Nasvet za pripravo
Ekipa znamke Caperlan priporoča, da uporabite 2 deleža vabe na 0,5 delež vode.
Za najboljše rezultate morate vabo zmočiti dvakrat. Da zmočite vabo, v vedru na vabo zlijte 3/4 potrebne vode. Dobro premešajte, da poskrbite, da delci v vabi vpijejo dovolj vode. Vabo pustite 15 minut, nato pa na njo zlijte preostanek vode, da ustvarite dovolj mokro snov, da lahko iz nje oblikujete kroglice.
Sestava
Koruza, 20 % peletov (pšenica, ribja moka, sojina moka, olje repne ogrščice, krvna moka in ribje olje), 20 % mletih boilijev (koruza, pšenica in soja).
Analitične sestavine in vrednosti
Surove beljakovine: 9,9 %. Surova maščoba: 5,5 %. Mineralna snov: 1,6 %. Surova vlakna: 2 %. Natrij: 0,1 %.
Uradno ime
Prehranski dodatek za ciprinidne ribe.
Številka dovoljenja
NL 211366
Teža
1 kg. Na voljo tudi 4,75 kg.