Novost: naročila Click&Collect iz skladišča lahko sedaj plačate tudi po povzetju v trgovini. Plačilo je možno le z bančno kartico.
Sklic : 8551575
Dodaj na moj seznam želja
Izdelek je že dodan
DODATKI IN TORBE ZA SNOWBOARD

Deskarska plošča CARVING BOOSTER

DREAMSCAPE
Decathlon
Ali ste naveličani padce zaradi tega, ker vaše noge segajo čez desko? Zasnovali smo ploščo, ki vam bo v pomoč. 2 plošči, 8 velikih vijakov in 2 vodila preprosto vstavite pod vezi znamke Wed'ze.

Prednosti izdelka

Anatomska oblika Plošča je zasnovana za preprečevanje padcev pri številki čevljev 10 ali večjih.
Oprijem Imeli boste več oprijema, ker se boste lahko bolj naslonili.
Kompatibilnost Združljive vezi: Snb 100 (8546665) in All Road 500 (8549533).

Tehnične informacije

Namestitev

Odvijte vijake vezi in vezi odstranite iz deske. Vodilo namestite na 4 luknje, na katere želite namestiti vezi. Namestite in držite ploščo Carving Booster pod vezmi. Namestite ploščo vezi pod želenim kotom. Držite ploščo vezi, vezi in ploščo Carving Booster in jih natančno namestite. Vse skupaj privijte s 4 vijaki in podložkami.

Zakaj plošča Carving Booster ni združljiva z vsemi vezmi na tržišču?

Dolžina vijakov! Vse vezi niso enako debele. Že nekaj mm ima lahko hude posledice.
Predebela plošča vezi: vijakov ne morete priviti. Pretanka plošča vezi: vijak bo segel skozi desko. Pri nameščanju plošče Carving Booster na nove vezi uporabite ustrezno dolge vijake.

Zakaj je pomembno, da uporabite priložena vodila?

2 funkciji:
glede na dolžino vijakov potrebujete vodila, ki zagotavljajo, da bodo vijaki pravilno priviti in obremenjeni in za omejitev privijanja. Če se plošča vezi ne dotika deske, se lahko plošča deformira. Zaradi tega morate uporabiti distančnik, ki je prilagojen dolžini vojakov ter debelini plošče vezi in globini vezi.

Sestava / nasvet

Sestava
Ogrodje
67% Poliamid 6, 33% Nerjavno jeklo
Prepovedana uporaba: Združljive samo vezi SNB100 in ALL ROAD 500.
Pravno obvestilo Izdelek je zasnovan za deskanje na snegu. Tehnične lastnosti izdelka morda niso primerne za uporabo v druge namene. Priporočamo, da pri deskanju nosite čelado ter uporabljate zaščito za hrbet in zaščitne hlače.

Naše obveze

Garancija: 2 Let

vaše ocene

Ocene članov naše ekipe