Skrij filtre
Filtri 0
Razvrsti po :
Filtri 0
  • Naravna marcipanova ploščica (12 x 25 g)
  • Naravna marcipanova ploščica (12 x 25 g)
Naravna marcipanova ploščica (12 x 25 g)
DECATHLON
8738178

Naravna marcipanova ploščica (12 x 25 g)

7,99 €
Z davkom
  • Naravna marcipanova ploščica (12 x 25 g)
  • Naravna marcipanova ploščica (12 x 25 g)
Naravna marcipanova ploščica (12 x 25 g)
Naravna marcipanova ploščica (12 x 25 g)
Size :
Ni na voljo prek spleta

Razpoložljivost v trgovinah

To energijsko ploščico iz ORGANSKEGA marcipana smo zasnovali, da vam bo dala zagon med srednje do visoko intenzivnimi vadbami.

PREDNOSTI

Energijska vrednost

Energijska vrednost

Zagotavlja med 110 kcal in 112 kcal, odvisno od okusa (glej hranilno vrednost spodaj).
Enostavno odpiranje / zapiranje

Enostavno odpiranje / zapiranje

Enostavno odpiranje in ponovno zapiranje z eno roko.
Antioksidant

Antioksidant

Vitamin C pomaga zaščititi celice pred oksidativnim stresom.
Krepi energijo

Krepi energijo

Vitamina B6 in niacin (B3) prispevata k normalni energetski presnovi.
Zmanjševanje utrujenosti

Zmanjševanje utrujenosti

Vitamina B6 in niacin (B3) pomagata zmanjšati utrujenost.
Enostaven transport

Enostaven transport

Oblika ploščice omogoča enostavno shranjevanje v žepu.
Sestava

Sestava

Ta marcipanova ploščica je narejena iz 37,8 % mandljev in 14,5 % medu.

TEHNIČNE INFORMACIJE

Marcipan bogat z ogljikovimi hidrati za več energije

60 do 90 g vsako uro je količina ogljikovih hidratov, ki jo priporočajo športni nutricionisti med visoko intenzivno vadbo. Naše mandljeve ploščice lahko zaužijete med naporom in tako hitro dobite energijo. Priporočljive so za vse vzdržljivostne športnike.

Krajši seznam sestavin

Da bi izboljšali zdravstvene koristi za športnike, smo revidirali recepturo in zmanjšali seznam sestavin, ohranili le bistvene. Rezultat? Marcipan, katerega sestava je zlahka razumljiva: sladkor, mandlji, med, pektin, morska sol in vitamini, ki jih potrebujete pri vadbi.

Marcipanove, datljeve ali sadne ploščice - kakšna je razlika?

Te 3 ploščice imajo nekoliko drugačno teksturo, okus in ravnotežje med ogljikovimi hidrati/lipidi/beljakovinami. Marcipanove ploščice vsebujejo več lipidov in beljakovin kot datljeve ali sadne ploščice. Predvsem pa gre za vprašanje preference. In nič vam ne preprečuje, da jih kombinirate in izmenjujete svoje okusne poslastice med dolgo vadbo. Dobro je vedeti: 100 g mandljev vsebuje približno 21 g beljakovin.