Skrij filtre
Filtri 0
Razvrsti po :
Filtri 0
  • Športni nedrček 160
  • Športni nedrček 160
  • Športni nedrček 160
  • Športni nedrček 160
  • Športni nedrček 160
Športni nedrček 160
DOMYOS
8642565

Športni nedrček 160

19,99 €
Z davkom
  • Športni nedrček 160
  • Športni nedrček 160
  • Športni nedrček 160
  • Športni nedrček 160
  • Športni nedrček 160
Športni nedrček 160
Size :
Vodič velikosti Moja velikost je:
Ni na voljo prek spleta

Razpoložljivost v trgovinah

Nedrček z lahko oporo je zasnovan za nizko intenzivne športne aktivnosti (joga, raztezne vaje, pilates, krepitev mišic).

PREDNOSTI

Podpora prsnega koša

Podpora prsnega koša

Manjša opora: zmanjša premikanje prsi za 17,3 %* pri nizki intenzivnosti.
Prenos vlage

Prenos vlage

Zračen material, ki se med treningom hitro suši.
Mehkoba

Mehkoba

Material lycra je udoben in se giblje z vami med vadbo.

TEHNIČNE INFORMACIJE

Odstranljivi blazinici

Športni nedrček 160 ima dve odstranljivi penasti blazinici.

Športni nedrček za nizko intenzivne aktivnosti

Športni nedrček 160 je idealen za izvajanje fitnes dejavnosti nizke intenzivnosti*, kot so raztezanje, vadba za moč, nežna telovadba in pilates. Nivo opore je še posebej primeren za majhne prsi.*17,3 % manjša obremenitev v primerjavi z običajnimi nedrčki pri srednje intenzivnih aktivnostih.

Obvezen kos športne opreme za zaščito vaših prsi

Med vadbo so vaše prsi, ki so krhke in jih podpira skoraj izključno koža, veliko bolj obremenjene, kot v vsakdanjem življenju. Vaše prsi lahko, ne glede na velikost, tehtajo 5-krat več kot pri vsakodnevnih aktivnostih, odvisno od intenzivnosti vadbe.Športni modrček nudi podporo in udobje, ki ga potrebujete med vadbo. Ščiti vaše prsi pred udarci, bolečino in prezgodnjim povešanjem.

Izbira prave podpore:ne prešibka, ne premočna

Vadba lahko raztegne kožo in vezi v prsnem košu. Brez zadostne podpore lahko občutite bolečino ali prezgodnje povešanje. Prav tako lahko vašim prsim dolgoročno škodi tudi prekomerna opora. Nositi morate nedrček, ki je popolnoma primeren za velikost vaših prsi in intenzivnost vadbe.Cilj je zaščititi prsi brez spreminjanja njihovega naravnega gibanja.

Tri različne ravni podpore za vaš šport

Naše športne nedrčke smo zasnovali s tremi različnimi stopnjami podpore, odvisno od vašega športa: nizka opora za šport z nežnimi gibi prsnega koša (pilates, raztezanje, trening moči); srednja opora za aktivnosti z zmernim, neponavljajočim se poskakovanjem (fitnes ples, kardio trening); visoka opora za športe, ki vključujejo intenzivno gibanje (step, tek na tekalni stezi, trampolin).

Izbira ustrezne velikosti

Če se vam športni nedrček dobro prilega, ste lahko prepričani, da bo podpiral vaše prsi in da bo udoben. Da bi ugotovili vašo velikost nedrčka, si izmerite prsi brez nedrčkaPostavite se pred ogledalo.Šiviljski meter držite vodoravno pod lopaticami. Ovijte ga okrog najširšega dela prsi. Izmerite obseg. Pri tem metra ne napnite premočno.Meritve primerjajte z merami v ustrezni tabeli, ki navaja velikosti nedrčkov.

Kako so zasnovani nedrčki znamke Domyos?

Naši modeli nedrčkov so zasnovani za optimalno udobje in preprečevanje zdravstvenih težav.Ne uporabljamo žic, saj lahko povzročijo poškodbe in stisnejo bezgavke, minimiziramo šive okoli bradavice, da preprečimo draženje, in se odločimo za komponente, ki odvajajo znoj, da se počutite udobno, in zmanjšajo verjetnost, da bi vaša koža postala razdražena.

Kako testiramo nedrčke znamke Domyos?

Pri vseh izdelkih v laboratoriju izvedemo testiranje opore nedrčka (merjenje premikanja prsi pri športnih aktivnostih). Nato so ocenjeni na lestvici od 1 do 5: 1 : manjša opora, 3: srednja opora, 5: odlična opora.*Naši športni nedrčki zagotavljajo zmanjšanje premikanja prsi v primerjavi z običajnimi nedrčki. Najmanj 10% (nivo 1) do nad 50% (nivo 5).

Ali izdelke pred prodajo testiramo?

Seveda. Vsi materiali, ki jih uporabljamo, morajo uspešno prestati naše zahtevno testiranje. Z njim zagotovimo udobje in varnost. Testiramo obstojnost barv, odpornost na ponavljajoče se pranje, odvajanje znoja in drugo. In to še ni vse. Potem naše izdelke preizkusijo športniki. Skrbno poslušamo in analiziramo njihove povratne informacije in izvedemo potrebne izboljšave.

Domyos je predan planetu

Izdelek je izdelan 80 % iz recikliranega poliamida. Kaj to pomeni? Da je ta izdelek poleg tega, da je tehničen, zasnovan tudi tako, da ima majhen vpliv na okolje. Kako to dosežemo: Poliamid je sintetični material, izdelan iz olja. Uporaba recikliranega poliamida pomeni preoblikovanje proizvodnih ostankov ali izdelkov, namenjenih za zavrženje. In to je že en korak, kajne?

Video