Sklic : 8398730
Dodaj na moj seznam želja
Izdelek je že dodan
ROKAVICE ZA SMUČANJE IN DESKANJE

Črne rokavice za deskanje in smučanje SNB GL 900

DREAMSCAPE
Ocena velikosti
Trenutno ocene velikosti izdelek še nima
Po nakupu izdelka lahko ocenite ustreznost velikosti
Decathlon
Rokavice smo zasnovali za smučarje in deskarje, ki iščejo trpežne in vodoodporne rokavice. Mehke rokavice zagotavljajo dobro zaščito pred mrazom, hkrati pa zagotavljajo dobro občutenje dotikov.

Prednosti izdelka

Vzdržljivost Material je odporen na obrabo, trganje in vlečenje.
Toplota Priporočene temperature do -5 °C, odvisno od občutljivosti na mraz.
Vodoodporen Vodoodporen material in membrana.
Svoboda giba Zelo mehko naravno usnje.
Vzdržljivost Dlan iz naravnega usnja.
Kompatibilnost Zasnovane so za nošenje pod rokavom bunde.

Tehnične informacije

Primerjava okoljskih vplivov izdelkov

Okoljski odtis izdelka je izračunan za njegovo celotno življenjsko dobo in z različnimi pokazatelji. Izdelku je dodeljena splošna ocena (A, B, C, D, E), ki omogoča, da izdelek primerjate z enako ali drugo vrsto izdelka (majice, hlače, nahrbtniki itd.) in tako z lahkoto prepoznate izdelek, ki ima najboljši vpliv na okolje. Podjetje Decathlon se je prostovoljno odločilo za prikaz te sheme okoljskih oznak.
Več informacij najdete na http://developpement-durable.decathlon.com/

Kako vem, da so rokavice vodoodporne?

Rokavice so izdelane iz vodoodpornega in zračnega materiala. Da preprečite vdor vode skozi šive se med zunanjim materialom in polnilom nahaja del, ki ga imenujemo všitek. Je popolnoma vodoodporen in ne prepušča vode. V zelo vlažnih razmerah se lahko rokavice napojijo z vodo, še posebej, če je vodoodbojna obdelava oslabela. Vendar pa bodo vaše roke še vedno ostale zaščitene pred snegom.

Zakaj so moje rokavice vodoodbojne?

Vodoodbojen material zagotavlja odtekanje vode s površine brez vdora v material. To preprečuje, da bi se material napil vode ter ga ohranja lahkega in toplega. To obdelavo morate s pomočjo izdelkov, ki jih najdete v naših trgovinah, večkrat obnoviti (po 2 do 3 pranjih). Vse vodoodporne rokavice za deskanje na snegu so vodoodbojne.

Kako lahko preprečim izgubo rokavic na sedežnici?

Z elastičnim trakom boste lažje sneli rokavice in jih ne boste izgubili.

Podrobneje Manj

Sestava / nasvet

Sestava
Glavni material
100% Ovčje usnje
Glavna podloga
100% Poliester
Polnilo
100% Poliester
Zapestje
100% Poliamid
Zaplata
100% Poliuretan
Navodila za pranje
Ne perite
Ne perite
Ne uporabljajte belila
Ne uporabljajte belila
Ni primereno za strojno sušenje
Ni primereno za strojno sušenje
Ne likajte
Ne likajte
Ni primereno za kemično čiščenje
Ni primereno za kemično čiščenje
Nasveti glede zaloge Rokavice hranite na obešalniku in jih ne zlagajte, saj lahko poškodujete material. Pred shranjevanjem na suhem in zračnem mestu jih posušite.
Pravno obvestilo Ta izdelek je zasnovan za deskanje (in smučanje). V primeru uporabe izdelka za druge namene obstaja tveganje prekoračitve tehničnih zmogljivosti izdelka. Priporočamo, da pri deskanju nosite čelado ter uporabljate zaščito za hrbet in zaščitne hlače.

Naše obveze

Rokavice so namenjene smučarjem in deskarjem na snegu.Bi želeli postati eden od naših preizkuševalcev? Stopite v stik z nami prek naše spletne strani!
Preizkusni izdelek Vsi Decathlonovi izdelki za deskanje na snegu so testirani v razmerah, ki so enake kot tiste, na katere boste naleteli med uporabo (sneg, mraz itd.) in na katere lahko naletite med smučanjem in deskanjem na snegu. Razvojne ekipe, produktni vodja, inženirji in oblikovalci skrbijo, da je izdelek primeren za uporabo v pogojih, za katere je bil zasnovan.
Garancija: 2 Let

vaše ocene

Ocene članov naše ekipe