Naročila, ki vam ne ustrezajo, lahko vrnete v 30 dneh od dneva nakupa.
Safe payment

VARNO PLAČILO
BREZSKRBEN SPLETNI NAKUP

NA DECATHLON.SI LAHKO PLAČATE NA NASLEDNJE NAČINE:

VISA Kartica
VISA ELECTRON
MASTERCARD
MAESTRO
Darilna kartica
Po povzetju

PLAČILO PO POVZETJU (DOSTAVLJAVCU Z GOTOVINO OB DOSTAVI).Plačilo celotne vrednosti (navedena v elektronskem sporočilu o zaključku naročila) v evrih neposredno dostavljavcu ob prevzemu pošiljke.

SPLETNO PLAČILO S KREDITNO/DEBITNO KARTICO


Spletno plačilo poteka s kreditno/debetno kartico (zasebno ali poslovno) – v varnih pogojih. Možna je uporaba kreditnih in debetnih kartic VISA (klasična in Electron) ter MASTERCARD (vključno s kartico Maestro, če ima številko CVV2/CVC2).

Decathlon.si varno transakcijo zagotavlja s pomočjo Six Paymentsa (mednarodni ponudnik storitev za plačilo s karticami).

Za pravilno izvedbo transakcije prek Six Paymentsa morate brez presledka vpisati vse 4 skupine številk kreditne/debetne kartice na prednji strani, datum veljavnosti in 3 številke, ki se nahajajo na zadnji strani kartice, kjer je vaš podpis (ti podatki se, odvisno od kartice, morda ne nahajajo na kartici).

Ne glede na valuto računa se transakcija izvede v evrih po trenutnem tečaju, ki ga določa vaša banka in pogoji vaše kartice.

Pri plačilu prek Six Paymentsa obdelava podatkov vaše kartice poteka le na strežnikih Six Paymentsa. Decathlon.si ne obdeluje in ne shranjuje podatkov o vaši kreditni ali debetni kartici.

Znesek bo z vaše kreditne ali debetne kartice odtrgan, ko bo vaše naročilo pripravljeno za pošiljanje.

PLAČILO Z DARILNO KARTICO


Če imate Decathlonovo darilno kartico, lahko z njo plačate celoten ali delni znesek naročila. Za več informacij kliknite na: Darilna kartica.