Modri in rdeči rolerji PLAY 3 za otroke

8366197

OXELO

Služi za:
Se želi vaš otrok rolati, vendar se vam zdi, da še nima dovolj ravnotežja? Rolerji PLAY 3 so stabilni, trdni in se prilagodijo na 3 velikosti. Rolerji, ki rastejo z otrokovo nogo.
Velikosti

Stanje
     zalog

Preglej vse trgovine

Prednosti
Udobje nošenjaPodloga čevlja s strojno šivanimi šivi je izdelana iz pene za več udobja.
Kvaliteta drsenjaLežaji so zasnovani za omejevanje hitrosti pri začetnikih.
UjemanjePrecizen sistem zapenjanja in školjke za oporo in zaščito.
PrilagodljivPrilagodite rolerje na 3 velikosti in naj rastejo z vašim otrokom.
Garancija2-letna garancija ne velja za dele, ki se obrabijo (kolesa/ležaji, zavora).
Tehnične informacije

1
Katere varnostne ukrepe moram upoštevati?
Priporočamo vse: čelado, ščitnike za kolena, komolce in zapestja.Nikoli namreč ne veste, na katerem delu telesa boste pri padcu pristali.
2
Tehnične zadeve: kolesa in ležaji
Čeprav bodo imeli izkušenejši ležaje ABEC od 1 do 7, smo za te rolerje uporabili ležaje, ki so primernejši za mlade začetnike, da lahko uživajo v gladki in varni vožnji. V osnovi rolarji drsijo počasneje. Kolesa so velika 63 mm.
3
Kako prilagodim velikosti
Ste opazili črn jezik na sprednjem delu čevlja? Enostavno premaknite ježka na želeno številko. "1" za najmanjšo velikost, "2" za srednjo in "3" za največjo velikost. Prostor na sprednjem delu stopala se sprosti in pridobite 2 velikosti. Pametno, kajne?
4
Rolerji PLAY 3 praznujejo 8. rojstni dan
Zelo smo ponosni, da smo praznovali 8. rojstni dan. In zaradi vaših odzivov smo lahko stalno izboljševali te rolerje. Na primer, dali ste nam idejo za "komplet za ravnotežje", mali vijak na zadnji strani rolerja, ki se uporablja za naravnanje koles, kot so pri triciklu. Zelo je enostavno, otroci pa se veliko lažje učijo rolati. Pred kratkim smo izboljšali zaponke za zapenjanje rolerjev. Zato se vam želimo iskreno zahvaliti.
5
Prednosti gumijastih koles in zavore
Za razliko od plastike se guma pri teh 63-mm kolesih dobro oprime trde površine, zato otroku ob odrivu ne bo zdrsnilo, prav tako pa bo lahko lažje zaviral. Guma se tudi počasneje obrabi kot plastika. Naše ekipe trdo delajo, da bi zagotovile varnost vaših otrok, ne glede na njihovo stopnjo znanja rolanja. Zato smo se odločili, da bomo vse otroške rolerje opremili z zavorami in kolesi iz gume.
6
Želite popraviti ali vzdrževati svoje rolerje?
Kolesa različnih velikosti (vključno z utripajočimi v temi), zavore in ustrezne vijake lahko kupite na naši spletni strani ali v lokalni Decathlonovi delavnici. Namestitev je enostavna. Namige in navodila si lahko ogledate na Oxelovem YouTube kanalu: https://www.youtube.com/user/oxelo/videos
7
Kako podaljšati življenjsko dobo koles
Kolesa se bodo na določenih delih obrabila hitreje. Zato redno spreminjajte njihov položaj. Čas za menjavo kolesa je, ko je kolo obrabljeno do prve od sedmih vidnih obročkov v kolesu.
8
Kako testiramo naše rolerje?
Vsi naši rolerji so preizkušeni v laboratoriju. Ti testi potrdijo skladnost z evropskimi standardi, preverjajo pa tudi obrabo. Poleg tega opravljamo tudi meritve na terenu in pridobivamo povratne informacije testne populacije. Vsi ti preizkusi poskrbijo zapreizkušen, preverjen in odobren izdelek.Pomagajo nam pa tudi uporabniki iz naših partnerskih klubov.
Karakteristike
Kolesa velikosti 38C/9,5C s setom za stabilnost.

Kolesa velikosti 49,5/11,5C, 11,5/13C, 13/1,5

Velikost 8/10Standard igrač, do 20 kg.

Velikost od 10 do 3½Standard rolerjev EN 13843 B.

Vrsta rolerjevFitnes rolerji.

StopnjaZačetniki
Informacija / Koncept / Tehnologija
Sestava
Podplat : 50.0% Poliuretan, Podplat : 50.0% Polipropilen Zgornji del : 70.0% Poliester, Zgornji del : 30.0% Polipropilen Podloga in vložek : 75.0% Poliester, Podloga in vložek : 25.0% Poliuretan

nasvet o shranjevanju
Priporočamo, da rolerje hranite na suhem in hladnem mestu. Po uporabi jih ne sušite ob ognju ali v neposrednem stiku z virom toplote.
    Show results for