Sklic : 8493678
Dodaj na moj seznam želja
Izdelek je že dodan
ŽENSKE POHODNIŠKE HLAČE

Temno sive ženske pohodniške hlače MH100

QUECHUA
4.4/5
4.4/5
Ocena velikosti
Trenutno ocene velikosti izdelek še nima
Po nakupu izdelka lahko ocenite ustreznost velikosti
Decathlon
Hlače so namenjene rednim pohodnicam, ki iščejo udobje in neovirano gibanje. Agnès na naših fotografijah je visoka 1,75 m in nosi velikost 10.

Prednosti izdelka

Svoboda giba Raztegljivi všitki na nogah in na zadnjem delu.
Prenos vlage Material odvaja znoj.
Lahkost V velikosti M tehtajo le 200 g.
Hitro sušeč Sintetičen material omogoča hitro sušenje, ko se zmoči zaradi znoja.
Žepi Dva žepa za roke.
Anatomska oblika Delno elastičen pas.

Tehnične informacije

Kroj

Hlače imajo športen kroj in zagotavljajo neovirano gibanje, saj imajo na nogi in na zadnjem delu raztegljive všitke. Delno elastičen pas skrbi za boljše prileganje. Pritiskači in zanke za pas omogočajo, da lahko nosite tudi svoj pas.

Preizkus odvajanja vlage

Pri zmogljivosti materiala na odvajanje znoja in sušenje merimo: vpojnost materiala, sposobnost materiala, da ne zadržuje znoja, hitrost sušenja itd. Stopnja 1/5 je primerna za nizko intenzivne aktivnosti, kjer se ne potite premočno. Vse naše pohodniške hlače imajo stopnjo učinkovitosti 3/5.

Naš pristop k varovanju okolja

Zavedamo se, da moramo ohraniti naše naravno igrišče, zato si znamka Quechua prizadeva, da bi zmanjšala okoljski vpliv svojih izdelkov.
Izdelek ni ekološko zasnovan, vendar pa si vsakodnevno prizadevamo za večjo odgovornost: ekološka zasnova, možnost popravila in trajnost so srce našega razvoja.

Primerjava okoljskega vpliva izdelkov

Vpliv izdelka na okolje je izračunan glede na njegovo celotno življenjsko dobo in upošteva različne dejavnike. Izdelku je dodeljena ocena od A do E, ki omogoča, da sprejmete odgovornejšo odločitev. Z njeno pomočjo enostavno prepoznate izdelek, ki ima najboljši vpliv na okolje. Omogoča primerjavo z izdelki iz iste skupine (npr. nahrbtniki). Podjetje Decathlon se je prostovoljno odločilo za prikaz te sheme okoljskih oznak.

Zasnova izdelka:
naše strokovno znanje

Globalni oblikovalski center znamke Quechua ima sedež v Passyju, ob vznožju gore Mont Blanc v francoskem departmaju Haute-Savoie.
Ta lokacija predstavlja pravo mesto za druženje naših ekip (oblikovalcev, vodji izdelkov, inženirjev itd.) ter ljubiteljev športov na prostem.
Odlična prednost pri oblikovanju naših izdelkov za gorske pohode, pri katerih vam ponujamo vse naše znanje.

Podrobneje Manj

Sestava / nasvet

Sestava
Glavni material
100% Poliamid
Zaplata
85% Poliamid, 15% Elastan
Žep
100% Poliester
Navodila za vzdrževanje: Kemično čiščenje ni dovoljeno. Zaprite zadrge pred pranjem.
Navodila za pranje
Strojno pranje - 30° max - normalno
Strojno pranje - 30° max - normalno
Ne uporabljajte belila
Ne uporabljajte belila
Ni primereno za strojno sušenje
Ni primereno za strojno sušenje
Ne likajte
Ne likajte
Ni primereno za kemično čiščenje
Ni primereno za kemično čiščenje
Nasveti glede zaloge Hranite jih v čistem in suhem prostoru.

Naše obveze

Da bi izpolnili vaše zahteve, izdelke znamke Quechua preizkušamo v gorah pri pogojih, na katere boste naleteli med pohodi. Naše ekipe in skupina preizkuševalcev, ki jo sestavljajo partnerji, amabasadorji in stranke, izdelke preizkušajo med razvojem, vse dokler jih ne ponudimo v trgovinah.
Preizkusni izdelek Pri zasnovi in inovaciji izdelkov znamke Quechua prispeva tudi naš športni laboratorij Decathlon Sportslab, ki se nahaja v Lillu.
Tako lahko združimo štiri različne teme in tehnološka orodja: oblika postave (še posebej 3D analiza), znanost gibanja, toplotno udobje (s štirimi klimatskimi komorami) ter znanost vedenja in občutenja. Prav tako opisujemo posebne lastnosti preizkusov izdelka (npr. prha, vetrovnik itd.).
Garancija: 2 Let

vaše ocene

Ocene članov naše ekipe