Nasvet za pripravo
Ekipa znamke Caperlan priporoča, da uporabite 2 deleža vabe na 0,75 delež vode. Za najboljše rezultate morate vabo zmočiti dvakrat. Da zmočite vabo, v vedru na vabo zlijte 3/4 potrebne vode. Dobro premešajte, da poskrbite, da delci v vabi vpijejo dovolj vode. Vabo pustite 15 minut, nato pa na njo zlijte preostanek vode, da ustvarite dovolj mokro snov, da lahko iz nje oblikujete kroglice.
Sestava
Koruza, piškoti, koruzni kolač, koruzni gluten, mleti boiliji (koruza, pšenica, soja, niger semena), kurkuma (1 %).
Analitične sestavine in vrednosti
Surove beljakovine: 12 %. Surova maščoba: 5 %. Mineralna snov: 1 %. Surova vlakna: 0,5 %. Natrij: 0,13 %.
Uradno ime
Prehranski dodatek za ciprinidne ribe.
Številka dovoljenja
NL 211366