Nasvet za pripravo
                            Ekipa znamke Caperlan priporoča, da uporabite 2 deleža vabe na 0,75 delež vode. Za najboljše rezultate morate vabo zmočiti dvakrat. Da zmočite vabo, v vedru na vabo zlijte 3/4 potrebne vode. Dobro premešajte, da poskrbite, da delci v vabi vpijejo dovolj vode. Vabo pustite 15 minut, nato pa na njo zlijte preostanek vode, da ustvarite dovolj mokro snov, da lahko iz nje oblikujete kroglice. 
                           
                                                  
                            Sestava 
                            Koruzna moka, krušne drobtine, piškoti, proso. Dodatek : aroma jagode (0,4 %). 
                           
                                                  
                            Analitične sestavine in vrednosti
                            Surove beljakovine:	8,3 %. Surova maščoba: 3,9 %. Mineralna snov:	6,2 %. Surove vlaknine: 2 %. Natrij: 1,7 %.
                           
                                                  
                            Uradno ime 
                            Prehranski dodatek za ciprinidne ribe.
                           
                                                  
                            Identifikacijska številka
                            484 324 934 000 21