Novost: naročila Click&Collect iz skladišča lahko sedaj plačate tudi po povzetju v trgovini. Plačilo je možno le z bančno kartico.

ODPOKLIC IZDELKOV

Vitalnik Simonf

REŠILNI JOPIČ LJ 150 N NEW

Ekipa TRIBORD je pri internem nadzoru kakovosti zaznala, da obstaja naslednje tveganje: Prazen CO2 cilinder. V zelo redkih primerih se lahko zgodi, da je CO2 jeklenka prazna, kar onemogoča avtomatično napihovanje jopiča: to vpliva na varnostno funkcijo izdelka v vodi.
Prosimo vas, da pri jopičih kupljenih med 15.2.2021 in 10.3.2021 odvijete jeklenko s CO2 in preverite njeno stanje. V primeru, da je izpraznjena in/ali dvomite o njeni skladnosti se oglasite v trgovini Decathlon. Zahtevate lahko popravilo, zamenjavo ali vračilo denarja v katerikoli trgovini Decathlon.Vitalnik Simonf

BOARDSHORT BBS 500SE KID

Skladno z našo varnostno politiko nas je blagovna znamka OLAIAN opozorila, da zgoraj omenjeni produkt, ne izpolnjuje želenih varnostnih standardov. Prosimo vas, da izdelka ne uporabljate več, če je vrvica za zavezovanje v kopalkah v predelu pasu daljša od 14 cm , saj lahko predstavlja grožnjo za zadušitev.
Kopalke z napako kupljene po 11 marcu 2019 , vrnite v eno od poslovalnic in dobili boste povrnjeno kupnino.

Vitalnik Simonf

NAPENJALO VITALNIK ZA VIA FERRATA

Med postopkom pregledovanja kakovosti smo odkrili, da se v redkih primerih karabin ni pravilno zapiral. Ker izdelek ne zagotavlja Vaše varnosti, smo se odločili za odpoklic.
Prosimo vas, da vezi kupljene med 20. junijem 2020 in novembrom 2020 , vrnete v eno od poslovalnic in dobili boste povrnjeno kupnino.Rukavice

Karabin z navojem Rocky

Med postopki za ugotavljanje kakovosti in varnosti smo ekipe znamke Simond odkrile možno tveganje: odkrili smo, da je v zelo redkih primerih navoj (črni del) karabina obrnjen narobe.
Iz varnostnih razlogov vas prosimo, da izdelek vrnete v najbližjo trgovino in vrnili vam bomo kupnino.