Sklic : 8502475
Dodaj na moj seznam želja
Izdelek je že dodan
BODYSURF

Črna ročna deska za bodysurfing HANDPLANE 100

RADBUG

Barva : BLACK

Decathlon
Deska je zasnovana za odkrivanje in napredovanje v bodysurfingu: umetnosti deskanja na valovih s telesom. Namestite jo na roko. Priporočamo uporabo plavuti. Odkrijte neprimerljive občutke bodysurfinga s preprosto ročno desko, ki je primerna za vse velikosti. Razbremeni vaše telo za lažje lovljenje in nadzor valov.

Prednosti izdelka

Ergonomski prijem Prilagodljiv trak za namestitev na roko.
Stabilnost Razbremenite in usmerite svoje telo v val. Primerna je za vse velikosti.
Kompaktnost Prostornina: 2,5 l. Pospravite jo v nahrbtnik. Priporočamo uporabo plavuti.
Odkrijte podrobnosti o svojem izdelku

Tehnične informacije

Kaj je bodysurfing?

Bodysurfing je športna aktivnost, pri kateri na valovih deskate s pomočjo svojega telesa. Izvajate jo s pomočjo plavuti in ročne deske (uporabljate le eno ročno desko).

Kaj je ročna deska?

Ročna deska (poznana tudi kot deska za bodysurfing) je majhna deska, ki jo namestite pod vodilno roko, da poskrbite za lažje drsenje in zavijanje v valovih.
Ročna deska je izdelana iz lahkega in mehkega materiala, ki poveča plovnost in poskrbi za razbremenitev teže deskarja, zaradi česar lahko lažje ujame val.
Ima zaobljeno obliko, ki zagotavlja boljše drsenje in izboljša nadzor smeri. S prilagodljivim trakom jo lahko prilagodite tako, da se prilega vsem velikostim rok.

Uporaba ročne deske: premikanje in položaj v vodi

Roko položite v trak ročne deske in ga po potrebi prilagodite. Za odriv boste poskrbeli s plavutmi. Med premikanjem v vodi lahko ročno desko uporabljate pri zamahih, ki jih izvajate pri plavanju kravla, ali pa jo porivate pred seboj z iztegnjenima rokama.

Uporaba ročne deske: lovljenje valov in deskanje na valovih

Če želite ujeti val, se postavite tako, da gledate proti obali in močno brcnite z nogami/plavutmi. Pri tem naj bo vaše telo iztegnjeno, roki iztegnite naprej, dlani pa naj počivajo na deski.
Ko ujamete val, celo telo premaknite v smeri lomljenja vala (desno ali levo). Takrat se lahko odločite, ali boste obe roki obdržali na deski, ali pa boste en roko iztegnili nazaj ob telo, ki mora biti kar se da iztegnjeno.

Katere plavuti naj izberem za bodysurfing?

Večina plavuti za bodyboarding je primernih za bodysurfing. Da bi poskrbeli za najboljše razmerje med potiskom in udobjem vam priporočamo, da izberete plavuti za bodyboarding 500 znamke Olaian. Plavuti so simetrične, da poskrbijo za večjo moč med brcanjem. Prav tako imajo vrvico, ki skrbi, da jih ne izgubite.

Varnostna navodila in vedenje v vodi (1. del)

Bodysurfing je fantastičen šport, pri katerem pa morate za dobro zabavo in varnost vseh upoštevati določena pravila.
1. Pozanimajte se in si oglejte lastnosti mesta, kjer boste deskali: tok, kamenje, vpliv plimovanja, velikost valov, število oseb v vodi itd. 2. Ne precenite svojih sposobnosti in izberite lažje mesto, če pogoji niso primerni za vas. 3. Uporabite primerno opremo: poskrbite da so plavuti in deska v dobrem stanju in izberite primerno obleko za deskanje.

Varnostna navodila in vedenje v vodi (2. del)

4. Upoštevajte pravila za vrstni red deskanja na valovih: prednosti imajo tisti, ki se nahajajo najbližje zlomljenega vala. 5. Veslajte okoli območja deskanja, da se vrnete na mesto, kjer se lomijo valovi. 6. Uporabite plavuti. Če jih ne uporabljate, ostanite na mestu, ki je namenjeno za plavanje.
7. Ne deskajte na valovih, ki se lomijo neposredno na pesek.
8. Če vas odnese val, zaščitite glavo tako, da se obrnete na stran (nikoli se ne potopite z glavo naprej). 9. Bodite skupaj s prijatelji.

Ne izpostavljajte je vročini

Deske ne izpostavljajte neposredni sončni svetlobi in temperaturi nad 40 °C.
Desko zaščitite tako, da jo pospravite v vrečo, pod senčnik, v senco ali pod svetlo brisačo ter tako poskrbite, da se deska ne segreje. Ne puščajte je v vozilu na neposredni vročini.
Če desko izpostavljate previsoki vročini, se lahko na njej pojavijo mehurčki in poškodbe, deska pa se lahko tudi zvije.

Radbug

Radbug predstavlja Decathlonovo blagovno znamko, ki je namenjena bodyboardingu in bodysurfingu. Naš cilj je, da čim večjemu številu uporabnikov omogočimo uživanje v neverjetnih občutkih bodyboardinga in bodysurfinga.
Občutek drsenja ob stiku z valom je čist, vznemirjajoč in zasvajajoč. Naše poslanstvo je, da vsem omogočimo začetek in napredek, saj ponujamo izdelke, ki so inovativni in enostavni za uporabo.

Podrobneje Manj

Sestava / nasvet

Sestava
Pena
100% Polistiren - spenjen
Glavni material
100% Polietilen
Spodnji del - glavni material
100% Politetilen visoke gostote
Jermen
100% Neopren
Nasveti glede zaloge Deske ne puščajte na soncu. Po uporabi jo izperite in posušite na senčnem mestu.
Omejitev uporabe: Valovi <1 m. Priporočamo uporabo plavuti.

Naše obveze

Preizkusni izdelek Izdelek so razvile in preizkusile naše ekipe za oblikovanje v francoskem mestu Hendaye. Materiali, uporabljeni za ta izdelek, so bili testirani v laboratoriju, s čimer zagotavljamo najboljšo mogočo kakovost in trpežnost.
Garancija: 2 Let

vaše ocene

Ocene članov naše ekipe