Živo rdeča ženska jakna HYBRID

8495179

SIMOND

Služi za: Jakna je zasnovana za gorništvo in turno smučanje pri temperaturah blizu 0 °C.
Hibridna jakna iz različnih materialov: polnila, raztegljivega softshella in flisa. Ti materiali so uporabljeni za všitke na kritičnih področjih. V kapuco je vgrajena ruta za zaščito pred vetrom.
Velikosti

Stanje
     zalog

Preglej vse trgovine

Prednosti
ToplotaToplotna izolacija (100 g/m²), priporočljiva temperatura uporabe: +2 °C.
Svoboda gibaRaztegljivi všitki iz flisa pod pazduhami in na hrbtu za neovirano gibanje.
Odpornost proti abrazijiSoftshell material na delih, ki so podvrženi obrabi.
KompaktnostProdaja se skupaj z vrečko za shranjevanje.
PrezračnostFlis pod pazduho uravnava neprijeten občutek vročine med intenzivno aktivnostjo.
KompatibilnostKapuca iz dvojnega materiala omogoča nošenje čelade, kljub temu pa ni prevelika.
Garancija2 Leta
Tehnične informacije

1
Tehnologija Body map
Materiali so nameščeni na delih jakne, kjer je to potrebno. Polnilo z gostoto 100 g/m² na prsih, hrbtu in nadlakti skrbi za toploto. Softshell material, ki je nameščen na podlahti in spodnjem delu jakne, ščiti predele, ki so v stiku s plezalnim pasom in steno. Tanek raztegljiv flis pod pazduhami in na hrbtu skrbi za neovirano gibanje in uravnavanje toplote.
2
Kapuca
Kapuco iz dvojnega materiala softshell z ruto uporabite v mrazu ali v močnem vetru. Nosite jo predvsem pod čelado, zaradi izredno elastičnega materiala softshell pa jo lahko namestite tudi prek čelade.
3
Dodatki
Dvosmerna sprednja zadrga omogoča lahek dostop do pripenjalne zanke na plezalnem pasu. Na spodnjem delu jakne je dodan pritiskač za zapenjanje, ko je zadrga zaprta. Notranji žep z zadrgo za shranjevanje.
4
Rezultat za primerjavo okoljskih vplivov izdelkov
Vpliv izdelka na okolje je izračunan glede na njegovo celotno življenjsko dobo in upošteva različne dejavnike. Izdelku je dodeljena splošna ocena (A, B, C, D, E), ki omogoča, da izdelek primerjate z isto ali drugo vrsto izdelka (majice, hlače, nahrbtniki itd.) in tako z lahkoto prepoznate izdelek, ki ima najboljši vpliv na okolje. Podjetje Decathlon se je prostovoljno odločilo za prikaz te sheme okoljskih oznak. Za več informacij obiščite: http://sustainability.decathlon.com/.
Informacija / Koncept / Tehnologija
Sestava
Notranjost : 100.0% Poliamid Glavni material : 100.0% Poliamid Polnilo : 100.0% Poliester Zunanji material : 80.0% Poliester, Zunanji material : 20.0% Poliuretan Zaplata : 94.0% Poliester, Zaplata : 6.0% Elastan Kapuca : 79.0% Poliester, Kapuca : 17.0% Poliuretan, Kapuca : 4.0% Aluminij

Test
Ekipa gornikov znamke Simond.
    Show results for