Zeleno mestno kolo z nizkim okvirjem ELOPS 520

8378613

B'TWIN

Služi za: Kolo je zasnovano za vožnje po mestu.
Udobno mestno kolo (holandski stil), opremljeno s 27 kg prtljažnikom, košaro, blatnikom, lučmi brez baterij (ki jih napaja dinamo), stojalom in pnevmatikami, ki zmanjšujejo tveganje predrtja.
Velikosti

Stanje
     zalog

Preglej vse trgovine

Prednosti
UdobjeUdobno, holandsko kolo (zlasti zaradi vašega pokončnega položaja).
Lahkost uporabePrtljažnik (do 27 kg), košara (do 7 kg), vzmet proti zvijanju, 6 prestav.
Varnost kolesaV okvir vgrajena LED-luč, 10 luksov. Na vbode odporne pnevmatike.
Doživljenska garancijaB’Twin nudi doživljenjsko garancijo na okvir, nosilec, krmilo in toge vilice.
KompatibilnostPrtljažnik omogoča nameščanje otroškega sedeža.
GarancijaDoživljenska garancija za: okvir, nosil. krmila, krmilo, toge vilice kolesa.
Tehnične informacije

1
Okvir
Jeklen okvir z nizkim prestopanjem: enostavno in praktično. Uniseks mestna geometrija: geometrija okvirja je zasnovana posebej za kolesarjenje po mestu v vzravnanem položaju. Doživljenjska garancija za okvir. Na voljo so velikosti: S/M (1,55-1,75 m, 28-palčna kolesa), L/XL (1,75-1,95 m, 28-palčna kolesa).
2
Pogonski sistem
6 prestav z zunanjim menjalnikom. S tem 6-prestavnim kolesom boste lahko premagovali zmerne klance. Kolesarju olajšajo vzpenjanje v hrib in štart po zaustavitvi pred rdečo lučjo.
3
Zavore
Prednja in zadnja jeklena zavorna čeljust V-oblike. Učinkovito, varno zaviranje.
4
Krmilo / nosilec krmila / krmilni sistem
Ergonomski jeklen okvir, aluminijast nosilec krmila fajfa (lažji od jeklenega nosilca).
5
Sedež / sedežna opora
Aluminijasti obroči z eno steno. Pnevmatiki zahtevata stalen tlak (med 3,5 in 4,5 bari), da se prepreči prebadanje in zvijanje obroča. Privita pesta za preprečitev kraje.
6
Pnevmatike
28-palčni pnevmatiki za večje udobje. To kolo se lažje izogiba oviram (robnikom, pokrovom jaškov, luknjam v cestišču itd.). Zračnice so opremljene z avtomobilskimi ventili, zato lahko pnevmatike napolnimo na bencinskem servisu. Pnevmatike zahtevajo stalen tlak med 3,5 in 4,5 barov (odvisno od teže uporabnika) za preprečevanje prebodov.
7
Dodatki, oprema
Blatnik, stojalo, prtljažnik, ki vzdrži do 27 kg (skladen s standardom za podporo otroškega sedeža), sprednja in zadnja LED-luč, ki ju napaja običajen dinamo. LED-luči 10 luksov, vgrajene v okvir, tako da vidite 30 m pred sabo in ste vidni s 150 m od zadaj. Sprednja košara lahko nosi 7 kg. Ščitnik za verigo.
8
Teža
19 kg
9
Združljivost
Na končne čepe (krmila) se lahko namesti VIOO CLIP luči (ki se prodajajo ločeno). Prostor za pritrjeno ključavnico in zložljivo ključavnico. To kolo je združljivo s celotno serijo B'Twin prtljage. Toplo vam priporočamo, da pri tem kolesu uporabljate otroški sedež, ki se namesti na prtljažnik.
Informacija / Koncept / Tehnologija
Sestava
Okvir (kolo) : 100.0% Jeklo
    Show results for