - 30° max - normalno
Strojno pranje - 30° max - normalno
Ne uporabljajte belila
Ne uporabljajte belila
Ni primereno za strojno sušenje
Ni primereno za strojno sušenje
Likanje - maksimalna temperatura 110°C - Brez pare
Likanje - maksimalna temperatura 110°C - Brez pare
Ni primereno za kemično čiščenje
Ni primereno za kemično čiščenje

Naše obveze

Preizkusni izdelek Testiranje tega izdelka iz bombaža na pranje in sušenje je dokazalo, da oblačilo ohrani obliko in barvo. Teste redno izvaja neodvisni laboratorij, kar zagotavlja ohranjanje naših standardov kakovosti. Izdelki iz organsko pridelanega bombaža so vključeni v strog proces sledenja.
Garancija: 2 Let

vaše ocene

Ocene članov naše ekipe