Sklic : 8317760
Dodaj na moj seznam želja
Izdelek je že dodan
DODATKI ZA PSE

Okrogel zvonček za psa NO BRAND

NO BRAND
1/5
1/5
Ocena velikosti
Trenutno ocene velikosti izdelek še nima
Po nakupu izdelka lahko ocenite ustreznost velikosti
Decathlon
Zvonček je zasnovan, da med lovom slišite, kje se nahaja vaš pes. Njegovo zvonjenje tudi druge lovce obvešča o prisotnosti psa in vas. Zvonček omogoča, da veste, kje se pes nahaja, medtem ko teka naokoli, med lovom ali sprehodom. Zvonček s pomočjo obročka z lahkoto pritrdite na ovratnico.

Prednosti izdelka

Zvočna zmogljivost Zvonček ustvari značilen zvok, ki ga je mogoče slišati pri srednjih razdaljah.

Tehnične informacije

Zvok

Zvok okroglega zvončka ni preglasen in ga lahko jasno slišite pri srednjih razdaljah. Omogoča, da psa učinkovito locirate z vašim sluhom tudi, ko ga ne vidite več. To je zelo uporabno, ko lovite v gostem rastlinju. Psa lahko zlahka spremljate tudi s sluhom in ne le z vidom. Vendar pa je razpon zvoka seveda odvisen tudi od vašega sluha.

Oblika zvončka in velikosti

Kroglična oblika zvončku omogoča drsenje skozi rastlinje in hkrati preprečuje, da bi se vanj zataknil. Majhna odprtina preprečuje vstop rastlinja v notranjost zvončka in hkrati duši zvok. Večja kot je številka na zvončku, večji je zvonček. Premeri so naslednji: številka 3 = 25 mm, številka 5 = 30 mm, številka 8 = 35 mm.

Varnost

Zvončkljanje opozori druge lovce na prisotnost vašega psa. Zaradi jasnega zvoka, ki ga zvonček proizvaja, lahko tudi drugi ljubitelji narave in lovci vedo, da je v bližini pes. Pravzaprav je to dodatna varnostna zaščita za lovca in psa.

Sestava / nasvet

Naše obveze

Garancija: 2 Let

vaše ocene

Ocene članov naše ekipe