Rumena tekaška ura ONMOVE 500 (z GPS-om)

8391962

KALENJI

Služi za: Ura je zasnovana, da lahko merite hitrost in razdaljo vaših tekov in načrtujete intervalne vadbe.
Iščete enostavno uro za merjenje svojih dosežkov? Merite svoj srčni utrip na zapestju in načrtujte svoj intervalni trening s to GPS uro.

Stanje
     zalog

Preglej vse trgovine

Prednosti
FunkcijeMerite razdaljo, hitrost/tempo in ciljno območje na zapestju.
TreniranjeOpravite intervalni trening ali dosegajte ciljna območja s pomočjo ure.
PovezljivostPrenesite svoje treninge na pametni telefon in Stravo prek povezave z uro.
AvtonomijaNapravo lahko uporabljate 7 ur v načinu GPS ali 10 dni kot uro.
VodoodporenTecite brez skrbi pred brizgi, saj je ura neprepustna.
KompatibilnostZdružljiva s prsnim pasom Bluetooth Smart: beleži srčni utrip.
GarancijaUra z dvoletno garancijo. Nadomestni deli so na voljo: 2 leti.
Tehnične informacije

1
Merite svoje aktivnosti
S pomočjo GPS ure ONmove 500 boste z lahkoto spremljali vse ključne kazalnike, ki vam bodo pomagali k uspehu: Štoparica | Hitrost (trenutna in povprečna) | Tempo (trenuten in povprečen) | Razdalja | Porabljene kalorije | Možnost prikaza trenutnega srčnega utripa s prsnim pasom Bluetooth Smart) | Čas | Datum | Alarm | Osvetlitev ozadja.
2
Vaš srčni utrip na vašem zapestju
Za merjenje srčnega utripa več ne potrebujete pasu. Ura ONmove 500 meri vaš srčni utrip direktno na zapestju.
3
Tehnologija Philips
Naše ekipe za raziskave in razvoj so 2 leti preizkušale različne tehnologije za merjenje srčnega utripa na zapestju. Odločili smo se za uporabo najnovejše senzorske tehnologije Philips, ki nam omogoča, da vam ponudimo enega izmed najbolj zanesljivih senzorjev na tržišču.
4
Trenirajte brez zamikanja s pomočjo tehnologije Fastfix
Naj bo satelitski signal hitreje zaznan in trenirajte brez zamikanja zahvaljujoč tehnologiji FastFix. FastFix se samodejno posodi, ko uro ONmove 220 povežete s programsko opremo. Za prenos programske opreme ONconnect obiščite support.decathlon.fr
5
Oglejte si podatke o vadbi na vašem pametnem telefonu
S pomočjo tehnologije Bluetooth Smart lahko podatke o vadbi prenesete na svoj pametni telefon*. Uporabite aplikacijo myGeonaute Connect (na voljo za iOS in Android). Seznam združljivih pametnih telefonov si lahko ogledate tu: compatibilité smartphone
6
Uživajte v združljivosti z omrežjem Strava
Želite deliti svoje treninge s prijatelji, jim slediti in se tekmovati celo z njimi? Aplikacija MyGeonaute Connect je združljiva s športnim družabnim omrežjem STRAVA. Za prenos vaših podatkov na Stravo uporabite aplikacijo myGeonaute Connect prek Bluetootha.
7
Izboljšajte svoje dosežke z intervalnim treningom
Enostavno nastavite celoten intervalni trening z uro ONmove GPS: čas ogrevanja, čas aktivne vadbe, čas počitka in sprostitve, število ponovitev intervala in čas počitka med intervali.
8
Način za različne načine
Zdaj je z uro ONmove 500 na voljo tudi način več športov. Izberite šport na začetku treninga. Prikazani podatki se bodo prilagodili vrsti športne aktivnosti. Podatke lahko prilagodite za vsak razpoložljiv šport: tek,kolesarjenje, hoja, pohodništvo, drugo.
9
Razporejajte svojo energijo s funkcijo ciljnega območja
Učinkoviteje razporedite svoj trud in dosegajte svoje cilje veliko lažje. Funkcija ciljnega območja vam omogoča da konfigurirate hitrost, tempo ali območje srčnega utripa. Ta funkcija omogoča, da sprotno spremljate, ali ste v ciljnem območju, ki ste ga nastavili. Grafični prikaz in zvočni signal vas opozorita, če ste zunaj želenega ciljnega območja.
10
Nadmorska višina in napredovanje v višini
Ura ONMove 500 vam s pomočjo tehnologije GPS sporoči trenutno nadmorsko višino in napredovanje v višini (pozitivno ali negativno).
11
Samodejni prikaz časa kroga
Nastavite izbrano razdaljo in samodejno se vam izpiše čas kroga.
12
Ročno merjenje časa kroga
Z GPS uro ONmove 500 lahko čas kroga ali vmesni čas beležite tudi ročno. Vsak pritisk gumba prikaže informacijsko okence, kjer sta navedena čas in število opravljenih krogov. Te podatke najdete tudi na svojem računu decathloncoach.com (v svojem profilu in v povzetku).
13
Štoparica se samodejno vključi in izključi
Ko se ustavite, se samodejno ustavi tudi štoparica. Ko se znova začnete gibati, se merilnik ponovno zažene (funkcijo lahko onemogočite).
14
Bodite pozorni na hidracijo in prehrano
Želite izboljšati svoje dosežke? Ne pozabite na prehrano in hidracijo. Če ste lačni ali žejni, bo telo utrpelo pomanjkanje. Naš nasvet? Nekaj popijte vsakih 15 minut in pojejte vsako uro. Da bi vam bila v pomoč, ura ONmove 500 sproži alarm za hidracijo in prehrano (oba lahko nastavite ali izklopite), ki vas spomni, da je čas, da nekaj popijete ali pojeste.
15
Shranite podatke in analizirajte svoj napredek
Prenesite in shranite svoje treninge na brezplačni račun s pomočjo programske opreme ONconnect ali aplikacije myGeonaute. Oglejte si podrobne podatke od vadbi in sledite vašemu napredku iz tedna v teden.
16
Izvoz podatkov v GPX
S pomočjo decathloncoach.com lahko podatke izvozite v formatu GPX. Tako lahko še naprej uporabljate svojo priljubljeno športno aplikacijo (Strava, Runkeeper itd.).
17
Zatesnjenost
Tecite brez skrbi tudi po dežju: ura je neprepustna za brizganje.
18
Pomnilnik
Izkoristite spomin za več kot 80 ur aktivnosti.
19
Življenjska doba baterije
Baterija zdrži 7 ur ob uporabi GPS-a in 10 dni v načinu delovanja ure, saj ima baterijo lithium-ion. Kaj pa polnjenje? Ura je združljiva s polnilci 5V - 1A in potovalnimi polnilci, saj ima mikro USB/USB kabel (priložen), za popolno polnjenje pa je potrebna le ena ura in pol.
20
Je ura združljiva s pametnim telefonom
Vaša ura ONmove 500 GPS je združljiva s telefonom Apple iPhone 4s in poznejšimi sistemi ter Androidom 4.3 in poznejšimi različicami.
21
Je ura združljiva z računalnikom
Vaša ura ONmove 500 GPS je združljiva z Windows XP in poznejšimi operacijskimi sistemi ter Mac OS X 10.6 ter poznejšimi operacijskimi sistemi.
22
Združljiva z merilnikom srčnega utripa: Bluetooth Smart
GPS ura ONmove 500 je združljiva s pasom za merjenje srčnega utripa Geonaute DUAL Bluetooth Smart. Omogoča, da določite ciljno območje srčnega utripa in tako spremljate intenzivnost vadbe.
23
Velikost
Debelina: 15 mm. | Premer: 45,5 mm.
Informacija / Koncept / Tehnologija
Sestava
Zunanji material : 85.0% Polikarbonat - akrilonitril butadien stiren, Zunanji material : 10.0% Guma - termoplastična (TPR), Zunanji material : 5.0% Akril Notranji prostor : 70.0% PCBA, Notranji prostor : 15.0% Baker, Notranji prostor : 10.0% Silikon, Notranji prostor : 5.0% Nerjavno jeklo Jermen : 100.0% Termoplastični poliuretan

Test produkta
Vse izdelke Decathlon je testiralo veliko število uporabnikov v pogojih, za katere so bili zasnovani. Izvajanje testov nadzira in usklajuje ekipa inženirjev, izbranih posebej za ta namen. Izvajanje testov omogoča produktnim vodjem, inženirjem in celotni ekipi Decathlon, da razvija, oblikuje in izdeluje izdelke, ki bodo zadovoljili naše stranke.
    Show results for