Črni usnjeni gimnastični copati 520

8382124

DOMYOS

9,99 €

-20%

7,99 €

Reduced price! Črni usnjeni gimnastični copati 520

Služi za: Copati so zasnovani za trening gimnastike v klubu ali v šoli.
Copati, ki so enostavni za obuvanje in imajo odličen podplat, ki zagotavlja odličen stik s podlago. Usnjeni copati omogočajo večje udobje in zračnost.
Velikosti

Izdelka trenutno nimamo na zalogi, vendar pa ga lahko naročite. Za informacije o naročilu se obrnite na naše zaposlene prek elektronske pošte: webshop.slovenia@decathlon.com ali pa pokličite na: +386 1527 2581.

Stanje
     zalog

Preglej vse trgovine

Prednosti
PrilagodljivostPodplat iz mikrovlaken za boljši stik s podlago in telovadnimi orodji.
Enostavno oblačenjeElastični copati, ki so enostavni za nošenje.
Garancija2 Leta
Tehnične informacije

1
Kateri gimnastični copati so najbolj primerni?
Za šolsko telovadbo in gimnastiko na trdih podlagah priporočamo uporabo platnenih gimnastičnih copatov s poltrdim podplatom. Gimnastični copati morajo omogočiti, da boste čutili tla ali orodja pod vašimi stopali. Zaradi tega so ti gimnastični copati s podplatom iz mikrovlaken najboljši. Za ritmično gimnastiko so najboljše špičke, ki bodo ščitile vaše prste.
2
Zakaj nositi gimnastične copate?
Veliko telovadcev telovadi bosih, ker jim je udobneje in bosi bolje čutijo tla. Kljub temu je dobro, da se že otroci navadijo nositi gimnastične copate. Najpomembnejši razlog za to je higiena. Še en razlog je oprijem: gimnastični copati ne drsijo. Z uporabo gimnastičnih copatov lahko prav tako preprečite razvoj različnih težav, ki se pojavijo v otroštvu.
3
Do katerih težav lahko pride?
Ker so stopala gimnastičarjev izpostavljena ponavljajočim se udarcem brez blaženja, se lahko v predelu pete pojavijo mikro poškodbe, ki povzročajo bolečine. Ta težava se pojavi v fazi otrokove rasti. Najboljši način za preprečevanje različnih težav je nošenje gimnastičnih copatov z zaščito v predelu pete, ki bo ublažila udarce in preprečila nastajanje poškodb.
Karakteristike
VelikostiOtroci od 11 do odrasli 8

BarvaČrna, bela

Na voljoV usnju
Informacija / Koncept / Tehnologija
Sestava
Zgornji del : 100.0% Goveje usnje Podplat : 100.0% Poliester Podloga in vložek : 100.0% Poliester

Test produkta
Testiranje oblačila na pranje in sušenje je dokazalo, da oblačilo ohrani obliko in barvo. Teste redno izvaja neodvisni laboratorij, kar zagotavlja ohranjanje naših standardov kakovosti.

nasvet o shranjevanju
Po vsaki aktivnosti copate prezračite.
    Show results for