Skrij filtre
Filtri 0
Razvrsti po :
Filtri 0
 • Kolesarski števec 1040 SOLAR
 • Kolesarski števec 1040 SOLAR
 • Kolesarski števec 1040 SOLAR
 • Kolesarski števec 1040 SOLAR
 • Kolesarski števec 1040 SOLAR
 • Kolesarski števec 1040 SOLAR
 • Kolesarski števec 1040 SOLAR
 • Kolesarski števec 1040 SOLAR
 • Kolesarski števec 1040 SOLAR
Kolesarski števec 1040 SOLAR
GARMIN
8800890

Kolesarski števec 1040 SOLAR

749,99 €
Z davkom
 • Kolesarski števec 1040 SOLAR
 • Kolesarski števec 1040 SOLAR
 • Kolesarski števec 1040 SOLAR
 • Kolesarski števec 1040 SOLAR
 • Kolesarski števec 1040 SOLAR
 • Kolesarski števec 1040 SOLAR
 • Kolesarski števec 1040 SOLAR
 • Kolesarski števec 1040 SOLAR
 • Kolesarski števec 1040 SOLAR
Kolesarski števec 1040 SOLAR
Size :
Ni na voljo prek spleta

Razpoložljivost v trgovinah

Števec Edge 1040 zagotavlja dinamično sledenje zmogljivosti in podatke, ki jih potrebujete za napredek. Vas zanima?

PREDNOSTI

Funkcije

Funkcije

Čas, razdalja, vzpon in položaj.
Kardio in navigacija.
Otipljivost

Otipljivost

Zaslon na dotik.
Kontrola smeri

Kontrola smeri

Navigacija in načrtovanje poti.
Povezljivost

Povezljivost

Povezava prek brezžičnega interneta in Bluetootha.
Avtonomija

Avtonomija

Trajanje baterije do 100 ur. Napajanje na sončno svetlobo.
Treniranje

Treniranje

Sinhronizirani treningi in upravljanje treningov.
Vodoodporen

Vodoodporen

Ocena vodotesnosti IPX7.

TEHNIČNE INFORMACIJE

Materiali in zasnova

Tanek, aerodinamičen in čvrst. Edge 1040 ima nov dizajn, ki je 3 mm daljši za bolj moderno in aerodinamično obliko. 130-g ohišje iz zlitine vključuje veliko bolj trpežen aluminijast nastavek za pritrjevanje (obrne se za 1/4 obrata), ki je bolj odporen na vibracije zaradi neravnih terenov (kolesarjenje po makadamih, gorsko kolesarjenje).

Izboljšan uporabniški vmesnik

Popolnoma obnovljen uporabniški vmesnik za enostavnejši in bolj intuitiven dostop do podatkov in funkcij. Strukturiran je okoli pripomočkov in enega glavnega menija. Konfiguracija naprave in povezane funkcije smo tudi poenostavili (tudi dvojna Bluetooth povezava, na primer).

Velik barvni zaslon na dotik

Barvni zaslon visoke ločljivosti, enak tistemu na Edge 1040. Ima 8,89-cm diagonalo (282 x 470 točk) in je protiodseven in zmogljiv. Tako se odlično prilagaja zunanji svetlobi glede na pogoje svetlosti, zaslon na dotik pa deluje odlično tudi, če imate rokavice ali če zunaj dežuje.

Povezan računalnik: pametna obvestila, Connect IQ in sinhronizacija z Garmin Connectom

Prejemajte pošto, sporočila in obvestila na Edge, ko je ta sinhroniziran z združljivim pametnim telefonom.
Prenesite si podatke in aplikacije ter dodatke iz trgovine Connect IQ.
Aplikacija Garmin Connect je dom rastoče spletne skupnosti, kjer se lahko uporabniki povežejo med vožnjo, sodelujejo v izzivih ali delijo svoje dosežke.

Navigacija: Garmin Cycle Map, Back To The Start

Vozite se z vnaprej naloženimi kartami, ki vam zagotavljajo podatke o višini in zanimivih točkah ter vam omogočajo iskanje naslovov.
Nikoli se ne izgubite po zaslugi funkcij podrobne navigacije in obvestil, ki vas opozarjajo, kje morate naslednjič zaviti. Števec Edge 1040 vam pomaga, da se vrnete na pot, če zaidete z nje, in vas vodi nazaj na začetno točko, če se želite domov odpraviti prej, kot je bilo načrtovano.

Generator priljubljenih poti

Edge 1040 uporablja milijarde kilometrov poti, ki jih naložijo kolesarji, da bi vam predlagali najboljšo pot na osnovi najbolj priljubljenih cest in poti. Preživite več časa na kolesu in manj časa med čakanjem po zaslugi načrtovalca poti, ki je dvakrat hitrejši, kot je bil pri predhodnih modelih.

Mapiranje z več vsebinami

Števec ima 64 GB spomina in ima prednaloženo Topo Active Europe + Cycling Map Europe - 47 držav s temami, specifičnimi za vsako vrsto vadbe ter poudarjenimi najpomembnejšimi informacijami.
Prikazuje Priljubljenost poti najbolj priljubljenih cest in poti med Garminovimi uporabniki. Uporablja milijone kilometrov iz podatkov Garmin Connect, ki so jih zbrali športniki, da bi ustvarili najboljše itinerarje.

Aplikacija Trailforks in način Forksight

Prenesite si brezplačno aplikacijo Trailforks iz naše trgovine Connect IQ, nato odklenite karte Trailforks na vašem Edgu, vključno s pogoji poti, zemljevidi in ostalim.
Ko uporabljate aplikacijo Trailforks, ta način samodejno izpiše prihajajoča razpotja in vam pokaže vaš položaj na mreži poti.

Podaljšano delovanje baterije

Števec ima 1900 mAh litij-ionsko baterijo, katere zmogljivost je večja, da bi dosegli večjo zdržljivost baterije za daljše in večdnevne vožnje. Rekordna zdržljivost baterije - 45 ur v načinu GPS in 100 ur v načinu varčevanja. SOLAR GLASS
Power Glass™ solarno steklo podaljša zdržljivost baterije za skoraj 60 % v primerjavi s predhodnimi generacijami. Polni se tudi, ko je ugasnjen.

Večpasovni GPS

Ta nova funkcija, edinstvena za Garmin, je izraz visoke tehnologije, ki zagotavlja neprimerljivo preciznost v določanju položaja GPS. Po zaslugi stalnega preračunavanja položaja na dveh frekvencah vsakega GNSS večpasovnega združljivega omrežja ta tehnologija določa in učinkovito izloča slabe podatke določanja položaja in tako zagotavlja večjo natančnost, še posebej v kanjonih, mestih in zahtevnih gorskih okoljih.

Visoko zmogljivi vgrajeni senzorji

Enako kot predhodnik tudi ta števec vključuje vse bistvene senzorje za pridobivanje natančnih podatkov, vključno z barometričnim višinomerom, senzorjem temperature, kompasom, merilnikom pospeška in magnetometrom. Opremljen je s terminali, združljivimi s kompletom Garmin Charge.

Večji spomin in USB C

Za prenos dodatnih kart ima števec 64 GB notranjega spomina. Števec je zdaj opremljen z novim standardom USB-C. Naprava je združljiva tudi z ANT+, Bluetooth Low Energy in WiFi senzorji.
Spremlja nivo napolnjenosti baterije s poročili po tekmovanjih na napravi in zagotavlja opozorila za baterijo prek Garmin Connect Mobila.

Funkcije upravljanja zmogljivosti: načrtovanje (1)

"Cycling capacity"
Določa športnikovo sposobnost in pomaga pri načrtovanju treninga. Ta analiza temelji na podatkih o VO2 Max, anaerobnih in aerobnih zmogljivostih in aerobni zdržljivosti ter razlaga vrsto treninga, ki je potreben za napredek. Recovery and tracking of physical condition
Spremlja razvoj fizične pripravljenosti s treningi in zagotavlja nasvete ter natančne podatke o okrevanju.

Funkcije upravljanja zmogljivosti: priprave (1)

Training features
Ustvarite in prenesite brezplačne treninge z Garmin Connecta*. Ustvarite enostaven trening neposredno prek Edga.

Funkcije upravljanja zmogljivosti: priprave (2)

Vnesite svoje cilje, proste dneve, nivo aktivnosti in razpoložljive senzorje, da bi prenesli prilagojen brezplačen načrt treninga neposredno z Edga. Ta načrt je lahko povezan s specifičnim tekmovanjem (Gran Fondo, Cyclosportives, Stage of the Tour de France itd.) in tako zagotovi prilagojen načrt, ki traja 30 ali več tednov, vključno z vsemi fazami priprav (splošne priprave, specifični treningi itd.).

Funkcije upravljanja zmogljivosti: priprave (3)

Ko preskočite trening, je fokus na prioritetnih treningih in ne na treningu nižje prioritete, ki je načrtovan za tisti dan. V načrtu so ti treningi označeni s "key" ali "long". Treningi so predstavljeni s ciljnim območjem srčnega utripa. Cilj te funkcije je, da zagotovi nasvete kolesarjem, ki ne sledijo specifičnemu načrtu treniranja, si pa vseeno želijo napredka.

Funkcije upravljanja zmogljivosti: izvajanje (1)

Power guidei: Uravnavajte svoje delo s funkcijo vodiča moči, ki priporoči ciljna območja moči med vožnjo. Real-time endurance level – STAMINA
Funkcija nivoja vzdržljivosti v realnem času - Moč spremlja in pomaga športnikom upravljati s fizičnim trudom skozi celotno vožnjo. Prikazuje porabo energije in pomaga športniku, da se izogne onemoglosti zaradi prehitrih začetkov.

Funkcije upravljanja zmogljivosti: izvajanje (2)

Funkcija ClimbPro:
Samodejno prikazuje vzpone med vožnjo in natančno določa % vzpona ter število preostalih kilometrov. Odlična za boljše upravljanje z energijo.
Podatki o vzponi so vidni na Garmin Connect Mobile. Prehrana in hidracija: Števec zapisuje tudi podatke o prehrani in hidraciji glede na vročino, višino, srčni utrip in moč, da bi lahko zagotovil posebna opozorila med treningi.

Funkcije električnega kolesa

Pred vožnjo: pametni algoritem uporablja podatke o vzponu, vgrajene v karto, kot tudi podatke o kolesarju in kolesu, da bi lahko prikazoval indikator razdalje v načrtu poti. Med vožnjo: prikazuje dinamičen razpon na podlagi stvarne porabe baterije kolesa z uporabniku namenjenimi opozorili glede težav z baterijo. Po vožnji: nivo baterije električnega kolesa/poročilo o porabi.

Varnostne funkcije (1)

Detektor nesreče in zahtevek za pomoč* Ročno ali, v primeru padca, števec pošlje GPS položaj in zahtevek za pomoč trem izbranim stikom. Te funkcije zahtevajo povezavo s pametnim telefonom.

Varnostne funkcije (2)

LiveTrack* Simplification - Improvement
Omogoča prijateljem in družini, da lažje spremljajo vaše vožnje.
Nova različica funkcije Live Track vam omogoča, da delite svoje načrtovane vožnje, tako da lahko tisti, ki vas spremljajo oddaljeno vidijo, kje ste bili in kam ste namenjeni. Sejo Live Track lahko zaženete neposredno na Edgu.

Varnostne funkcije (3)

Novo - združljivost s Full Varia
Vidite in bodite videni ter snemajte, kaj se vam približuje od zadaj s pomočjo Varia Radar - ta obvešča kolesarje o vozilih, ki se jim približujejo od zadaj ("vidite") - 8 vozil do 140 m, in poveča pozornost voznikov na kolesarje na cesti ("bodite videni").
Različica RCT 715 zapisuje in shranjuje slike pred, med in po dogodkih, če zazna nesrečo.

Vsebina škatle

Le naprava: Edge 1040 Solar, standardni nosilec, sprednji nosilec, trak za privezovanje, USB kabel, dokumentacija.